< Imprimare >      ZIUA - SPORT - sambata, 8 august 2009

Steaua scotiana

Trupa lui Bergodi a fost zgarcita cu fotbalul in prima repriza a returului cu Motherwell, lipsa lui Goian fiind evidenta, dar a revenit in repriza secunda, reusind sa castige si partida retur, scor 3-1.

La adapostul celor trei goluri diferenta inregistrate in partida de la Bucuresti, Steaua a inceput extrem de slab meciul cu scotienii de la Motherwell, vazandu-se condusi inca din minutul 17 al primei reprize. Reasezati tactic de Bergodi la pauza, ros-albastri au intors rezultatul, Bogdan Stancu (2 goluri) si P. Marin fiind marcatorii echipei din Ghencea. Cristiano Bergodi s-a aratat multumit si de rezultat, si de cei doi jucatori introdusi pentru prima data ca titulari in echipa, Bibiskov si Grzelak. "In prima repriza nu am jucat bine, dar e lucru foarte bun ca am dat trei goluri in deplasare. Am jucat cu Bibiskov pentru ca si el trebuie sa aiba meciuri in picioare. Suntem pe un drum bun, sunt si lucruri de pus la punct, dar trebuie sa avem si rabdare. Cu Tininho, Bibiskov, Tanase, echipa va fi si mai puternica. Steaua a facut un transfer foarte bun cu Tanase, e un jucator talentat. Imi pare rau ca pleaca Goian", a declarat Bergodi. Finantatorul Stelei a fost mult mai transant decat italianul de pe banca tehnica a Stelei, spunand, deloc voalat, ca "rotita de pe stanga n-a mers". "Cu Tanase, va fi altceva. Nu vreau sa mai dau nume, dar in aceasta seara a fost o rotita care nu a dat satisfactie, pe stanga. A avut dreptate Trica, nu e baiat prost, stie el ce spune (n.r. - acesta a afirmat ca polonezul Grzelak nu este un adevarat numar 10).

L-am luat gratis si asa se intampla in situatii din astea. L-a vrut si Bergodi si nu m-am opus. Dar am castigat si nu mai conteaza", a afirmat Becali.

Cristian MUNTEANU

Articol disponibil la adresa http://www.ziua.net/display.php?id=256788&data=2009-08-08