< Imprimare >      ZIUA - SPORT - luni, 2 iunie 2008

Vorbe mari de la Meme

Mihai Stoica, presedintele executiv de la Unirea Urziceni, a declarat dupa meciul amical Romania - Muntenegru, scor 4-0, ca, daca "tricolorii" vor trece de faza grupelor la Euro 2008, unde vor avea ca adversare Italia, Franta si Olanda, ar fi o performanta echivalenta cu castigarea unui trofeu.

"A fost o repriza a doua de exceptie. M-am bucurat ca la un meci oficial. Eu cred ca orice punct in aceasta grupa are o semnificatie deosebita si reprezinta o performanta. Daca vom reusi calificarea din grupa, ar fi echivalent cu castigarea unui trofeu. Printre adversari sunt finalistele ultimei Cupe Mondiale, mai mult nu trebuie spus", a declarat Stoica.

Antrenorul Cataniei, Walter Zenga, si-a exprimat speranta ca Romania si Italia se vor califica impreuna pentru "sferturi". Zenga, fost antrenor principal la FC National, Steaua si Dinamo, a declarat ca vrea mai multi jucatori romani la Catania, echipa din Serie A pe care o va antrena si in urmatoarele doua sezoane.

Presedintele LPF, Dumitru Dragomir, a declarat ca meciul cu Muntenegru a fost unul "lejer, o joaca". "A fost o echipa modesta, nu stiu daca trebuia sa ne alegem alt adversar, vorbiti cu cei responsabili. Eu sunt un optimist inainte de Euro", a spus Dragomir. (MIG)

Articol disponibil la adresa http://www.ziua.net/display.php?id=238139&data=2008-06-02