Ziua Logo
  Nr. 4677 de miercuri, 28 octombrie 2009 
 Cauta:  
  Detalii »
Relatii si relationari
Din tocilarul luat peste picior in scoala, a devenit un adevarat expert in seductie
S-a culcat cu mai mult de 500 de femei frumoase, printre care celebritati si supermodele (FOTO)
 28 octombrie, 13:45 
foto: The Sun
Cine rade la urma, rade mai bine, spune un proverb. Pentru un britanic, acest lucru pare sa fie adevarat, intrucat, din baiatul tocilar, luat peste picior de toti in scoala, a devenit cel mai bun din lume la capitolul seductie. Potrivit "The Sun", londonezul Adam Lyons si-a schimbat viata inainte de a castiga marele premiu la summit-ul The World Pick Up, din Hollywood, California.
Fostul agent imobiliar s-a culcat cu mai mult de 500 de femei frumoase, printre care celebritati si supermodele. I-a luat un an de zile sa devina expert in arta seductiei si acum isi castiga traiul invatandu-i pe altii cum sa aiba succes la femei.
"La scoala, am fost votat baiatul cu cele mai putine sanse de a avea vreodata o prietena, cred ca e amuzant pentru acei oameni sa ma vada acum. Mi-am schimbat viata la 20 de ani, cand am devenit obsedat de cum se agata o femeie si mi-am dedicat viata acestui lucru. Stateam in Piata Leicester la pranz si dupa lucru incercam sa obtin numerele de telefon ale fetelor care treceau pe langa mine. Curand am invatat cum sa duc asta mai departe si n-a trecut mult pana am inceput sa fac asa in cluburi, in fiecare noapte, culcandu-ma cu femei minunate la care puteam doar sa visez cand eram in scoala", povesteste Adam.
Ca sa isi sarbatoreasca victoria, tanarul a scris un ghid dedicat exclusiv agatarii unei fete, pentru baietii mai putini norocosi, bazandu-se pe tehnicile sale, care l-au facut sa castige. Ce trebuie sa faceti ca sa va culcati cu femeia visurilor voastre? Adam are nu mai putin de 10 reguli esentiale pentru acest lucru.
Mai intai trebuie sa stiti sa o abordati. Toata lumea va va spune ca increderea e importanta, dar asta nu e adevarat. "Abordare" este cuvantul potrivit. Increderea va veni de-abia dupa ce va veti obisnui sa abordati oamenii si sa vorbiti cu ei. Daca nu incercati la propriu sa intrati in vorba cu fiecare fata pe care o vedeti, nu aveti cum sa ii castigati increderea.
"Fetele nu isi amintesc niciodata primul lucru pe care i-l spuneti, asa ca nu conteaza ce spuneti, ci sa va asigurati ca spuneti ceva care le fac sa aiba incredere in voi. Pur si simplu trebuie ca primul lucru pe care il spuneti sa fie suficient, cat sa va asculte mai departe. Imi place sa intreb ceva banal, dar cu un scop. Ca de exemplu "Hei, stii unde e cel mai apropiat Stabucks? Trebuie sa ma intalnesc acolo cu niste prieteni!"", asa isi invata tanarul "discipolii".
Adam, pe vremea cand era elev
Mai mult decat atat, el ii sfatuieste pe baieti sa le complimenteze pe fete, sa le spuna lucruri de genul "Imi place parul tau" sau "Esti foarte prietenoasa". Se pare ca reactia celei vizate va fi un zambet larg, dupa care va deveni mult mai deschisa, moment in care se poate discuta cu liber, pentru a afla cate ceva despre ea.
"Ca sa faci rost de numarul ei de telefon, trebuie sa ii dai un motiv ca sa isi doreasca sa pastreze legatura cu tine. Nu e bine sa spui "ar trebui sa iesim impreuna" pentru ca asta nu se intampla, mai ales daca incerci sa ii ceri numarul de telefon dupa o discutie de o jumatate de ora. Ai nevoie de un motiv ca sa gasesti ceva ce aveti in comun. Una dintre preferatele mele este un fel de mancare. Daca este o tipa din Mexic, o sa o intreb daca a mers la noul restaurant mexican. Poti sa ii spui ca motivul pentru schimbul de numere este faptul ca vrei sa ii trimiti detaliile despre local. Ulterior, poti sa folosesti mesajul text ca sa treci de la a vorbi despre restaurant, la mersul propriu-zis acolo. Spune-i "Stii ce, restaurantul e grozav, dar nu am mai fost de mult acolo. Ar trebui sa te invit. Asa te pot trata cum se cuvine", in acest fel va accepta", e de parere Adam.
In plus, baiatul trebuie sa o trateze inca de la inceput pe fata ca pe iubita sa. In acest fel, evita lucrurile lipsite de tact pe care le fac reprezentantii sexului tare la debutul unei relatii. Mai mult decat atat, Adam considera ca un baiat nu trebuie sa plateasca integral consumatia de la prima intalnire, fiind de preferat sa incerce sa manance la doua restaurante si sa imparta nota.
"Eu incerc sa platesc in prima faza. Le spun "Lasa-ma sa platesc eu acum, achiti tu desertul?", in acest mod, impartim nota. Asigura-te ca ai un plan care sa continue dupa masa. Locul meu preferat din Londra este magazinul de muzica HMV. Orice magazin de filme deschis pana tarziu merge. Trebuie sa cauti un DVD, sa alegi unul pe care ea nu l-a vazut si care sa va placa amandurora. Filmele romantice bineinteles ca merg foarte, foarte bine, nu sugerati ceva de genul "Transformers". Sunt cateva filme testate care sunt foarte bune.
Eu recomand "What dreams may come", cred ca l-am vazut de 60 de ori, ca sa ma culc cu femei. Plang la aproape trei sferturi din pelicula pana la final si continua asa inca 20 de minute. "The Notebook" este inca unul foarte bun. Dupa care, eu ii spun ca asigur sistemul home cinema, daca ea vine cu DVD-ul si popcorn, in acest fel plateste dvd-ul si cumpara popcorn-ul. Acest lucru este destul de important, pentru ca daca face asa, inseamna ca vine sa vada filmul cu tine", a mai explicat expertul.
Totodata, Adam considera ca nu este obligatoriu ca baiatul sa o duca pe fata acasa in aceeasi noapte, putand sa lase asta pe altadata, intrucat o sa para precum o a treia intalnire, dupa doua in care doar au mancat. Una dintre cele mai usoare modalitati de a fi convins ca lucrurile continua in dormitor, este aceea ca baiatul sa se asigure ca incepe sa se sarute cu fata in timpul filmului.
"Daca filmul este unul sentimental, o sa se ghemuiasca in bratele tale si o sa ajungeti sa va sarutati, apoi este usor sa o duci in dormitor", incheie barbatul.
C.G.M.  
 Comentarii: 5 Afiseaza toate comentariile  
Cu textele astea, nu agati in Bucuresti nici cersetoarele...   de Gargantua
Poza in grup pe un pat imens cu 500 de femei   de Olga Khan
hahaha! poate 500 cu cu tot cu postere..,   de cititor in stele
OK, Adam ca adam, dar Evele respective ?   de Aladin
ADAM ASTA E UN TIMPIT.......   de LILI MARLEN
A r h i v a
Stirile zilei 2009-10-28
 21:00 
Fermierii vor bloca drumurile nationale, daca saptamana viitoare nu vor primi prima transa din bani
 20:48 
 20:46 
Miscarea Romanilor din Europa: "Unirea diasporei si revenirea in tara e cheia iesirii din conul de umbra comunist"
8 comentarii
 20:33 
Radu Mazare ofera lectii de samba la televizor (VIDEO)
1 comentariu
 20:32 
Trei tineri au jefuit un magazin etnobotanic din centrul vechi al Brasovului
1 comentariu
 20:23 
Oda lui Ceausescu pe imagini cu Basescu pe Internet (VIDEO)
1 comentariu
 20:18 
Aspirantul la portofoliul Educatiei, Daniel Funeriu, crede ca darwinismul este o "teorie stiintifica validata"
72 comentarii
 20:14 
Documentar despre premierul rus si caderea Zidului Berlinului: In noiembrie 1989, Vladimir Putin ar fi oprit multimea sa devasteze sediul KGB din Dresda
6 comentarii
 20:06 
Fostul procuror Ciprian Nastasiu spune ca discutia dintre Degeratu si Omar Hayssam nu a avut loc in biroul sau
1 comentariu
 20:00 
La 11 luni de la plecarea din PSD, senatorul Anghel Iordanescu si-a facut publica demisia
 19:47 
"Botez" dezastruos al Guvernului Croitoru in Parlament: Doi ministri au "trecut" de Comisii, patru au picat
4 comentarii
 19:45 
Lege europeana: Daca trenul intarzie calatorii primesc pana la jumatate din valoarea biletului
 19:23 
Elena Udrea, atac la familia liderului PSD: "Geoana nu a castigat nici macar competitiile cu sotia si soacra"
2 comentarii
 19:20 
Pakistan: Cel putin 100 de oameni au fost ucisi si 200 raniti intr-un atentat cu masina capcana la Peshawar
3 comentarii
 19:20 
Sursa de la Kremlin: Secretarul general al NATO are o "abordare pragmatica" in relatia cu Rusia
1 comentariu
 19:19 
Berceanu despre acuzatiile lui Geoana: Un prostanac poate face si astfel de declaratii
 19:16 
Dispozitiv anti-viol: A fost inventat pentru femei un prezervativ cu dinti
5 comentarii
 18:53 
Sorin Oprescu: Sunt singurul care il poate invinge pe Basescu in turul doi
14 comentarii
 18:35 
Portretele lui Vladimir Voronin, la gunoi
 18:33 
Crin Antonescu ii provoaca la dezbateri televizate pe Geoana si Basescu
9 comentarii
 Top afisari / comentarii 
 Scrisoare catre presedintele - colonel (4280 afisari)
 Nica ori e mincinos, ori e mincinos (3914 afisari)
 Cine este col. (r) Ionel Enache Olaru (2701 afisari)
 Vizuina lui Basescu (2629 afisari)
 Referendumul lui Basescu este cu doua taisuri pentru el (1920 afisari)
 Sex oral intr-o parcare subterana surprins din unghi perfect! - VIDEO (10266 afisari)
 S-a culcat cu mai mult de 500 de femei frumoase, printre care celebritati si supermodele (FOTO) (2729 afisari)
 Aspirantul la portofoliul Educatiei, Daniel Funeriu, crede ca darwinismul este o "teorie stiintifica validata" (2485 afisari)
 Curry-ul poate distruge celulele canceroase in 24 de ore (1962 afisari)
 Probleme cu sunetul: Lectii de sex, soptite in casca unei prezentatoare si auzite de telespectatori (VIDEO) (1904 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2009 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01603 sec.