< Imprimare >      ZIUA - ZIUA MAXIMA - joi, 3 mai 2007

ZIUA Maxima

"Sunt ingrijorat cu privire la unele lucruri pe care le-am auzit in ultimele saptamani despre jocuri si tactici politice care nu mi se par fair-play. In orice competitie electorala corecta trebuie sa existe sanse egale pentru toti" - Nicholas Taubman, ambasadorul SUA la Bucuresti.

VORBA ANALISTULUI

"Intr-o vreme cand majoritatea parlamentara se sprijinea pe protocolul dintre PSD si UDMR, diversiunea lui Ion Stan produsese o grava criza" - Gabriel Andreescu

Problema timbrelor autocolante

"Se vor folosi din nou acele timbre autocolante care se dezlipesc de pe cartile de identitate, oamenii putand sa voteze in mai multe sectii" - A. Mosneagu, director executiv APD.

Pozitia Patriarhiei

"Potrivit canoanelor si hotararilor Sfantului Sinod, BOR este neutra din punct de vedere politic, dar nu si indiferenta fata de ceea ce se intampla in cetate" - Parintele C. Stoica.

Scenariul "sanselor egale"

Cred ca acum ar trebui sa existe un singur scenariu: acela al sanselor egale si al unei competitii in care regulile jocului sa nu se schimbe de pe o zi pe alta". - N. Taubman

Condamnat la 12 ani de munca silnica

Nicolae Steinhardt a fost inclus de Securitate in "lotul mistico-legionar Noica-Pillat". A fost judecat si condamnat la 12 ani munca silnica pentru uneltire impotriva oranduirii statului.

Prietenul Stolojan

Fostul consilier prezidential Theodor Stolojan a facut trafic de influenta pe langa seful statului, Traian Basescu, pentru a "ingropa" dosarele in care Gheorghe Flutur era cercetat.

LPF nu se implica in scandalul de la CFR

"E o prostie! Liga nu are de ce sa se implice. Cineva a vrut raul CFR-ului. Nu stiu cine, dar strategia Stelei a fost foarte buna si a reusit", a declarat Dragomir.

Mourinho nu se dezminte

"Nu vreau sa le urez celor de la Liverpool succes in finala pentru ca vor juca impotriva unei alte echipe, iar eu respect acea echipa"

Bomba cu ceas

Un editorialist din Washington comenteaza scandalul: "daca faci ceva care pute, toata lumea din orasul asta mic incepe sa miroasa".

Prozatorul Aurel Maria Baros despre carte

Dupa '89 au fost vremuri eroice pentru productia de carte.

Articol disponibil la adresa http://www.ziua.net/display.php?id=219952&data=2007-05-03