< Imprimare >      ZIUA - ACTUALITATE - sambata, 29 noiembrie 2008

Stiri pe scurt

Politisti corupti

Doi politisti de la Sectia 13 au fost retinuti de ofiteri anticoruptie dupa ce au fost prinsi in flagrant in timp ce primeau 2.000 de lei de la un bucurestean care era cercetat pentru port ilegal de arma alba. Cei doi au incercat sa fuga cu masina, fiind urmariti pe mai multe strazi din Capitala, potrivit Mediafax. Agentii Vasile Cioila si Petrisor Lazar sunt acuzati de trafic de influenta. (R.M.)

Condamnati in Franta

Doi romani au fost condamnati de Tribunalul corectional din Villefranche, in Franta, la trei ani de inchisoare, pentru falsificare de carduri, informeaza Le Progres. In masina lor au fost gasite 500 de cartele magnetice neimprimate si sase cartele albastre falsificate, precum si un dispozitiv care permite copierea informatiilor de pe o carte de credit si fabricarea alteia identice. (A.N.P.)

Traficanti arestati

Doi bucuresteni care faceau parte dintr-o retea de traficanti de droguri, care actiona in Bucuresti si judetul Ilfov, au fost arestati, ieri, informeaza Mediafax. Ei sunt acuzati si de faptul ca foloseau un copil de 13 ani la livrarea drogurilor catre consumatori. Din gruparea de traficanti faceau parte sase persoane, majoritatea cu antecendete penale. (A.N.P)

Articol disponibil la adresa http://www.ziua.net/display.php?id=246150&data=2008-11-29