< Imprimare >      ZIUA - SPORT - joi, 9 august 2007

Stiri pe scurt

Lista lui Rednic pentru Lazio

Dinamo a transmis ieri la UEFA lista jucatorilor pentru partidele cu SS Lazio, din turul al treilea preliminar al Ligii Campionilor, peruanul Miguel Villalta lipsind din cauza faptului ca oficialii gruparii din Soseaua Stefan cel Mare nu au primit acordul de transfer de la Sporting Cristal. Antrenorul Mircea Rednic declarase marti ca fundasul peruan si-a dat acordul de transfer la Dinamo, si ca pentru perfectarea intelegerii mai era nevoie de acceptul clubului Sportin Cristal, unde jucatorul este legitimat. Pe lista de 29 de jucatori transmisa catre forul european al fotbalului se regasesc Lucian Goian, care a revenit la gruparea "alb-rosie" dupa ce fusese cedat definitiv la Ceahlaul Piatra Neamt la sfarsitul sezonului trecut, si Ze Kalanga, in ciuda faptului ca mijlocasul angolez refuza in continuare sa se prezinte in Stefan cel Mare, informeaza site-ul oficial al clubului. Iata jucatorii pe care Rednic va miza in partidele cu Lazio, cu numerele pe care acestia le vor purta pe tricouri:

1. Bogdan Lobont, 12. Andrei Vlad, 23. Dennis Romanovs - portari;

2. Nicolae Musat, 3. Cristian Pulhac, 4. Cosmin Moti, 5. Flavius Stoican,

14. Manuel Scarlatache, 16. George Blay, 18. Lucian Goian, 24. Eugen Craciun, 26. Stefan Radu, 27. Andrei Nitu, 28. Silviu Izvoranu, 33. Valentin Nastase - fundasi; 6. Andrei Margaritescu, 7. Catalin Munteanu,

8. Fabrice Fernandes, 17. Ze Kalanga, 19. Cornel Predescu, 20. Adrian Cristea, 21. Daniel Oprita, 22. Hristu Chiacu, 25. Adrian Ropotan - mijlocasi; 9. Claudiu Niculescu, 10. Ionel Danciulescu, 13. Ianis Zicu, 15. Florin Bratu,

29. Liviu Ganea. (B.G.)

Lobont are manusi personalizate

Portarul dinamovist Bogdan Lobont a semnat un contract de reprezentare cu firma de echipament sportiv Adidas, in urma acestei intelegeri goal-keeper-ul beneficiind de manusi personalizate, facute la comanda, informeaza site-ul personal al fotbalistului. Intelegerea cu firma de echipament sportiv Adidas este valabila pe o durata de 2 ani. Chiar daca echipa din Soseaua Stefan cel Mare evolueaza in echipament marca Nike, Lobont va reprezenta, in afara terenului si a actiunilor oficiale ale clubului, marca Adidas. (B.G.)

Marius Niculae poate juca la Inverness

Marius Niculae a primit ieri, din partea unui tribunal federal, dreptul de a evolua pentru echipa scotiana Inverness, decizia fiind una cu efect imediat, astfel ca internationalul roman ar putea debuta la noua sa echipa in meciul cu Motherwell, in etapa a doua a campionatului. Potrivit site-ului oficial al clubului scotian, decizia autoritatilor scotiene a venit la capatul unei audieri de o ofera la stadionul Hampden, in cadrul careia Marius Niculae a raspuns la mai multe intrebari si a subliniat ca motivul pentru care a ales sa evolueze in Scotia, la Inverness, este acela de a lupta pentru a reveni in circuitul echipei nationale a Romaniei, pentru care a evoluat deja in 28 de partide. Printre reprezentantii tribunalului federal s-au numarat fostii internationali scotieni Ray Stewart, Pat Nevin si Peter Cormack, dar si Fraser Wishart, de la FIFPRO. "Acum pot sa ma concentrez la a da tot ce am mai bun pentru echipa. Le sunt foarte recunoscator tuturor celor care m-au sustinut. Sper sa-i rasplatesc cu goluri", a spus Niculae la aflarea verdictului. Marius Niculae a semnat in aceasta vara un contract cu Iverness, insa el nu a putut fi folosit nici in meciurile amicale, nici in prima etapa a campionatului Scotiei deoarece nu primise permisul de munca. (B.G.)

Articol disponibil la adresa http://www.ziua.net/display.php?id=225001&data=2007-08-09