< Imprimare >      ZIUA - MAGAZIN - miercuri, 7 mai 2008

Scarlett Johansson s-a logodit cu Ryan Reynolds

Actorii Scarlett Johansson si Ryan Reynolds s-au logodit, potrivit purtatorului de cuvant al artistei americane, Marcel Pariseau. Initial, stirea a fost facuta publica de revista People, biblia informatiilor mondene de la Hollywood. "Amandoi sunt incantati", a indicat Pariseau, adaugand ca "cei doi nu au fixat o data a nuntii".

Scarlett Johansson, in varsta de 24 de ani, a devenit celebra in 2003 datorita filmului "Rataciti printre cuvinte", de Sofia Coppola, care i-a adus prima dintre cele patru nominalizari la premiile Globul de Aur.

Muza a lui Woody Allen, care a distribuit-o in mai multe filme ale sale ("Match Point", "Bomba Zilei/ Scoop", "Vicky Cristina Barcelona"), Scarlett isi va lansa pe 20 mai primul sau album muzical, "Anywhere I Lay My Head", la care a colaborat cu celebrul muzician Tom Waits. Ryan Reynolds, nascut la Vancouver (vestul Canadei) in urma cu 31 de ani, a jucat in filme precum "Blade: Trinity" (2004), "Amityville" (2005), "Asii din maneca" (2007), "Desigur... poate ca..." (2008) si ii va da replica lui Hugh Jackman in urmatorul lungmetraj al francizei "X-Men", "Wolverine". Reynolds a fost logodit in perioada 2004 - 2006 cu compatrioata sa, cantareata Alanis Morissette. (D.M.V.)

Articol disponibil la adresa http://www.ziua.net/display.php?id=236885&data=2008-05-07