Ziua Logo
  06:27, sambata, 6 iulie 2024
 Cauta:  
  Detalii »
Editia de ora 16
Dupa Casa Alba, Palatul Buckingham se pregateste de nunta
Printul Harry se insoara
 20 august, 13:34 
Printul Harry si logodnica sa
Dupa ce Casa Alba a anuntat ca fiica presedintelui George W. Bush, Jeena, s-a logodit si urmeaza sa se casatoreasca, la Palatul Buckingham au inceput pregatirile de nunta. Mai intai pentru printul William, care a anuntat in urma cu o saptamana ca se va casatori cu prietena sa Kate Middleton, iar apoi pentru mezinul familiei, Harry, despre care presa britanica scrie astazi ca si-a cerut in casatorie logodnica. Potrivit "Sunday Mirror", cei doi si-au declarat dragostea cu ocazia unui safari in Botswana. Oficializarea relatiei va avea avea loc, insa, dupa ce Davy Chelsy isi va termina studiile in stiinte politice la Universitatea Leeds, iar Printul isi va duce la bun sfarsit obligatiile militare. Desi nu au anuntat oficial casatoria, primul pas spre mariaj este ca si facut. Potrivit tabloidului britanic, cei doi se vor muta impreuna, luna viitoare, in nordul Marii Britanii.
''Vor mai trece 18 luni pana cand isi vor face publica logodna. Harry si Chelsy sunt foarte seriosi in relatie si amandoi vor sa se casatoreasca. Harry nu este un petrecaret cum il arata ziarele. Ei doi au foarte multe lucruri in comun, cum ar fi proiectele caritabile din Africa si continuarea operei Dianei. Se potrivesc de minune, sunt un cuplu stabil si cei mai buni prieteni, in acelasi timp. Realizeaza si ei ca relatia lor este speciala si este normal sa vrea sa faca urmatorul pas'', a spus un apropiat de-al celor doi.
Chelsy este o tanara de 21 de ani, nascuta in Zimbabwe, iar parintii ei sunt milionari. Din 2004, cand s-au cunoscut, Harry si Chelsy au o relatie la distanta. Cei doi traiesc pe continente diferite si, pana acum, nu s-au vazut decat in vacante.
Oamenii intotdeauna i-au perceput diferit pe cei doi mostenitori, William fiind vazut drept ''cel studios si cuminte'', in timp ce Harry a fost privit precum ''cel nebunatic''. Parerea despre mezin a fost intarita si de comportamentul sau din ultima vreme. Dupa ce a fost acuzat ca a lovit un fotograf imediat ce a parasit o petrecere, despre Harry s-a zvonit ca a facut ochi dulci unor barmanite angajate intr-un club canadian.
Desi a incercat sa scape de imaginea de tanar rebel, care da batai de cap familiei regale, printul Harry, celebru pentru stilul sau de viata petrecaret, a socat din nou Marea Britanie. Recent, jurnalistii de la revista americana "Radar" au publicat pe coperta o fotografie trucata cu Printul Harry, asezat pe tron, imbracat in boxeri si cu o bere in mana. Potrivit "Daily Mail", editorialul scandalos al revistei continea amanunte despre viata secreta a mostenitorului tronului Angliei, prezentandu-l drept "oaia neagra" a familiei regale. Viata nocturna a printului nu mai este un secret pentru cititorii revistei "Radar", iar scurta lui sedere la reabilitare, dupa ce ar fi recunoscut ca a consumat marijuana si alcool, i-a uimit pe toti. In paginile revistei americane, Harry este infatisat ca "un vanator de fuste si un petrecaret dur''.
Adrian ENCULESCU  
Stirile zilei
 18:43 
MAE demareaza propria ancheta cu privire la acuzatiile lansate de Chisinau  2007-08-20
1 comentariu
 17:53 
Europarlamentarele vor avea loc in noiembrie-decembrie  2007-08-20
 16:40 
Canicula se intoarce  2007-08-20
 15:48 
Basescu, inapoi la scoala de marinari  2007-08-20
3 comentarii
 15:28 
Feudalul Becali si ''Regele''  2007-08-20
 14:39 
Razboiul gunoaielor  2007-08-20
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00625 sec.