Ziua Logo
  Nr. 4714 de miercuri, 16 decembrie 2009 
 Cauta:  
  Detalii »
Magazin
Are 700 de perechi de pantofi si ii iubeste mai mult decat pe barbati
 16 decembrie, 13:17 
Hannah Sandling are 700 de perechi de pantofi si ii iubeste mai mult decat pe barbati (Foto: Mail Online)
Desi pare greu de crezut, potrivit unui studiu recent, pentru unele femei, pantofii sunt mult mai importanti decat barbatii. Asta se poate spune si in cazul britanicei Hannah Sandling, care are nu mai putin de 700 de perechi de incaltari, dar nici un iubit. Mai mult, dupa cum recunoaste, nimic nu poate sa o opreasca sa-si achizitioneze o pereche noua, nici macar un picior rupt, titreaza, miercuri, "Mail Online".
"In noiembrie anul trecut, am cazut de pe o stanca, in Spania, si doctorii mi-au pus piciorul in ghips. Insa asta nu m-a oprit sa nu ma duc la lichidarea de stocuri 'Jimmy Choo'. Asa ca, in drumul de la spital spre casa, m-am oprit la magazin si mi-am cumparat cinci perechi. Anul acesta, m-am programat pentru o extractie si am descoperit ca, in aceeasi zi, este si o lichidare de stoc. Asa ca am pus-o pe mama sa ma astepte imediat dupa operatie si sa ma duca la magazin, chiar daca sunt sub efectul anestezicului. Iubesc la nebunie Jimmy Choo si nu as rezista fara acest brand. In cazul unui incendiu, pantofii ar fi singurele lucruri pe care l-as salva", a marturisit britanica.
Foto: Mail Online
Pana in prezent, Hannah are in jur de 300 de perechi de pantofi la casa ei din Londra si alti 400 in locuinta parintilor ei. Mai mult, britanicei ii plac atat de mult incaltarile, incat ii considera pe fiecare o opera de arta. "Multa lume se intreaba de ce femeile acorda mai multa importanta pantofilor decat barbatilor. Pentru mine este foarte simplu. Pantofii nu sunt interesati daca m-am ingrasat putin sau ca nu m-am spalat pe cap. Mereu iti vor fi buni si nu trebuie sa-ti pese de sentimentele lor. Iti poti schimba personalitatea si starea de spirit imediat cand incalti o noua pereche. Spre deosebire de barbati, iti vor da mereu grantia ca te simti bine", explica femeia.
Fiecare pereche de incaltari ii schimba starea de spirit. In aceeasi zi ea poate fi Angelina Jolie sau o balerina. "Un alt lucru despre pantofi este ca pot deveni o dependenta egoista. Barbatii ii pot aprecia, iar femeile ii pot admira, insa ei sunt foarte personali. Sunt numai si numai ai tai, o comoara. In vreme ce majoritatea femeilor vor imparti hainele, foarte putine isi vor imprumuta pantofii. Unele ii considera chiar o parte din personalitatea lor. Barbatii care ii vad doar ca fiind doar un lucru functional nu vor intelege niciodata relatia emotionala dintre femei si incaltarile lor. Pantofii nu iti vor vorbi niciodata urat, vor veni cu tine oriunde fara intrebari si te vor face mereu sa te simti incredibil", a marturisit Hannah.
Mai mult, britanica isi aminteste fiecare pereche de pantofi pe care a cumparat-o. Pentru ea, ele nu sunt doar incaltari, sunt mici bucati de arta care au un impact incredibil. Hannah isi considera debaraua o adevarata galerie Saatchi. "In Londra ii tin pe un raft in spatele hainelor. Toti sunt frumos aranjati si in cutiile originale, cu o fotografie pe ele pentru a putea fi identificati. Sunt tratati ca printi. Am facut o gaura mica in cutie pentru ca aerul sa circule si foarte des ii curat si le improspatez pielea. Nu pot sa ma hotarasc pe care ii plac mai mult, insa toti au o poveste", a adaugat britanica.
Ruxandra Radus  
A r h i v a
Stirile zilei 2009-12-16
 23:59 

5 comentarii
 23:43 
Center For American Progress: R.Moldova la rascruce - SUA pot ajuta tara in aceasta perioada dificila
 23:33 
 23:29 
 23:13 
Secretarul General al NATO: Aderarea Ucrainei si Georgiei este de actualitate
1 comentariu
 23:03 
 22:48 
Lumanari aprinse pentru martirii Timisoarei
2 comentarii
 20:30 
20 de ani de la Revolutie: A meritat sacrificiul disidentilor anti-comunisti? (VIDEO)
32 comentarii
 20:28 
Lupte in arena politica: Replici taioase, ironii si glume despre Boc
3 comentarii
 20:24 
Fostul adjunct al Securitatii Timisoara, Radu Tinu, lucreaza la o multinationala. Si nu regreta nimic din ce-a facut inainte de 1989
7 comentarii
 19:59 
Nicole Kidman, surprinsa cu pudra alba pe nas (FOTO)
 19:51 
Atacul maimutelor Taekwondo
 19:47 
Fostul premier rus Egor Gaidar, un critic al lui Putin, a murit la varsta de 53 de ani
 19:43 
"Ultimele ore ale lui Ceausescu", la Berlin
 19:33 
11 trenuri au fost anulate din cauza conditiilor meteo nefavorabile
 19:24 
FMI a imbunatatit prognoza de crestere a economiei Romaniei in 2010, la 1,3%
 19:04 

1 comentariu
 18:51 

6 comentarii
 18:47 
Geoana despre participarea lui Marian Sarbu la guvernare: Este o propunere de tip cadou-otravit
1 comentariu
 18:43 
Comandantul Trupelor ruse de rachete cu destinatie strategica anunta ca Rusia va avea in 2016 o noua racheta strategica grea care va inlocui rachetele Satan
13 comentarii
 Top afisari / comentarii 
 De ce mi-e frica nu scap (4887 afisari)
 Invataturile americanilor catre prostanacii nostri (4719 afisari)
 Antonescu, Orban, Stroe si Varujan, falsa echipa de elita a PNL (3097 afisari)
 Jihad de Craciun in PSD (2715 afisari)
 Trupele sovietice - oprite la Prut (2683 afisari)
 Viorel Hrebenciuc: Basescu este puternic joia, cand e ziua Flacarii Violete (VIDEO) (2258 afisari)
 Mitrea catre Vanghelie: Mai baiatule, daca te mai legi de sotia mea o sa ai altfel de probleme cu mine, asa ca intre barbati! (VIDEO)  (2228 afisari)
 Pamela Anderson, mai batrana ca niciodata (FOTO) (2056 afisari)
  Fostul adjunct al Securitatii Timisoara, Radu Tinu, lucreaza la o multinationala. Si nu regreta nimic din ce-a facut inainte de 1989 (2054 afisari)
 Sase drumuri nationale si Autostrada Soarelui raman inchise, din cauza zapezii (1994 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2009 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01361 sec.