< Imprimare >      ZIUA - SPORT - vineri, 10 aprilie 2009

Stiri pe scurt

La gratar

Victor Piturca a ramas acasa ieri, cand la federatie se decidea soarta sa. "Secundul" Sten Iovan s-a prezentat regulamentar la serviciu, la ora 9, dar a parasit Casa Fotbalului putin inainte de ora 11, cand a inceput Comitetul Executiv. Piturca nu a avut ieri nicio reactie la demiterea sa, fiind de negasit toata ziua. Conform "Prosport", selectionerul a stat acasa, in vila sa din Pipera, la pranz s-a delectat cu un gratar, fara sa isi deschida telefonul mobil. Astazi este asteptata o prima intalnire cu Ionut Lupescu, pentru negocierea ofertei avansate de FRF. (B.G.)

Intoxicari Anghelache

Reprezentantul cluburilor din Liga a III-a in Comitetul Executiv al FRF, Constantin Anghelache, a anuntat ieri, la terminarea sedintei, ca s-a intocmit o lista cu sase antrenori, dintre care va fi ales unul. "Sunt sase antrenori pe lista celor cu care FRF va negocia postul de selectioner, printre care si Mircea Lucescu. Nu stiu daca va fi el, vom vedea. Sunt numai antrenori romani, nu este niciun strain", a precizat Constantin Anghelache, contrazis ulterior de toti ceilalti participanti. "Domnul Anghelache a fost general de securitate si trebuie sa il intelegeti, se pricepe la intoxicari din astea, mai e si prieten cu Mircea Lucescu", a explicat Dumitru Costin. (B.G.)

Mutu precaut

"Briliantul" a declarat pentru presa italiana ca recuperarea dupa operatia suferita la genunchiul stang va fi de durata. "Sper sa imi revin in 40 de zile, dar nu vreau sa ma grabesc. Genunchiul ma doare ingrozitor, iar pastilele nu-mi sunt de niciun ajutor. Tot ce pot face acum e sa fiu atent cu recuperarea. Stiu ca echipa se va descurca si fara mine!", a spus Adrian Mutu, care a jucat in acest sezon doar 19 partide pentru Fiorentina in Seria A, reusind insa sa marcheze 13 goluri.

Barca pe val

FC Barcelona a castigat cu 4-0 meciul disputat miercuri seara, pe "Camp Nou", in fata lui Bayern Munchen, in prima mansa a sferturilor de finala ale Ligii Campionilor. Golurile catalanilor au fost marcate de Messi (9, 38), Eto'o (12) si Henry (43). In celalalt meci al zilei, Chelsea a trecut cu 3-1 de Liverpool, pe "Anfield", goluri Ivanovic (39, 62), Drogba (67), respectiv Torres (6). Partidele retur se disputa marti, 14 aprilie.

Articol disponibil la adresa http://www.ziua.net/display.php?id=251742&data=2009-04-10