Ziua Logo
  20:23, joi, 4 iulie 2024
 Cauta:  
  Detalii »
Editia de ora 16
Italianul este asteptat astazi la Bucuresti pentru a semna cu formatia alb-rosie
Walter Zenga este noul antrenor al echipei Dinamo
 5 septembrie, 12:44 
Walter Zenga (foto: EPA)
Walter Zenga revine pe banca tehnica a unei formatii romanesti, de data asta ca antrenor al lui Dinamo. Anuntul a fost facut de impresarul tehnicianului, Victor Becali, si a fost confirmat de oficialii clubului din Stefan cel Mare. "Zenga a ajuns la un acord cu oficialii clubului Dinamo. Totul este pus la punct, mai ramane ca Walter sa vina in tara si sa semneze contractul", a afirmat Becali. "Zenga va semna azi pe doi ani cu Dinamo. Luati-o ca pe o confirmare", a declarat la randul sau, Nicolae Badea, presedintele Consiliului de Administratie al alb-rosilor. Vestea acordului dintre Zenga si echipa din Stefan cel Mare a fost primita cu entuziasm si in fruntea Ligii. "Dinamo a facut o alegere exceptionala prin numirea lui Zenga ca antrenor. Foarte buna alegere", a declarat Dumitru Dragomir. Suma pentru care italianul a acceptat sa antreneze Dinamo nu a fost facuta publica. Zenga este asteptat sa soseasca in Romania in cursul acestei zile.
"Zenga a ajuns la un acord cu oficialii clubului Dinamo. Totul este pus la punct, mai ramane ca Walter sa vina in tara si sa semneze contractul. Sunt prieten de foarte mult timp cu Zenga si am intermediat venirea lui la Dinamo", a declarat Victor Becali, impresarul lui Zenga. Becali a refuzat, insa, sa precizeze suma pentru care a semnat italianul cu formatia din Stefan cel Mare, spunand ca detaliile vor fi stabilite odata cu sosirea sa la Bucuresti. Fostul portar de legenda urmeaza sa se intoarca in cursul zilei de astazi din Italia pentru a parafa intelegerea cu formatia alb-rosie.
Actionarii dinamovisti confirma acordul cu Zenga
Presedintele Consiliului de Administratie al lui Dinamo, Nicolae Badea, a spus ca s-a inteles cu tehnicianul italian, Walter Zenga, pentru a antrena echipa campioana pentru o perioada de doi ani. "Walter Zenga va semna azi pe doi ani cu Dinamo. Luati-o ca pe o confirmare. Nu vreau sa vorbesc acum mai multe, vom face mai multe declaratii la timpul potrivit", a declarat Badea pentru NewsIn. Actionarul Vasile Turcu a confirmat, in aceasta dimineata, informatia ca Zenga a acceptat postul de tehnician al lui Dinamo. Conform acestuia, Zenga a negociat aseara prin telefon cu actionarii dinamovisti si s-a inteles cu acestia pentru a prelua echipa. "Da, e adevarat, am ajuns la un acord cu Zenga, care va ajunge in scurt timp la Dinamo", a precizat Turcu pentru RealitateaTV.
Mitica Dragomir: Zenga, cea mai buna alegere pentru Dinamo
In opinia presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), Dumitru Dragomir, dinamovistii au facut cea mai buna alegere numindu-l pe Zenga antrenor al formatiei din Stefan cel Mare. "Dinamo a facut o alegere exceptionala prin numirea lui Zenga ca antrenor. Foarte buna alegere. Mai erau si altii in tara care puteau face fata la Dinamo, dar Zenga este foarte bun. La Zenga ma gandeam si eu pentru Dinamo. De fapt prima data la Dinu si apoi la Zenga. Cred ca stilul italian se potriveste perfect pentru Dinamo. De asa ceva aveau nevoie", a declarat Dragomir, citat de Mediafax.
Italianul vine pe locul lasat liber de Rednic
Dinamo s-a aflat in postura de a-si cauta antrenor dupa ce Mircea Rednic si-a prezentat demisia, sambata, la finalul meciului pierdut in fata Gloriei Bistrita, scor 0-1. Motivele demisiei lui Rednic au fost, conform site-ului oficial al formatiei, ratarea primului obiectiv - calificarea in grupele Ligii Campionilor si ultimele rezultate din campionat. Conducerea ros-albilor a acceptat demisia lui Rednic si a contactat mai multi antrenori, printre care Razvan Lucescu, Ioan Andone sau Ladislau Boloni. Considerat unul dintre cei mai buni portari din istoria fotbalului, Zenga s-a mai aflat, in Romania, pe banca tehnica a ehipelor FC National si Steaua Bucuresti, cu aceasta din urma cucerind un titlu de campion.
Pentru detalii, accesati site-ul ZIUA:
"Zenga favorit, Andone in asteptare": http://www.ziua.net/news.php?id=973&data=2007-09-05
C.S.  
 Comentarii: 2 Afiseaza toate comentariile  
Ei shii ce dak apare Zenga   de costantin
Zenga?   de moga
Stirile zilei
 17:38 
Comisia Europeana, interpelata in legatura cu initiativa lui Basescu pentru referendum  2007-09-05
1 comentariu
 17:37 
George Soros, actionar la Rosia Montana  2007-09-05
 16:35 
SRI-ul vrea sa fie singurul stapan al interceptarilor  2007-09-05
 15:24 
Bariera irsareliana din Cisiordania va fi mutata  2007-09-05
 14:50 
Cea mai mare retea de falsificatori de bani din Europa are 60% capital romanesc  2007-09-05
 13:22 
Valentino se pregateste sa spuna "adio" modei  2007-09-05
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00912 sec.