Ziua Logo
  Nr. 4623 de miercuri, 26 august 2009 
 Cauta:  
  Detalii »
Magazin
Viata debordand de sexualitate a Madonnei, in imagini (FOTO)
-- Artista a transformat trupul femeii de la o papusa Barbie, la o masinarie a dorintelor
 26 august, 17:26 
Madonna (foto: ProTV)
Regina muzicii pop, frumoasa Madonna, a devenit cunoscuta in intreaga lume atat pentru atitudinea ei si stilul vestimentar din videoclipuri, cat si pentru relatiile amoroase cu barbati foarte diferiti, de la sportivi, la oameni politici importanti si chiar regizori. "Din momentul in care Madonna a navalit pe ecranele radar ale natiunii, la mijlocul anilor '80, a facut tot posibilul sa socheze publicul, iar eforturile i-au fost rasplatite", scria Rodger Streitmatter in cartea sa "Sexul vinde", noteaza, miercuri, ProTV.
Si intr-adevar, Madonna a pornit o adevarata revolutie in lumea muzicala. Ea a transformat trupul femeii dintr-o papusa Barbie intr-o masinarie a dorintelor. Pe vremea cand era o simpla dansatoare fara perspective, Madonna a descoperit repede reteta catre faima: a renuntat la imbracaminte si a pozat in ipostaze provocatoare. Ipostazele valoreaza astazi o mica avere.
Nici cand a inceput sa aiba succes in cariera muzicala, Madonna nu a renuntat sa isi expuna conceptiile despre sexualitate si relatii. Albumul "Erotica", din 1992, de pilda, exploreaza diferitele fatete ale relatiilor sexuale si a aparut insotit de controversatul volum "Sex", care cuprinde cateva fotografii pornografice infatisand acte homosexuale si sadomasochiste. La vremea respectiva, Madonna a criticata dur pentru modul extrem in care a abordat latura sexuala, fiind considerata mai degraba vulgara si scandaloasa, decat sugestiva. Timpul insa i-a imblanzit atat pe fani, cat si pe critici, iar despre "Erotica" s-a spus chiar ca ar fi cea mai relevanta si mai importanta creatie a artistei.
Dupa ce a devenit mama si imediat sotie, toata lumea se astepta ca Madonna sa se cuminteasca. Artista a avut o perioada destul de linistita in viata vietii ei, cand s-a pus din nou pe scris. De data aceasta ea a ales ca domeniu cartile pentru copii. Curand ea si-a demonstrat ca vulcanul din interiorul ei era doar adormit, nicidecum stins. Diva a aparut pe scena MTV in ipostaze tandre cu "protejata" ei, Britney Spears, dar si cu rivala acesteia, Christina Aguilera. Saruturile pasionale impartite pe scena i-au facut pe unii sa roseasca, pe altii sa pofteasca...
Cat despre parteneri, Madonna are un palmares amoros de-a dreptul impresionant: pictori, staruri de cinema, sportivi de performanta, regizori, rapperi, colaboratori apropiati si chiar politicieni. "Madonna a sustinut intotdeauna ideea de control, dar a creat totodata iluzia disponibilitatii sexuale pe care multe artiste pop s-au simtit obligate s-o egaleze", o caracteriza pe Madonna Routledge International Encyclopedia of Women.
Madonna a fost initial atrasa de lumea artistica. Una din primele sale iubiri a fost artistul Jean-Michel Basquiat, cunoscut la momentul respectiv drept un adevarat geniu al graffiti-ului. Relatia lor a debutat in 1983, cand Madonna era o tanara oarecare. Viitoarea regina a muzicii pop s-a incurcat apoi cu Stephen Bray, colaboratorul ei. Cei doi au pornit impreuna pe drumul celebritatii internationale, compunand mai multe piese impreuna, printre care "Groove" si "True Blue", dar, pana ca acestea sa devina hituri internationale, relatia lor era deja istorie.
O alta relatie celebra a Madonnei a fost cea cu Warren Beatty, regizorul peliculei "Dick Tracy", de care s-a legat sentimental la sfarsitul anilor '80. In 1985, o data cu faima a venit si randul celebrului actor si regizor, Sean Penn. Ei s-au cunoscut in timpul filmarii unui videoclip si s-au casatorit in acelasi an. Dar la fel de repede cum a aparut, dragostea a si disparut, iar cuplul a divortat in 1989.
Se pare ca in 1987, Madonna s-a orientat, pentru o perioada scurta de timp insa, catre arena politica, avand o relatie extraconjugala cu frumosul John F. Kennedy jr, insa iubirea lor n-a durat insa decat o vara, in 1988.
Anii '90 au adus in viata Madonnei o gama mult mai variata de relatii, atat cu barbati, dar si cu femei. In 1990, ea a avut o relatie scurta cu Tony Ward - un model ce a aparut alaturi de vedeta in mai multe clipuri. Actrita de comedie Sandra Bernhard a fost legata de Madonna ca amica, dar si ca iubita. O lunga perioada de timp cele doua au avut o relatie de prietenie controversata, care a ridicat multe semne de intrebare.
Madonna s-a reorientat la scurta vreme catre un rapper celebru al acelor vremuri, Vanilla Ice, cu care s-a iubit in 1992. Doi ani mai tarziu, Madonna l-a cunoscut, in Central Park, pe cubanezul Carlos Leon, care i-a devenit nu numai antrenor de fitness, ci si iubit. Doi ani mai tarziu, din aceasta relatie a venit pe lume o fetita, Lourdes "Lola" Maria Ciccone Leon. Insa nici macar micuta nu a reusit sa-i tina impreuna. Lista iubirilor a continuat cu baschetbalistul Dennis Rodman. Povestea lor de dragoste a inceput si s-a terminat in acelasi an, 1995.
Dennis Rodman
Pe ultimul sot, regizorul britanic Guy Ritchie, l-a intalnit pentru prima data in 1998, la casa de vacanta a lui Sting si Trudie Styler. Doi ani mai tarziu se nastea singurul copil natural al cuplului, Rocco, acum in varsta de opt ani, iar pe 22 decembrie 2000, cei doi isi uneau destinele, in cadrul unei fastuoase ceremonii, la Castelul Skibo din Scotia. Insa pe 15 octombrie 2008, cei doi au anuntat ca divorteaza, dupa un mariaj de aproape opt ani. Totusi Madonna nu a plans foarte mult dupa fostul sot, in prezent ea este impicata intr-o relatie cu tanarul model Jesus Luz, in varsta de 22 de ani, mai precizeaza sursa citata.
.
.
Lenny Kravitz
Alex Rodriguez
Carlos Leon
Sandra Bernhard
Tony Ward
Sean Penn
Vanilla Ice
Guy Ritchie
Jesus Luz
Britney Spears
Z.O.  
Alte articole
  Madonna doreste sa ii daruiasca un copil iubitul ei, Jesus Luz    (2010-01-19 12:58)
  Madonna, asa cum nu ati mai vazut-o de luni bune (FOTO)    (2009-10-22 13:25)
  Madonna s-a speriat pe sine: Am plecat in turneu de teama ca am sa ma sinucid dupa divort!    (2009-10-15 17:14)
  Guy Ritchie spune ca inca o iubeste pe "retardata" de Madonna    (2009-10-08 14:42)
  Madonna si Guy Ritchie se despart pana la sfarsitul anului    (2008-06-24 13:13)
 Comentarii: 1 Afiseaza toate comentariile  
Si prostanacii romani din inetrior adora un vampir ! Asta din cauza regimului bolsevic republican   de ionion
A r h i v a
Stirile zilei 2009-08-26
 23:33 
Crin Antonescu: PSD trebuie sa aleaga intre indignare si guvernarea alaturi de Udrea
4 comentarii
 23:24 
Madonna: Hello, Romania! I love you Bucharest! (VIDEO)
11 comentarii
 21:16 
Madonna ca Formula 3
 20:35 
Emil Boc: De la 1 ianuarie impozitul forfetar va fi aplicat pe anumite domenii de activitate
1 comentariu
 20:14 
Peste 65 % din organele folosite pentru transplanturi in China provin de la condamnatii executati
16 comentarii
 19:30 
Sarkozy ameninta Iranul cu o "intensificare substantiala a sanctiunilor"
9 comentarii
 19:26 
Mircea Geoana face portretul adversarului sau la prezidentiale: "E plin de bani si fara scrupule"
3 comentarii
 19:10 
Cantareata-minune la numai 2 ani: O fetita a uimit juriul unui concurs muzical cu vocea sa
1 comentariu
 18:58 
Kate Moss, vedeta unei sedinte foto perfecte (FOTO)
 18:58 
Comisia Europeana a incheiat cu Georgia doua acorduri bilaterale privitoare la vize si imigratie
1 comentariu
 18:57 
Firma lui Cornel Purcarea sustine ca Mircea Basescu nu are nici o legatura cu contractul pentru explozibili
1 comentariu
 18:50 
Femeile ar avea o viata mai usoara daca le-ar ridica sosetele sotilor si ar curata toaleta singure
3 comentarii
 18:39 
Provocari via agentia Regnum: Din cauza "orientarii Chisinaului spre unirea cu Romania", mai multe sate din R.Moldova ar vrea sa intre sub "jurisdictia" Tiraspolului
2 comentarii
 18:30 
Iubita lui Mel Gibson isi arata pentru prima data burtica de viitoare mamica! (FOTO)
2 comentarii
 18:12 
Crin Antonescu se adreseaza electoral in romana si in maghiara alegatorilor din Covasna
7 comentarii
 18:02 
La 45 de ani, Courtney Cox arata mai bine decat in prima tinerete (FOTO)
 17:53 
Ambasadorul rus, in vizita la Preafericitul Parinte Daniel - Se pregateste vizita Patriarhul Moscovei in Romania?
9 comentarii
 17:49 
Mersul pe jos reduce la jumatate riscul de aparitie a cancerului la san
4 comentarii
 17:36 
Frumoasele Victoria's Secret, la o sedinta foto senzuala, pe plajele din St. Barts!
 17:28 
Rectificarea bugetara taie bugetele a 13 ministere cu peste un miliard de lei. Cinci ministere primesc bani in plus de la buget
6 comentarii
 Top afisari / comentarii 
 Macarale argintii rad in soare (2949 afisari)
 E.T. in capcana (2642 afisari)
 Taierea bugetarilor (2453 afisari)
 Romania land of choice era pe stoc (2117 afisari)
 DESINCTO SRL pregatea teapa fregatelor (1634 afisari)
 Un copil si-a lasat mama in chiloti, in public! (VIDEO) (3879 afisari)
 Michael Jackson traieste? Un clip in care starul apare coborand din masina Medicinii Legale face furori pe Internet (VIDEO) (3537 afisari)
 Monstrul din Loch Ness a fost gasit pe Google Earth (FOTO) (2549 afisari)
 Fara machiaj, Sharon Stone este de nerecunoscut (FOTO) (2126 afisari)
 Iat-o pe Madonna in camera hotelului de pe Calea Victoriei! (FOTO) (1981 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2009 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01361 sec.