Ziua Logo
  22:18, duminica, 7 iulie 2024
 Cauta:  
  Detalii »
Editia de pranz
Liviu Goncea si Mihai Voicu au fost exclusi din PSD
Vanghelie: M-am suit pe ei cu genunchii la beregata sa vad daca mint
 21 septembrie, 17:01 
Marian Vanghelie (Lucian Curelariu, ZIUA foto)
Scandal intre consilierii PSD retrasi ieri din Consiliul General al Capitalei si primarul sectorului 5, Marian Vanghelie. Doi consilieri PSD, Liviu Goncea si Mihai Voicu, acuza ca demisiile lor au fost "fortate", in timp ce Vanghelie sustine ca acestia "au interese la Videanu". "M-am suit pe ei si i-am rugat sa imi spuna daca au afaceri cu Videanu. M-am suit pe ei cu genunchii la beregata, sa vad daca mint. Sunt asa de perversi unii dintre ei, incat cand a plecat de aici a spus ca reprezinta electoratul. Ce electorat reprezinta maimutoii astia?! Sunt dezamagit de asemenea caricaturi", a declarat Vanghelie.
Liviu Goncea si Mihai Voicu, care au refuzat sa-si dea demisia din functiile de consilieri municipali, au fost exclusi din Partidul Social Democrat si si-au pierdut, totodata, calitatea de consilieri, a anuntat, astazi, intr-o conferinta de presa, presedintele PSD Bucuresti, Marian Vanghelie. El a precizat ca adresa privind excluderea celor doi din partid a fost depusa joi la Secretariatul General al Prefecturii. Potrivit noii legislatii, Liviu Goncea si Mihai Voicu nu mai pot fi consilieri municipali nici daca se vor inscrie in alt partid, pentru ca si-au pierdut aceasta calitate odata cu excluderea lor din PSD, a precizat Vanghelie. El a dorit sa dezminta astfel ca ar fi facut presiuni asupra celor 12 consilieri pentru a-si da demisia, dar a recunoscut ca au existat discutii in contradictoriu pe aceasta tema. "Este adevarat ca, la un moment dat, au existat discutii pro si contra si ca, la un moment dat, m-am apasat un pic asupra unor colegi daca au sau nu legaturi de afaceri cu Adriean Videanu", a spus el. Intrebat de jurnalisti ce a insemnat "ca s-a apasat un pic pe colegi", Marian Vanghelie a explicat: "M-am suit pe ei, si i-am rugat frumos sa-mi spuna. M-am suit pe ei cu genunchii la beregata', a spus in gluma primarul sectorului 5. Presedintele PSD Bucuresti i-a acuzat pe cei doi consilieri, care au refuzat sa-ti dea demisia din CGMB, ca au interese si afaceri legate de Primaria Generala. Despre Liviu Goncea, el a sustinut ca vrea sa ia in concesiune un teren de 4.000 de mp pe str. Poligrafiei, proces "care era pe ultima suta de metri". "Sa mai stea un pic pe bara", a adaugat el. Despre Mihai Voicu, Vanghelie a aratat ca si-a dat initial demisia joi, in sedinta Consilului executiv al PSD Bucuresti. "�i, dupa aceea, a zis ca respecta electoratul. Ce electorat respecta el? Sunt dezamagit de astfel de caricaturi", a spus Marian Vanghelie.
El a mai anuntat ca "nu-l va lasa in pace" pe primarul general Adriean Videanu si va continua sa faca dezvaluiri despre acesta, inclusiv despre modalitatea in care si-a obtinut casa cu sapte etaje pe care o detine.
D.C.  
 Afisari: 529  |  Tiparire pagina  |  Tiparire articol (optimizat)  |  Trimitere pe e-mail 
 Comentarii: 2 Afiseaza toate comentariile  
bai tigane,   de Kroko
Noi, securistii, pretuim foarte mult vocabularul tovarasului Vanghelie si   de ionion
Stirile zilei
 14:31 
Un militar roman a fost ucis in Irak  2007-09-21
 14:30 
Doi studenti impuscati intr-un campus din SUA  2007-09-21
 13:10 
Al Hilal nu il lasa pe Olaroiu sa se intoarca la Steaua  2007-09-21
 12:57 
Dosarul mineriadei din 1990 a fost amanat  2007-09-21
1 comentariu
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00977 sec.