< Imprimare >      ZIUA - EVENIMENT - marti, 25 martie 2008

Orban, oficial la Capitala

Vicepresedintele liberal Ludovic Orban a fost validat ieri, in cadrul Delegatiei Permanente a PNL, candidat la Primaria Capitalei. De asemenea, liberalii au desemnat mai bine de doua treimi din candidatii pentru primariile resedintelor de judet si jumatate din candidatii pentru Consiliile Judetene.

PNL a aruncat in lupta electorala nu mai putin de trei reprezentanti ai Guvernului: Ludovic Orban (la Bucuresti), Cristian Adomnitei (la Iasi) si Ovidiu Silaghi (la Satu-Mare). Coordonatorul echipei centrale a PNL pentru campania electorala, Bogdan Olteanu, a sustinut ca Orban este "primul candidat serios" la Primaria Capitalei. Ministrul Transporturilor a anuntat ca isi va finaliza programul pana la data de 1 mai, insistand ca acesta va contine raspunsul la toate problemele bucurestenilor. "Tot programul meu este aproape gata. La ora actuala ne aflam intr-o faza de consultare a bucurestenilor, pentru a colecta direct de la ei toate ideile si propunerile concrete pe care le au, in completarea programului meu, urmand ca odata cu lansarea candidaturii sa prezint programul legat de rezolvarea celor mai mari probleme ale Bucurestiului: trafic, curatenie, lipsa locurilor de parcare si faptul ca Bucurestiul este din ce in ce mai poluat, lucru care afecteaza inclusiv speranta de viata a bucurestenilor. Toate problemele pe care le au bucurestenii gasesc un raspuns in programul pe care il voi definitiva pana la data de 1 mai, iar acest raspuns reprezinta o garantie ca ceea ce promit aia fac", a spus Ludovic Orban.

Vicepresedintele Teodor Melescanu a declarat ca Delegatia Permanenta a partidului a decis ca PNL sa participe la alegerile locale pe liste proprii, fara aliante, decizie care lasa insa libertatea organizatiilor locale sa propuna aliante electorale de tipul celei din Timis. (R.G.)

Articol disponibil la adresa http://www.ziua.net/display.php?id=235058&data=2008-03-25