Ziua Logo
  03:28, duminica, 7 iulie 2024
 Cauta:  
  Detalii »
Povesti, destine, intamplari
Ele sunt mamele care dau timpul inapoi, ca sa rivalizeze cu tineretea fiicelor lor
 20 iulie, 18:26 
Sara si Charlotte (foto: Daily Mail)
Inca nu s-a gasit un leac pentru tineretea fara batranete si viata fara de moarte. Cu toate astea, reprezentantele sexului frumos au apelat de-a lungul timpului la tot felul de metode pentru a-si mentine, chiar si la varste inaintate, frumusetea de altadata. Astazi, gratie operatiilor estetice, unele ajung sa fie confundate cu surorile sau prietenele propriilor lor fiice. O demonstreaza cazul a patru mame, care, cu putin ajutor de la chirurgia estetica, au reusit sa se mentina tinere, in ciuda varstei.
Astfel, potrivit "Daily Mail", Sara Jones, de 37 de ani, este receptionera la cabinetul unui medic. Locuieste in Higher Bebington, Cheshire, impreuna cu sotul sau, Paul, de 35 de ani si cu cei trei copii: Charlotte, de 17 ani, Nicole, de sase ani si William, de trei ani. De cand Charlotte avea doar 11 ani, oamenii au crezut intotdeauna ca Sara si fiica ei sunt surori. Majoritatea oamenilor tinde sa creada ca Charlotte si mama ei au 20 de ani, ceea ce e flatant pentru Sara.
"Mama mea are 69 de ani. Arata uimitor cand era mai tanara si inca arata foarte bine. Dar eu si ea nu am fost niciodata luate drept surori, mai ales pentru ca mama avea 30 de ani cand m-a avut si este dintr-o alta generatie", a declarat doamna Jones. Sara a inceput sa-si ingrijeasca pielea cand avea doar 16 ani. Nu a stat niciodata in bataia soarelui fierbinte si chiar daca ii place sa fie bronzata, sta la plaja doar perioade scurte de timp.
Nu vreau ca oamenii sa creada ca este sora mea
Cu cativa ani in urma, Sara a inceput sa-si faca injectii cu botox, la o clinica locala, dupa ce a remarcat pielea incretita de pe frunte si "laba gastei" in jurul ochilor. "Sunt dispusa sa incerc diferite lucruri pentru a ramane tanara, chiar daca n-o sa accept in nici un caz sa fac abuz de operatii la varsta mea. Dar am simtit nevoia unui facelift, pentru ca felul in care aratam imi afecta increderea in mine", a mai spus Sara. Cat despre fiica sa, Charlotte, aceasta e de parere ca mama ei arata minunat. In plus, este mandra de faptul ca prietenele ei cred ca Sara este stilata si stie sa se distreze si sa se faca placuta de baieti. Mai mult, daca vreunul dintre amicii ei vin in vizita, primul lucru pe care-l intreaba este daca mama ei e acasa. Cand au fost intr-o vacanta in Cipru, oamenii au fost socati sa afle ca Charlotte si Sara sunt mama si fiica. "Credeau ca suntem surori, pentru ca mama arata atat de tanara si eu par mai in varsta. Dar chiar ma deranjeaza asta, pentru ca nu vreau ca oamenii sa creada ca este sora mea", a spus adolescenta, in ciuda faptului ca recunoaste ca ei si mamei sale le place sa iasa impreuna si adesea Sara se imbraca in hainele fiicei ei.
Alice si Suzanne
In ceea ce-o priveste pe Suzanne Noble, de 48 de ani, directoarea unei companii media, ea locuieste in vestul Londrei impreuna cu cei doi copii ai sai. Mama ei, Alice Porter, are 71 de ani, este pensionara. Se pare ca Alice a fost confundata pentru prima data cu o prietena de-a Suzannei la una dintre petrecerile sale aniversare, cand implinea 20 de ani.
Mi se cerea un act de identitate, daca incercam sa cumpar o sticla de vin, pentru ca am aratat mereu mai tanara decat sunt
"Prietenii ei nu credeau ca sunt mama ei. Am aratat mereu mult mai tanara decat sunt pentru ca sunt atat de mica si am avut grija de mine, evitand soarele, pentru ca imbatraneste", a declarat Alice, precizand ca, totodata, mananca multe fructe si legume. In plus, femeia foloseste crema hidratanta si face foarte multe exerictii fizice. Ceea ce ea considera insa ca este mai important, este faptul ca e un persoana fericita, lucru care, in opinia lui Alice, are un efect imens asupra infatisarii unui om.
"Chiar si cand ieseam la cumparaturi, cand copiii erau mici, mi se cerea un act de identitate, daca incercam sa cumpar o sticla de vin de la magazin", a mai spus femeia. In plus, in urma cu sase luni, Alice si-a injectat botox in liniile in jurul gurii.
"La o petrecere de familie anul trecut, unul din prietenii mei de 40 de ani a aratat catre mama si a intrebat in soapta "Cine-i femeia de acolo?" Cand i-am spus ca e mama a fost uimit, a zis ca arata de 45 de ani. In ultimii zece ani, multi oameni ne-au confundat, pentru ca arata cu 20 de ani mai tanara decat e de fapt", a spus Suzanne.
Ruby si Reena
Nu sunt singurele despre care oamenii cred ca sunt surori sau prietene. Acest lucru li se intampla si lui Ruby Hammer, de 47 de ani, care locuieste in Londra, si fiicei sale, Reena, de 22 de ani. Cu zece ani in urma, dupa ce Ruby a divortat, a mers in vacanta in Jamaica impreuna cu Reena si toata lumea a presupus ca erau prietene. Si asta pentru ca femeia a avut intotdeauna grija de infatisarea sa si in plus nu a fumat niciodata. Si pentru ca natura nu poate face totul singura, Ruby si-a facut injectii cu botox la fata si nu va refuza nici pe viitor sa apeleze la chirurgia estetica, daca va avea nevoie. In ceea ce-o priveste pe Reena, aceasta a declarat ca, in momentul in care iubitul sau, de 32 de ani, a vazut-o pe mama ei pentru prima data, a exclamat ca daca ar fi intalnit-o pe Ruby prima, ar fi iesit cu ea in mod sigur.
"Toata lumea comenteaza cat de tanara arata si din fericire, asta spune ceva despre cum o sa arat si eu in viitor. De la spate, mama pare de 20 de ani. Cand eram copil, lucrul asta ma enerva. Nu puteam sa inteleg cum pot oamenii sa creada ca suntem surori, cand eu aveam 12 ani si ea 30. Dar acum imi place", a declarat Reena.
Niste baieti de 20 de ani ne-au intrebat pe mine si pe fiica mea daca iesim la o intalnire dubla
Monique si Ellie
Cat despre Monique, de 32 de ani, care locuieste in Shenley, Herts, impreuna cu fiica sa, Ellie, de 14 ani, ea spune ca nu-si poate aminti cand a fost pentru prima data luata drept sora fiicei sale, pentru ca acesta este un lucru care se intampla frecvent.
"Intr-o vacanta recenta in Tailanda, niste baieti de vreo 20 de ani, ne-au intrebat pe mine si pe Ellie daca iesim la o intalnire dubla. Apoi au fost jenati, cand le-am explicat ca sunt mama ei si ca ea are doar 14 ani. Dar ma deranjeaza cand barbati mai mari vorbesc cu Ellie, crezand ca ea are 20 de ani", a declarat Monique, care le multumeste tuturor celor care ii spun ca nu pare suficient de in varsta incat sa aiba o fiica de 14 ani. Mai mult, femeia considera ca prietenii fiicei ei cred ca Ellie este norocoasa ca are o mama care arata ca sora ei mai mare, insa nu este sigura de ceea ce crede fata ei. In ceea ce-o priveste pe Ellie, ea a povestit ca oamenii cred ca are cel putin 16 ani, desi nu incearca sa para mai mare.
"Prietenii mei cred ca este grozav ca am o mama care arata tanara si la moda si ca baietii o plac, ceea ce este putin jenant. Mama ma incurajeaza sa am grija de pielea mea, asa cum a facut ea cu a ei, astfel incat sa arat si eu bine cand o sa am varsta ei", a mai spus Ellie.
C.G.S.  
Alte articole
  Au murit impreuna    (Anchete, 2008-01-21)
Stirile zilei
 20:58 
Presa israeliana despre costumul nazist al lui Mazare: "Un primar roman jigneste evreii". Edilul PSD: Constanta are cele mai multe investitii israeliene  2009-07-20
71 comentarii
 20:42 
Brasov: S-a electrocutat mortal si a lasat cinci localitati fara curent, in timp ce incerca sa fure fier vechi  2009-07-20
3 comentarii
 20:29 
Rossiiskaia Gazeta: Nicolae Ceausescu se pregatea de un razboi atomic cu URSS  2009-07-20
31 comentarii
 20:23 
Biletele la ordin baga zazanie in coalitie: PSD le vrea inapoi, PDL sustine inutilitatea lor  2009-07-20
 20:14 
Netanyahu: Nu acceptam ca israelienii sa nu aiba dreptul sa traiasca si sa locuiasca oriunde in Ierusalimul de Est  2009-07-20
107 comentarii
 20:10 
Baiatul care si-a ucis mama cu ciocanul a crescut intr-o famile de alcoolici si cu tentative de suicid  2009-07-20
 20:03 
  2009-07-20
 19:32 
Inregistrarea unei conversatii a lui Berlusconi cu o prostituata de lux a fost publicata in presa italiana  2009-07-20
3 comentarii
 19:25 
Harghita: Mii de credinciosi, la hramul manastirii Sf. Ilie din Toplita  2009-07-20
 19:07 
Presedintele Stelei: Nu va exista nici un "razboi" intre fanii romani si cei unguri  2009-07-20
3 comentarii
 19:04 
S-a ales cu fata despicata, dupa o saritura in apa (ATENTIE, IMAGINI SOCANTE!)  2009-07-20
1 comentariu
 18:59 
Si-a cerut dreptul sa fie lasata sa moara refuzand o inima noua, dar acum doreste cu ardoare una  2009-07-20
1 comentariu
 18:57 
Cameron Diaz si-a facut de cap la sfarsit de saptamana!  2009-07-20
 18:52 
In materie de autostrazi, presedintele Traian Basescu il contrazice pe ministrul Transporturilor Traian Basescu  2009-07-20
1 comentariu
 18:51 
O mama le-a taiat gatul copiilor sai, pentru ca nu vroia sa-i lase in grija tatalui, ea dorind sa se sinucida  2009-07-20
 18:41 
BNR: Expertii Bancii Mondiale au facut o analiza pe jumatate. Interpretari despre interventiile valutare pot sa deruteze si economia reala, si populatia  2009-07-20
1 comentariu
 18:34 
Documentul din cauza caruia unele banci si-au amanat intrarea in programul ''Prima Casa'' va fi modificat joi  2009-07-20
 18:32 
Hotii secolului: Babuinii dintr-un parc safari sparg masinile vizitatorilor si le fura hainele (FOTO)  2009-07-20
 18:32 
Mircea Lucescu: Timisoara este o echipa redutabila, insa trebuie sa rezolvam calificarea la Donetk  2009-07-20
 18:08 
Cel mai gras copil din lume: Un baiat are 146 de kilograme la doar noua ani  2009-07-20
1 comentariu
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2009 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01522 sec.