< Imprimare >      ZIUA - MAGAZIN - sambata, 7 februarie 2009

Sotia il insela cu medicul care ii trata depresia

Un medic britanic a reusit sa agraveze starea pacientului pe care-l trata de depresie dupa ce i-a marturisit ca este amantul sotiei sale.

Barbatul inselat, tata a doi copii, a devenit suspicios dupa ce partenera sa l-a insotit pe doctorul Henry Kinch (foto stanga) la o conferinta medicala in Paris. Britanica era angajata ca receptionera la clinica la care lucra Kinch si devenise un fel de mana dreapta a medicului, dupa ce obtinuse o diploma de asistenta. Britanicul a descoperit adevarul despre relatia extraconjugala a sotiei sale chiar de la doctor. "M-a rugat sa ma asez si apoi mi-a spus: <<Eu si sotia ta ne iubim. Nu putem sa ne schimbam sentimentele. Imi pare rau, dar asa simtim si ne vom muta impreuna>>. Practic mi-a smuls inima. Iar eu tocmai il rugasem sa aiba grija de ea la Paris", a declarat barbatul al carui nume nu a fost dat publicitatii.

Britanicul si sotia sa au devenit pacientii doctorului Kinch, in varsta de 47 de ani, dupa ce s-au mutat in Bexhill-in-Sea, Sussex, in 1998. La scurt timp, femeia s-a angajat ca receptionera la clinica "Dr Lawton si Partenerii", la care lucra si doctorul. Barbatul incornorat a declarat in fata comisiei medicale care ancheteaza cazul ca nu a suspectat nimic pana in noiembrie 2007.

Kinch neaga insa un eventual "conflict de interese", pretinzand ca nu si-a mai tratat pacientul dupa infiriparea relatiei cu sotia acestuia. (R.R.)

Articol disponibil la adresa http://www.ziua.net/display.php?id=248933&data=2009-02-07