< Imprimare >      ZIUA - SPORT - miercuri, 25 martie 2009

Penescu: "Gigi nu mai are intrare la jucatorii nostri"

Patronul lui FC Arges l-a intepat din nou pe Dorinel Munteanu, cel pe care l-a acuzat, acum doi anii, ca s-a predat in fata Stelei.

Cornel Penescu a declarat, intr-un interviu acordat Mediafax, ca rezultatul bun al lui FC Arges, 2-2 cu Steaua vinerea trecuta, a venit si gratie faptului ca meciul s-a jucat doar pe teren. "Sigur ca puteam sa castigam. In primul rand, Gigi Becali nu mai are <<intrare>> la jucatorii nostri, asa cum era atunci cand il aveam antrenor-jucator pe Dorinel Munteanu. Acum avem in lot jucatori "curati". Sunt sigur ca am fi castigat meciul cu Steaua daca atacantul nostru Kamara inscria atunci cand a scapat singur, si daca Lacusta nu se accidenta. Sunt multumit de rezultat, deoarece am egalat pe final, cand putini se mai asteptau, iar portarul nostru, Ionut Bosneag, a aparat un penalty la scorul de 1-1.

Mai sunt multumit ca am readus lumea la stadion, la acest meci cu Steaua au fost peste 16.000 de spectatori, asa, ca in vremurile bune, cu Gicu Dobrin", a spus Penescu. Acesta nu s-a aratat ingrijorat de startul mai slab de retur al echipei sale."Asa am inceput si in tur: cu patru puncte dupa cinci etape. Acum, dupa etapa viitoare, cu Pandurii, vom avea cinci puncte. Vom termina acest campionat pe locul cinci", a mai spus Penescu, precizandu-si inca o data fermitatea in cazul premierii fotbalistilor sai, care trebuie sa intre intre primele sapte echipe clasate pentru a incasa bonusuri. (B.G.)

Articol disponibil la adresa http://www.ziua.net/display.php?id=251005&data=2009-03-25