< Imprimare >      ZIUA - SPORT - marti, 8 aprilie 2008

I-au pradat Pandurii!

Dezastru la Cluj. Echipa care parea deja scapata in castigatoarea Ligii I, mai ales dupa infrangerea Stelei de la Iasi, atunci cand elevii lui Andone aveau 11 puncte in fata ros-albastrilor, este protagonista unui episod neplacut in viata oricarei echipe.

CFR a fost infranta de Pandurii Tg. Jiu, acasa, iar Steaua a ajuns la egalitate de puncte cu clujenii. In pofida acestui lucru, Andone si elevii sai nu abandoneaza lupta, cel putin la nivel declarativ. "A fost o zi cu ghinion pentru noi, o prima repriza foarte proasta. Am jucat mai bine in 10 decat am facut-o in 11. Jucatorii mei trebuie felicitati pentru cum au evoluat in 10. Nu mai avem voie sa facem pasi gresiti, daca luam 6 puncte din meciurile cu Urziceni si Rapid, ramanem in cursa. Consider ca titlul se joaca si daca facem 21 de puncte pana la finalul sezonului suntem campioni", a spus Andone.

De asemenea, si Dubarbier sau Semendo si-au manifestat increderea in capacitatile echipei la care evolueaza. "Ne asteapta meciuri foarte grele, suntem obligati sa castigam in etapa viitoare, la Urziceni pentru a ramane in cursa pentru titlul de campioana", a spus Semedo, in timp ce mijlocasul argentinian s-a aratat deranjat de "ghinionul care nu ne mai lasa in pace". Un moment delicat pentru Andone s-a petrecut atunci cand un grup de aproximativ 10 suporteri i-a cerut, dupa infrangere, demisia tehnicianului.

Cristian MUNTEANU

Articol disponibil la adresa http://www.ziua.net/display.php?id=235753&data=2008-04-08