Ziua Logo
  Nr. 4576 de joi, 2 iulie 2009 
 Cauta:  
  Detalii »
Magazin
Michael Jackson a avut o iubita secreta. O alta femeie sustine ca este adevarata sotie a starului si revendica toate proprietatile acestuia
 2 iulie, 15:25 
Michael Jackson si garda lui de corp, Matt Fiddes (foto: Sky News)
In timp ce incertitudinea asupra funeraliilor regelui muzicii pop este absoluta, presa de peste Ocean continua sa dezlege povesti nestiute din viata lui Michael Jackson. Dupa ce bona copiilor a facut dezvaluiri legate de dependenta de medicamente si starea fizica si psihica a artistului, garda de corp a starului arunca o noua bomba: Michael Jackson avea o iubita secreta. Si asta nu e tot. La Curtea Suprema de Justitie din Los Angeles, o femeie a depus o petitie prin care pretinde ca este sotia starului si revendica toate proprietatile acestuia.
Michael Jackson avea o relatie de lunga durata cu o iubita secreta, nu era homosexual si a devenit dependent de medicamente din cauza medicilor. Declaratiile incredibile au fost facute de Matt Fiddes, prietenul britanic al regelui muzicii pop, informeaza "Sky News".
Medicii stiau ce se intampla, dar nu l-au ajutat. Ei sunt vinovati de moartea lui Michael
"Nu ii voi dezvalui identitatea, dar cred ca familia stia ca exista cineva drag in viata lui. Nu stiu de cand sunt un cuplu, insa stiu ca a fost cu el in diferite ocazii, insa este treaba ei daca va aparea in fata presei", a declarat Matt. Britanicul, in varsta de 29 de ani, din Devon, conduce un lant de scoli de arte martiale in tara sa. Tanarul a facut cunostinta cu Jackson in urma cu zece ani prin intermediul parapsihologului Uri Geller, cu care lucrase la o inregistrare video pentru fitness si care era vechi prieten cu regele pop. Fiddes s-a imprietenit cu superstarul si, la scurt timp, a devenit bodyguardul sau la vizitele in Marea Britanie, desi nu a fost platit niciodata.
De multe ori s-a oferit voluntar pentru paza, deoarece Jackson se plansese in repetate randuri ca serviciile de securitate ii cer sume exorbitante de bani. Britanicul a mai recunoscut ca el si Uri au incercat in zadar sa ii ascunda medicamentele, el obtinandu-le direct de la doctori. "Nu l-am vazut niciodata cand se droga, dar stiam ce sunt cand le ascundeam. Intr-o zi, Uri i-a luat o trusa plina cu seringi din camera. Uri a tipat intr-o zi la el si i-a spus sa renunte la droguri, insa doctorii aveau o influenta atat de mare asupra sa, incat eforturile noastre au fost in zadar. Dupa parerea mea, ei sunt cei vinovati de moartea lui Michael. Exista oameni care stiau ce se intampla, insa nu l-au ajutat", a mai adaugat tanarul.
"Nu era un drogat. Era inocent, delicat si sensibil"
Fiddes, garda de corp a lui Michael Jackson
Se pare ca cea mai grava stare in care Matt l-a vazut pe Michael a fost in timpul unei excursii la gradina zoologica din Londra. "Eram foarte ingrijorati. Uri il tot intreba daca a luat ceva, iar el dadea vina pe oboseala. Nu am mai ajuns la zoo. Nu reuseam sa-l facem sa se trezeasca si nu vroiam sa apara asa in fata fanilor. Uri a donat 1.200 de euro atunci gradinii zoologice. Ne simteam foarte prost", isi aminteste Matt. Totusi, acesta crede ca starul nu lua droguri puternice. "Nu ma intelegeti gresit. Michael Jackson nu era un drogat. Nu priza cocaina sau alte lucruri de genul. Lua multe medicamente mai ales analgezice puternice", crede Fiddes.
De asemenea, Matt considera ca acuzatiile de molestare sunt niste inventii."Era foarte naiv si avea incredere in toata lumea. Nu am avut nici un dubiu in legatura cu Michael. Stiam ca este inocent de la inceput", a mai adaugat britanicul. Amintirile lui Fiddes despre vedeta ii sunt foarte dragi, mai ales ca a fost rugat, in repetate randuri, sa se imbrace ca Jackson pentru a atrage fanii in alt loc decat in cel in care se afla artistul. "Nu ii placea sa le joace feste admiratorilor, insa credea ca este spre binele lui. Era un adevarat gentleman. Nu a fost construit pentru celebritate. Am cunoscut multe vedete. De obicei ele sunt puternice si dure, insa Michael era foarte delicat si sensibil", a concluzionat tanarul, potrivit "Sky News".
Surpriza la Curtea Suprema de Justitie din Los Angeles
Nona Paris Lola Ankhesenamun Jackson
Peste toate aceste dezvaluiri, presa de peste Ocean scrie, joi, ca o femeie stabilita la Londra sustine ca este adevarata sotie a starului. Ea a depus la Curtea Suprema de Justitie din Los Angeles o petitie, pretinzand ca este sotia lui Michael Jackson si revendicand toate proprietatile starului. Nona Paris Lola Ankhesenamun Jackson cere ca "toate proprietatile, banii si bunurile de pret ale sotului meu" sa ii fie transferate imediat si ca "trupul sau neinsufletit sa ramana la medicul legist". Desi femeia nu detine nici o dovada care sa demonstreze ca a avut o relatie cu regele pop, Nona pretinde ca toti copiii lui Michael sunt ai ei si spune ca nu le va permite sa locuiasca cu bunica lor, titreaza, joi, "TMZ".
Testamentul lui Michael Jackson, inregistrat oficial joi de un tribunal din Los Angeles, o numeste pe cantareata Diana Ross ca avand custodia copiilor megastarului, in cazul mortii mamei acestuia, Katherine Jackson, caruia i-au fost incredintati cei trei copii ai regelui pop, decedat la 25 iunie.
Documentul prevede ca mama cantaretului, Katherine, in prezent in varsta de 79 de ani, are custodia copiilor lui. Daca mama moare inaintea lui sau nu mai poate avea grija de ei, atunci tutorele legal devine Diana Ross, diva in varsta de 65 de ani, de care Michael Jackson era foarte legat si care a colaborat cu artistul inca de la inceputul carierei. "Daca Katherine Jackson nu imi supravietuieste sau se dovedeste in incapacitate sau nu doreste sa pastreze aceasta custodie, incredintez Dianei Ross custodia copilului sau copiilor si a bunurilor lor", se spune in testament.
Testamentul stipuleaza ca averea lui Jackson consta aproape in intregime din "bunuri altele decat bani, active care nu sunt lichide, inclusiv drepturi de copyright care in prezent sunt administrate de Sony ATV, precum si drepturi pentru diverse entitati". Pachetul include drepturile de difuzare pentru Beatles.
Michael Jackson a scos-o din testament pe fosta sa sotie, Debbie Rowe, lasandu-si in schimb intreaga avere fundatiei Michael Jackson Family Trust. Documentul nu precizeaza componenta acestui fond.
Averea regelui muzicii pop a fost estimata la circa 300 milioane de lire sterline in momentul redactarii testamentului - 7 iulie 2002.
Ruxandra RADUS  
 Afisari: 1714  |  Tiparire pagina  |  Tiparire articol (optimizat)  |  Trimitere pe e-mail 
A r h i v a
Stirile zilei 2009-07-02
 20:54 
MediaPro sustine ca a platit scena de la Ziua Tineretului. Pe ce s-au dus cei 125.000 de euro cheltuiti de Ridzi?
5 comentarii
 19:59 
Obama despre Michael Jackson: "Am crescut pe muzica lui"
3 comentarii
 19:52 
Cresteri nesimtite de salariu pentru stabii din Agricultura, cadou de la ministrul PSD Ilie Sarbu
4 comentarii
 19:24 
Dragulin, BNR: Bancile inscrise in "Prima casa" discuta cu actionarii despre finantarea programului
 19:20 
Sicriul lui Michael Jackson, mutat la o alta morga - FOTO
 19:00 
Ministerul Culturii vizeaza exproprierea a patru cladiri de patrimoniu
4 comentarii
 18:50 

2 comentarii
 18:48 
David Carradine nu s-a sinucis, potrivit unui patolog
 18:46 
Rusia va ramane cu 2.000 de tancuri
35 comentarii
 18:43 

1 comentariu
 18:37 
Ecaterina Andronescu: Exista trei judete unde profesorii primesc prime de vacanta
2 comentarii
 18:33 
Bloomberg a comis o gafa: Romania nu mai face parte din lista tarilor cu potential de risc
6 comentarii
 18:28 
Meduze multicolore in apele britanice (FOTO)
 18:22 
Ambasada SUA lucreaza la o vizita a presedintelui Basescu la Washington
1 comentariu
 18:18 
Cand se intoarce de la Monte Carlo, Gigi Becali va lua acasa oile pictate de Fikl
1 comentariu
 18:03 
Cursa AF447 Paris-Rio: Avionul era intreg in momentul impactului cu apa
5 comentarii
 17:57 
Au angajat ca antrenor de fitness... o foca
 17:54 
Croitoru, BNR: Scaderea increderii in economie va sta la baza continuarii recesiunii in trimestrele II si III din 2009
 17:53 
Numarul pacientilor diagnosticati in Romania cu gripa A/H1N1 a ajuns la 38
 17:52 
Radu Mazare a dansat samba cu dansatoare exotice si a batut la toba (VIDEO)
3 comentarii
 Top afisari / comentarii 
 Ucraina pune lupa pe Romania (2512 afisari)
 Nu le-a dat nimic! (2005 afisari)
 Blaga are chef de lux (1852 afisari)
 Imoralitatea lui Ridzi (1703 afisari)
 Basescu vs Isarescu (1489 afisari)
 Bine ati venit la bordul Air New Zeeland! Pasagerii sunt intampinati, in pielea goala, de pilotul si insotitoarele de bord ale companiei (VIDEO) (3047 afisari)
 Anna Lesko s-a razgandit: Nu-l mai vrea pe Elan, nici familie si copii! (2418 afisari)
 Fotografii inedite cu Nicolae Ceausescu si Richard Nixon, descoperite intr-un buncar (2306 afisari)
 Angajatii unei firme au venit dezbracati la serviciu pentru imbunatatirea spiritului de echipa (2214 afisari)
 Sicriul lui Michael Jackson, mutat la o alta morga - FOTO (2018 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2009 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01374 sec.