< Imprimare >      ZIUA - EVENIMENT - marti, 7 aprilie 2009

Hotii Tinel, "Fanoiu" si "Cioroiu"

Cei trei presupusi hoti care i-ar fi furat masina lui Gigi Becali nu sunt deocamdata cercetati de politie. In cartierul Chitila si in arhiva Sectiei 5 politie, ei apar printre cei mai cunoscuti hoti de masini de lux din Bucuresti. Ei sunt: Stefan Margean (zis Fanoiu, 20 de ani), David Stan ( zis Cioroiu, 22 de ani) si Tinel Nicolae(29 de ani). Niciunul nu are vreo condamnare pana acum, ci doar dosare penale pe rolul instantelor.

In octombrie 2007, cei trei au fost trimisi in judecata, alaturi de Alexandru Ilie, zis Sandu Geamanu, pentru numeroase talharii, furturi din genti si furturi de masini. Procurorii i-au pus sub acuzare dupa ce au descoperit ca au talharit zeci de soferite in timp ce stateau cu masina la semafor. "Ei nu au reclamat nimic dupa ce au plecat de la Gigi. Au incercat santaj... clanul Geamanu. Gigi se ducea la o televiziune in care cineva i-a spus ca daca nu le da 50.000 cad la pace cu politia", a declarat ieri Victor Becali la Realitatea Tv.

Intrebat ieri ce sfat i-ar da varului sau daca va fi pus in libertate, Victor a spus: "I-as spune sa traga o concluzie din evenimentele acestea si pe viitor sa fie mai cumpatat fata de oamenii pe care i-a jignit".

Articol disponibil la adresa http://www.ziua.net/display.php?id=251599&data=2009-04-07