Ziua Logo
  Nr. 4589 de vineri, 17 iulie 2009 
 Cauta:  
  Detalii »
Actualitate
Tentativa de jaf la o banca din Brasov! O angajata a suferit un atac de panica



-- Autorul tentativei de jaf de la banca din Brasov are intre 1,75 si 1,80 m, constitutie atletica si peste 80 de kilograme, sustin martorii incidentului
 17 iulie, 12:35 
Tentativa de jaf esuata la o banca din orasul Brasov. Un barbat a tras un foc de arma in sediul unei banci de pe Calea Bucuresti, cartierul Astra. Din primele informatii, se pare ca nu exista victime. Incidentul s-a produs in jurul orei 12:00.
O persoana neidentificata a intrat in sediul bancii si a indreptat pistolul asupra uneia dintre angajatele institutiei bancare. Potrivit anchetatorilor, barbatul a amenintat-o pe femeie cu un pistol cu bile, a tras un foc, fara sa raneasca insa vreo persoana sau sa fure vreo suma de bani, a declarat, la Realitatea Tv, purtatorul de cuvant al IJP Brasov, Liviu Naghi. "Ne aflam in fata unui eveniment concretizat in tentativa de jaf. Nu stim inca de ce infractorul nu si-a dus la capat tentativa de jaf, speram sa-l identificam pe baza inregistrarilor video ale sistemului de supraveghere. Efective ale politiei municipiului Brasov au inceput cautarile pentru identificarea si prinderea suspectului", a mai declarat purtatorul de cuvant al IPJ Brasov. In operatiunile de cautare sunt implicati 150 de politisti.
O ambulanta a ajuns la fata locului pentru a-i acorda primul ajutor unei angajate care a suferit un atac de panica. Femeia se afla inca in stare de soc.
Martorii sustin ca atacatorul dadea senzatia ca locurile ii sunt familiare
Martorii tentativei jafului armat au declarat ca l-au vazut pe atacator in momentul in care acesta fugea din sediul bancii, descriindu-l ca pe un tip atletic de 1.75-1.80 m inaltime si peste 80 de kilograme, potrivit NewsIn. Unul dintre martori, Claudiu Pop, a declarat jurnalistilor ca statea linistit cu doi vecini pe o banca in spatele blocului la parterul caruia se afla sediul bancii si l-a vazut pe atacator fugind dinspre banca cu pistolul in mana, fiind urmarit de agentul de paza al bancii. "Tipul era imbracat cu pantaloni negri, cu o bluza de trening cu gluga trasa pe fata si avea ochelari de soare pe ochi. Fugea, avea pistolul in mana si era urmarit de agentul de paza al bancii ,care, de la vreo sase metri distanta, a incercat sa dea cu spray paralizant dupa el. Din cate l-am vazut, barbatul are circa 1.75-1.80 inaltime si, probabil, peste 80 de kilograme", a declarat Claudiu Pop, care a adaugat ca barbatul dadea senzatia ca locurile ii sunt familiare si ca este aproape sigur ca l-ar recunoaste daca l-ar mai vedea o data. Un alt martor, o femeie in varsta, a confirmat in mare parte spusele lui Claudiu Pop, spunand insa ca barbatul avea pe cap o cagula.
Pe 29 ianuarie 2009, la Brasov, doi oameni au fost ucisi, iar un al treilea a fost ranit grav intr-un atac armat. Jaful s-a produs in timp ce doi angajati ai casei de schimb tocmai urcau in masina pentru a duce la banca incasarile din ziua respectiva. Asupra lor au fost trase focuri de arma, iar agresorul a impuscat mortal si un trecator care a incercat sa sara in apararea angajatilor casei de schimb.
Spargere la Bolintin Vale
Bancile, bancomatele si casele de schimb valutar au devenit, in ultima vreme, tinta hotilor. Vineri dimineata, un bancomat a fost spart in localitatea Bolintin Vale, din judetul Giurgiu, iar hotii au reusit sa fuga cu 420.000 lei. "In dimineata aceasta s-a inregistrat furtul unui modul ce contine casetele cu sume de bani de la Raiffesen Bank. Modulul a fost detasat cu chei reglabile. Suspectii s-au deplasat cu o masina furata din Capitala", a declarat seful IPJ Giurgiu, Nicoale Dobrin. Bancomatul a fost alimentat chiar joi, furtul avand loc in jurul orei 05:00 dimineata. Cei trei hoti mascati au incarcat bancomatul intr-o dubita furata din Bucuresti. "Bancomatul a fost mutat de putin timp si nu exista camere de supraveghere", a mai precizat Dobrin. "Avem trei suspecti necunoscuti, cu o masina inmatriculata in Germania, o dubita alba, masina furata din Bucuresti. Am pus deja in urmarire autovehiculul", a mai spus Dobrin.
Z.O.  
Alte articole
  Tentativa de jaf armat intr-o banca din Brasov    (2009-09-02 17:54)
 Afisari: 405  |  Tiparire pagina  |  Tiparire articol (optimizat)  |  Trimitere pe e-mail 
 Comentarii: 1 Afiseaza toate comentariile  
felicitari MAI   de A.T.S.
A r h i v a
Stirile zilei 2009-07-17
 20:31 
"Ingroparea" in Justitie a dosarului DNA al lui George Copos socheaza Comisia Europeana
2 comentarii
 20:13 
"Su... ...la", mesaj scris de un medic din Slatina, pe fisa de consultatii a unui pacient
6 comentarii
 19:59 
 19:43 
UDMR arunca soparla federalizarii Romaniei
198 comentarii
 19:31 
Veteran al razboiului din Irak, aproape orb, a devenit reporter militar la Radio Timisoara (VIDEO)
 19:13 
 19:10 
Comisarul Consiliului Europei pentru Drepturile Omului cere Republicii Moldova "toleranta zero" fata de abuzurile politiei
 18:32 
PDL e decis sa lege electoral piatra impozitului forfetar de gatul PSD
 18:23 
Presedintele Ceceniei va depune plangere impotriva unui responsabil al ONG-ului Memorial
1 comentariu
 18:10 

1 comentariu
 18:09 
 18:08 
Vicepresedintele PDL Valeriu Stoica, instalat de Basescu in conducerea Institutului Cultural Roman
1 comentariu
 17:46 
Un fost ofiter de contrainformatii a ajuns travestitul Delores, se crede Iisus si cultiva marijuana
1 comentariu
 17:45 
Madonna a plans la un concert din Italia, dupa ce doi muncitori si-au pierdut viata, lucrand la o scena pentru turneul divei (VIDEO)
 17:40 
Fetite de 6 si 8 ani, supuse de doi adolescenti la perversiuni sexuale
3 comentarii
 17:30 
Era mai gras decat un bebelus de elefant, insa a slabit peste 160 de kilograme dupa ce s-a apucat de sporturi extreme - FOTO
 17:25 
PSD i-ar putea retrage sprijinul ministrului Ecaterina Andronescu
22 comentarii
 17:11 
Super modelul Sophie Anderton, dupa ce ca a ajuns prostituata, o mai si incaseaza de la fostul iubit
1 comentariu
 17:10 
Europarlamentarul PRM Ciprian Tanasescu a facut infarct din cauza sofatului
 17:04 
Expert Amnesty International: Politistii din Republica Moldova utilizeaza foarte des violenta impotriva persoanelor retinute
 Top afisari / comentarii 
 Europenii ridica tonul la Obama (2603 afisari)
 Stein-AutoItalia da tepe cu Maserati (2313 afisari)
 Chinurile lui Michael (1690 afisari)
 Aviatia se modernizeaza de la second-hand (1622 afisari)
 Anticomunistii resping pactul Obama-Rusia (1162 afisari)
 UDMR arunca soparla federalizarii Romaniei (1744 afisari)
 O maicuta are fotografii nud pe Facebook (1683 afisari)
 "Sa nu mai aveti samanta de neam!" - Tinere violate si tineri loviti cu bocancii in organele genitale de tortionarii lui Voronin (1635 afisari)
 Michael Jackson a ramas steril din cauza batailor indurate de la tatal sau (1560 afisari)
 "Su... ...la", mesaj scris de un medic din Slatina, pe fisa de consultatii a unui pacient (1554 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2009 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01744 sec.