< Imprimare >      ZIUA - SOCIAL - marti, 25 martie 2008

Stiri pe scurt

Masini periculoase

Aproape jumatate din masinile transportatorilor de marfuri sau persoane, controlate intre 10 si 11 martie, de lucratorii Registrului Auto Roman (RAR) au fost gasite cu deficiente tehnice care periclitau securitatea rutiera, principalele probleme fiind defectiuni ale directiei si sistemului de franare. "Totalul vehiculelor inspectate a fost de 903, dintre care 67,6% au fost gasite neconforme din punct de vedere al starii tehnice. Pentru securitatea rutiera, procentajul a fost de 46,7% neconforme", precizeaza, printr-un comunicat de presa, RAR. (C.P.)

Caravana FJSC

Facultatea de Jurnalism si Stintele Comunicarii (FJSC), Universitatea Bucuresti, organizeaza, cu ocazia "Targului Eucatiei", Caravana FJSC, prilej pentru elevii de liceu din clasele terminale sa se intalneasca cu profesori, cu specialistii in comunicare si cu jurnalisti. In perioada 7-11 aprilie 2007, Caravana va trece prin Urziceni, Buzau, Galati, Focsani, iar intre 14 si 18 aprilie ea va fi in Ramnicu Valcea, Slatina, Targu-Jiu si Craiova. De asemenea, Caravana va efectua descinderi in Ploiesti, Calarasi si Slobozia. (C.P.)

Se deschide Kidex

Romexpo gazduieste in perioada 27 - 30 martie, targul pentru copii si mamici - KIDEX. Aici pot fi gasite alimente, hainute, mobilier pentru camera copilului, accesorii, carucioare, jocuri, jucarii si multe surprize. Pe scena amplasata in Pavilionul Central, trupe de copii vor interpreta cantece, scenete de teatru si vor dansa. Programul de vizitare este intre orele 10.00 si 19.00 iar duminica intre 10.00 si 18.00. (C.S.)

Litoral pentru toti

Asociatia LITORAL lanseaza si in acest an programul " Litoralul pentru toti", care cuprinde peste 2500 de locuri de cazare si include oferte speciale pentru litoralul romanesc. Perioada de derulare a programului este 4 mai - 15 iunie. Programul din acest an include si hoteluri de 4 stele in oferta, alaturi de categoriile de 3, 2

si o stea. Tarifele pentru o persoana/ 6 nopti pornesc de la 129 de lei (hotel de o stea) si ajung la 360 de lei (hotel 4 stele in Mamaia). Oferta se valorifica numai prin agentiile turism. (C.S.)

Articol disponibil la adresa http://www.ziua.net/display.php?id=235066&data=2008-03-25