Ziua Logo
  Nr. 4582 de joi, 9 iulie 2009 
 Cauta:  
  Detalii »
Povesti, destine, intamplari
O bunica a renuntat la barbatii de varsta ei in favoarea celor cu 40 de ani mai tineri
 9 iulie, 12:29 
Wendy Salisbury (foto: "Mail Online")
Dragostea nu are varsta. Cel putin asta se poate spune despre o femeie din Marea Britanie, careia ii place sa se intalneasca numai cu tineri, plictisita de barbatii de varsta ei. Apartamentul britanicei Wendy Salisbury arata ca unul tipic pentru o bunicuta. Mobila veche, nenumarate fotografii cu nunta fiicelor ei si un frigider acoperit cu desenele nepotelei sale de trei ani. Insa, in ciuda aparentelor, blonda, in varsta de 63 de ani, nu este deloc o bunica obisnuita. Nu numai ca Wendy are o inclinatie pentru a seduce tinerii, dar ea s-a laudat cu aventurile ei intr-o carte si pe blogul sau, titreaza, joi, "Mail Online".
Britanica a devenit faimoasa in urma cu trei ani, cand o carte cu memoriile ei "The Toyboy Diaries", in care isi povestea aventurile cu barbati de 20 de ani, a fost lansata pe piata. In prezent, "batrana" si-a lansat continuarea primei parti in care se gandeste profund la un viitor alaturi de barbat cu o varsta mai apropiata. Chiar daca a riscat sa-si piarda familia cand a inceput sa se intalneasca cu barbati cu 40 de ani mai tineri, Wendy nu si-a refuzat sansa la fericire. Desi ei sunt mai tineri chiar si decat fiicele ei Lauren, 34 de ani, si Gabrielle, 38 de ani, domnii de aceeasi varsta nu par deloc pe placul ei. Se pare ca Wendy se intalneste de 20 de ani cu barbati mult mai tineri decat ea, pe care ii cunoaste prin intermediul prietenilor sau a websiteurilor de profil.
Inainte sa se imbarce in aventura ce i-a schimbat definitiv viata, britanica a fost casatorita de doua ori, o data la 21 de ani, vreme de doi ani, si apoi, patru ani mai tarziu. Cand cel de-al doilea mariaj s-a incheiat, 14 ani mai tarziu, Wendy a ramas singura la 42 de ani, cu o fiica din fiecare casnicie si cu sentimentul ca nu a fost apreciata deloc.
Recent divortata, ea decis sa se bucure de anii ramasi, iar in cadrul unei excursii la schi alaturi de fiica ei, oportunitatea perfecta a aparut, cand s-a trezit flirtrand cu un tanar care ar putea sa-i fie fiu. "Din fericire fiica mea nu a aflat. Mai ales ca am descoperit ca avea 19 ani, nu 27. Nu ma gandisem niciodata la asa ceva, experienta a fost incredibila", isi aminteste britanica. In momentul in care s-a intors acasa, ea a descoperit ca sentimentele pentru tineri au inceput sa se intensifice si s-a aruncat intr-o serie de relatii cu barbati de douazeci de ani. Astfel, ea a reusit sa-si petreaca sapte ani cu unul dintre ei.
Batranii arata ca niste vagabonzi
Cand s-a trezit la 56 de ani singura, ea a inceput sa se intalnesca iar cu tineri. Desi se simtea de minune, prietenii si familia o rugau sa incerce sa inceapa o relatie cu un barbat corespunzator varstei. Astfel ca, in momentul in care a ajuns la 60 de ani a inceput sa iasa cu barbati maturi. "Majoritatea barbatilor de varsta mea sunt divortati, au par pe nas, burti, haine urate si incaltaminte veche. Sunt barbati cu avere, dar am vazut vagabonzi mai bine imbracati. Nu se uita niciodata in oglinda, iar fara o sotie care sa le spuna ce sa faca sunt pierduti. Au un farmec deosebit, insa arata de parca ar fi insarcinati in luna a 12- a si nu pot sa ma indragostesc de ei. Mai ales dupa ce am fost cu tineri cu un corp de invidiat", a mai adaugat Wendy.
Alaturi de unul dintre iubitii ei
Insa britanica s-a intalnit cu un barbat mai in varsta de care s-a si indragostit. Raymond, in varsta de 63 de ani, i-a furat inima, cei doi petrecandu-si vacanta de anul trecut in Italia. "Am stat in camere diferite. Nu s-a intamplat nimic intre noi si nu eram sigura ca vreau o relatie. Aveam conversatii incredibile in fiecare seara, insa fiecare se ducea in camera lui. L-am asteptat la mine in fiecare seara, dar nu a venit. M-a sarutat in ultima zi, insa a fost atat de jenant incat nu am mai iesit impreuna", a povestit Wendy.
Sfarsitul relatiei a facut-o pe britanica sa decida ca tinerii sunt viitorul ei, iar de vara trecuta ea iese numai cu ei. In prezent se vede cu doi barbati, in acelasi timp Rob si Nicholas, ambii de 30 de ani, pe care i-a intalnit pe Internet. "Sunt foarte fericita cu ei. Imi place sa fiu in compania lor. Bineinteles ca sexul este un element crucial in relatie. Este chiar foarte sanatos. Nu imi fac griji despre cum arata trupul meu. Ma simt de parca as avea 18 ani si asta ma face sa am multa incredere in mine. Si lor le place pentru ca femeile de varsta lor se gandesc numai la casatorii si copiii, iar ei vor sa fie liberi. Imi dau seama ca vor renunta la mine in curand, insa pana atunci ma voi distra cat pot", a mai adaugat Wendy, noteaza, "Mail Online".
R.R.  
Alte articole
  Nu vrea o relatie, dar ii place sexul: O britanica de 23 de ani a gasit solutia de mijloc: "prietenii de amor"    (2009-11-03 17:38)
  Facem sex cu 2,8 milioane de oameni! Nu e o gluma...    (2009-09-24 18:38)
  Cat poate sta o femeie fara sex pana la casatorie?    (2009-09-16 12:08)
  Romanii fac sex de 12 ori pe luna    (2009-08-12 10:17)
  Sexul oral poate duce la cancer la gat    (2009-04-08 19:43)
 Afisari: 1149  |  Tiparire pagina  |  Tiparire articol (optimizat)  |  Trimitere pe e-mail 
A r h i v a
Stirile zilei 2009-07-09
 20:58 
S-au ieftinit creditele, insa populatia nu se arunca la semnat contracte
 20:39 
Si Sever Voinescu se leapada de Ridzi: "Vin momente cand un om politic trebuie sa se gandeasca la ce ar putea face pentru partid"
6 comentarii
 20:34 
Michael Jackson va purta o manusa alba si dupa moarte
 19:59 
Boeing a primit 1,2 milioane de dolari de la Fortele Aeriene americane pentru a optimiza retelele in cazul atacurilor cibernetice
1 comentariu
 19:51 
PDL despre "Raportul Ridzi": Pentru moment, in acest caz nu avem tot adevarul
7 comentarii
 19:46 
Disensiune intre maghiari: CNMT ar putea refuza sa sustina candidatura lui Kelemen Hunor la presedintie
7 comentarii
 19:21 

1 comentariu
 19:04 
Regele si Regina Belgiei, incantati de tuica si branza romaneasca
8 comentarii
 19:04 
Comisia de ancheta in cazul Nemirschi isi va relua activitatea pe 27 iulie
 19:00 

2 comentarii
 18:57 
Raport: Rusia si-a doborat singura trei avioane de vanatoare in timpul razboiului cu Georgia din 2008
10 comentarii
 18:42 

3 comentarii
 18:41 
"Spaga" la nivel inalt: Consiliera premierului, Andreea Vass, ofera o cina la Guvern autorilor celor mai interesante masuri anticriza
6 comentarii
 18:40 
LIVE Comisia de ancheta cere urmarirea penala impotriva lui Ridzi pentru delapidare si abuz in serviciu
3 comentarii
 18:24 
Mailat, condamnat la inchisoare pe viata, va sta sase luni la izolare
2 comentarii
 18:20 
Si-a cerut perechea in casatorie la... Disneyland! (FOTO/ VIDEO)
 18:15 
UPDATE 18.28: Berlusconi a fost lasat cu mana intinsa de Obama si l-a bruscat pe Medvedev (Foto si Video)
10 comentarii
 17:56 
Miss Queen Europe va asteapta la malul marii
 17:49 
Sexy Irina Shriek, arata de milioane intr-un pictorial incendiar (FOTO)
 17:48 
Parlamentul ucrainean: Iuscenko a fost otravit din intamplare si nu cu premeditare
1 comentariu
 Top afisari / comentarii 
 Otrava la raft in Cora si Selgros (3962 afisari)
 Banii otraviti (3197 afisari)
 Afacerea Tigaret: un omor inscenat de procuror (2073 afisari)
 Dovezile furtului lui Voronin (1818 afisari)
 Dezbateri pe furis la Educatie (1413 afisari)
 Preotul regizor de filme porno sfideaza Mitropolia (7188 afisari)
 UPDATE 18.28: Berlusconi a fost lasat cu mana intinsa de Obama si l-a bruscat pe Medvedev (Foto si Video) (3777 afisari)
 A ramas insarcinata dupa o baie in piscina hotelului (3315 afisari)
 Simbolul Americii, decapitat pe YouTube (Imagini socante) (3121 afisari)
 Prinşul Charles: Mai sunt doar 96 de luni in care se poate salva lumea  (2669 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2009 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.03285 sec.