Ziua Logo
  00:21, duminica, 7 iulie 2024
 Cauta:  
  Detalii »
Magazin
Dezvaluiri incendiare intr-o biografie neautorizata a actorului semnata de jurnalistul britanic Andrew Morton
Tom Cruise nu este tatal biologic al micutei Suri
-- Inseminata artificial, Katie Holmes ar fi dat nastere fiicei lui Ron Hubbard, fondatorul Bisericii Scientologice
 16 ianuarie, 16:43 
Despre fanatismul cu care actorul Tom Cruise crede si se ghideaza dupa conceptele bisericii scrientologice s-a scris de foarte multe ori. Senzationalul merge, de data aceasta, mult mai departe. Un jurnalist britanic sustine, intr-o biografie neoficiala lansata marti in SUA, ca micuta Suri, fetita de doi ani nascuta de Katie Holmes, nu ar fi, de fapt copilul starului, ci al fondatorului bisericii scientologice, Ron Hubbard. Dorinta obsesiva a lui Tom de a deveni numarul doi in ierarhia bisericii l-ar fi facut sa accepte un lucru nebunesc: ca sotia sa nasca, in urma unei inseminari artificiale, urmasul lui Hubbard. In timp ce actorul a refuzat categoric sa faca orice comentariu, scientologii au catalogat informatiile drept scandaloase si au anuntat ca vor da in judecata editura care a publicat volumul. Jurnalistul Andrew Morton a devenit cunoscut in intreaga lume, in anii 90, in urma publicarii unei carti extrem de controversate despre viata printesei Diana, in care sustinea ca aceasta nu era deloc multumita de mariajul cu printul Charles.
Tom Cruise este "un mesia din cinema care reflecta temerile si dubiile timpurilor noastre, mizand pe puterea absoluta a celebritatii moderne". Extrasul face parte din incendiarul volum aparut pe piata, marti, in Statele Unite, ce ii sifoneaza serios imaginea actorului Tom Cruise. Fostul sot al actritei australiene, Nicole Kidman, este catalogat drept un personaj obsedat si calculat, cu gandul numai la perceptele bisericii scientologice, in randul careia a intrat in urma cu mai bine de 17 ani.
Autorul sau, jurnalistul Andrew Morton, merge mult mai departe si sustine ca indarjirea cu care urmeaza preceptele scientologiei l-a facut pe Tom sa accepte ca sotia sa, actita Katie Holmes, sa dea nastere unui copil al fondatoului bisericii, Ron Hubbard, pe care l-ar fi recunoscut ca fiind al sau. Toate acestea pentru a putea deveni numarul doi in ierarhia bisericii. "Sa sugerezi ca dl Cruise este numarul doi al bisericii nu este doar un lucru fals, ci si absurd", suna replica reprezentantilor Bisericii Scientologice. "Insinuarile sunt false, fiind nimic altceva decat comentarii marunte de tabloide", se apara scientologii, intr-un comunicat dat publicitatii.
Suri Cruise
Morton sustine ca viata lui Tom Cruise este dirijata in totalitate de Biserica Scientologica, in care actorul este a doua persoana ca importanta, dupa liderul David Miscavige. Atras in Biserica Scientologica de prima lui sotie, Mimi Rogers, Tom Cruise a ajuns, in timp, nu doar cel mai faimos membru al ei, dupa fondatorul L. Ron Hubbard, ci si o persoana care isi ghideaza intreaga viata dupa sfaturile lui David Miscavige. Legatura dintre ei este atat de puternica incat, sustine presa americana, Miscavige i-a insotit in luna de miere pe Tom Cruise si Katie Holmes, cea de-a treia lui sotie.
Cartea sustine ca scientologia este "un cult" care "se vinde" drept o " religie aplicata", si ofera detalii despre procesele intentate de star unor publicatii care l-au prezentat drept homosexual si steril si analizeaza rolul jucat de scientologie in mariajul lui cu Nicole Kidman, pe care ar fi parasit-o, dupa 10 ani de casnicie, tot la cererea reprezentantilor cultului in cauza, care se temeau ca Nicole, care se mandrea cu credinta ei catolica, ar putea sa-l influenteze pe Tom. Dupa divort, actrita a fost amenintata ca, daca va vorbi public despre scientologie, nu-si va mai vedea niciodata cei doi copii pe care i-a infiat impreuna cu Tom Cruise. In carte se ofera o explicatie si pentru prietenia lui Tom cu David si Victoria Beckham: actorul incearca sa-i converteasca pe cei doi la scientologie si, pentru a-i impresiona, le-a organizat, la sosirea in SUA, o petrecere de bun venit la care au fost invitate multe celebritati de la Hollywood. "Tom nu a citit cartea si nici nu o va citi, pentru ca nu vrea sa afle toate neadevarurile scrise despre el", a declarat, recent, avocatul lui. Dar, la fel cum s-a intamplat si in cazul printesei Diana, doar timpul va dovedi daca Morton a avut sau nu dreptate.
Biserica scrientologica respinge ipoteza lui Morton
Pus in fata acestor acuzatii extrem de serioase, Cruise nu a facut nici un comentariu. De cealalta parte, reactia bisericii scientologica a fost una mult mai vehementa. Biografia este "un atac defaimator, impanat cu minciuni", sustin reprezentantii cultului, care au publicat un comunicat extrem de stufos, de 15 pagini, prin care respinge toate ideile sustinute in carte de Morton. "Biserica scientologica a cerut drept la replica. Morton a refuzat acest lucru, desi noi am insistat", precizeaza documentul. "Morton nu a fost preocupat de exactitate si adevar", se mai indica in comunicat, ce califica biografia drept "senzational vicios" "plin de acuzatii false si scandaloase".
Unele surse sustin chiar ca, pentru cele scrise in biografia neautorizata a lui Tom Cruise, Andrew Morton va fi dat in judecata si i se vor cere daune uriase, de nu mai putin de 50 de milioane de lire sterline.
Jurnalistul britanic a dezvaluit adevarata poveste a printesei Diana
Andrew Morton
In anii '90, jurnalistul britanic Andrew Morton devenea cunoscut in lumea intreaga prin publicarea unei carti despre viata printesei Diana. in respectivul volum, intitulat "Diana: Adevarata ei poveste", Morton sustinea ca printesa Diana nu este deloc multumita de mariajul cu printul Charles, iar viata ei minunata nu este, de fapt, decat o poveste pentru public. In spatele usilor inchise, "Printesa inimilor" duce o existenta nefericita, alaturi de un sot indragostit de o alta femeie. Chiar daca, atunci cand a publicat respectiva carte, lui Andrew Morton i s-a reprosat ca, pentru a-si vinde volumul, a scris numai neadevaruri, timpul a dovedit ca cele sustinute in "Diana: Adevarata ei poveste" erau, de fapt, lucruri reale.
C.S.  
 Afisari: 2277  |  Tiparire pagina  |  Tiparire articol (optimizat)  |  Trimitere pe e-mail 
 Comentarii: 1 Afiseaza toate comentariile  
Care Biserica?   de Bumerang
Stirile zilei
 18:18 
Romano Prodi asigura interimatul la justitie  2008-01-17
 21:14 
Jurnalisti de la Academia Catavencu, "prinsi" pe Otopeni  2008-01-16
 20:14 
Basescu si Tariceanu, fermi pe pozitii in privinta Noricai Nicolai  2008-01-16
1 comentariu
 19:17 
Ciuma bubonica ameninta din nou  2008-01-16
 19:01 
ULTIMA ORA: Cristian Cioaca nu a primit mandat de arestare preventiva  2008-01-16
1 comentariu
 18:43 
Noul laptop Apple are numai 4 milimetri grosime  2008-01-16
 18:09 
Curtea de la Haga s-ar putea pronunta anul acesta in cazul Insulei Serpilor  2008-01-16
3 comentarii
 18:09 
Scandal european pe tema fabricii Nokia de la Cluj  2008-01-16
 18:04 
4 lei pe euro  2008-01-16
2 comentarii
 17:53 
Torje, la Dinamo  2008-01-16
 17:29 
Paul Pacuraru spune ca acuzatiile la adresa sa sunt simple facaturi  2008-01-16
2 comentarii
 17:25 
ZIUA intreaba!  2008-01-16
 17:20 
Geoana: Basescu se rafuieste cu partidele adverse si conducerea lor  2008-01-16
 17:10 
Seria Harry Potter, condamnata de Vatican pentru ca promoveaza vrajitoria  2008-01-16
2 comentarii
 16:58 
Patriarhia Moscovei acuza Romania ca vrea sa absoarba Republica Moldova  2008-01-16
3 comentarii
 16:06 
SUA considera Europa o "platforma terorista"  2008-01-16
3 comentarii
 15:26 
Romanii pot lua credite ieftine de la orice banca din UE  2008-01-16
 15:23 
Dupa Basescu, si Hrebenciuc s-a operat de tiroida  2008-01-16
 15:12 
Sobolanul de o tona  2008-01-16
2 comentarii
 15:01 
ULTIMA ORA: Basescu a dat aviz favorabil de incepere a urmaririi penale pentru opt ministri  2008-01-16
7 comentarii
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01464 sec.