Ziua Logo
  Nr. 4477 de miercuri, 4 martie 2009 
 Cauta:  
  Detalii »
Relatii si relationari
Si-au dorit iubire si atentie, dar au primit doar rolul de "cealalta femeie"
 4 martie, 15:10 
foto: The SUN
Amanta... o aventura de-o noapte, de-o luna sau de-un an, o frumusete misterioasa ce emana incredere si la farmecele caruia nici un barbat nu poate rezista asta pare a fi conceptia pe care o au oamenii despre "celalata femeie". Lucrurile stau cu totul altfel in cazul unor femei obisnuite din Marea Britanie, care au devenit amante. Motivatia lor? Si-au dorit putina atentie si iubire din partea unor barbati... si au ajuns sa regrete timpul pierdut.
Amanta in serie
Christina Kirby, in varsta de 38 de ani, s-a culcat cu peste 50 de barbati insurati, de dragul atentiei primite de la sotii altor femei. Potrivit "The Sun", Christina avea 18 ani si si-a pierdut virginitatea cu un prieten de familie, insurat, in varsta de 47 de ani. Insa, ea nu regreta nimic si spune ca barbatul era mult mai interesant decat baietii de propria varsta. Stia ca majoritatea barbatilor vroiau sa fie cu ea numai pentru sex, insa cadourile constante si viata de vis prelungeau, de fiecare data, idila. Totul a mers bine in viata Christinei, pana l-a cunoscut, in august 2002, pe James, de care s-a si indragostit. Barbatul era un bancher casatorit, in varsta de 43 de ani. Relatia lor a durat un an, dar oricat de mult s-ar fi apropiat de el, Christina simtea mereu ca este pe locul doi. Stiind ca bancherul nu isi va parasi niciodata familia, britanica a pus capat relatiei. Dupa aceasta dezamagire, Christina a decis sa isi schimbe obiceiurile si s-a lasat vrajita, in 2006, de Paul, cu care are o relatie stabila.
Prima si ultima oara...amanta
Cand Felicity Burton, in varsta de 24 de ani, a inceput sa iasa cu un coleg insurat ea a sperat relatia va deveni mai mult decat o simpla aventura. Insa agentul de publictate, din Belper, Derbys, stie acum ca un barbat casatorit nu va renunta niciodata la familie in favoarea unei amante. "Nu am planuit niciodata sa devin amanta, doar s-a intamplat, iar eu nu-l puteam refuza", povesteste Felicity cu lacrimi in ochi. Se indragostise de un barbat care era insurat, dar a trecut cu vederea "mica" problema din dorinta arzatoare de a fi cu el. "M-am indragostit la prima vedere de Chris in urma cu doi ani chiar la serviciu. Nu spusese niciodata nimic de o familie si am fost socata sa aud de la o colega ca este insurat". Desi, constienta ca ar fi trebuit sa inabuseasca pasiunea de la inceput, britanica a preferat sa viseze la o relatie adevarata. "Nu am stat nici o secunda sa ma gandesc la sotia sa dupa ce m-a sarutat. Dupa o noapte la mine in apartament, am inceput sa ne vedem de trei ori pe saptamana. Chris nu vorbea niciodata de sotia sa, dar angajamentele familiale ridicau probleme. Mereu fugea la ea daca-l suna, dar niciodata nu am spus nimic". Intr-o dupa amiaza, insa, Chris a adus cadourile pentru ziua fiului sau la serviciu si s-a mandrit cu petrecerea organizata de sotia sa. "Mi s-a facut rau. Am plecat urgent din birou. Nu imi puteam da seama cum putea sa se joace de-a familia cand avea o amanta". Dupa un an de pasiune, Chris a hotarat insa sa rupa relatia, afirmand ca se va dedica familiei. "De atunci am jurat ca nu voi mai avea relatii cu barbati insurati. Ma urasca pentru ca m-am lasat folosita de Chris. Am fost mereu pe locul doi, nu m-a iubit niciodata", a povestit Felicity jurnalistilor de la "The Sun".
Iubita sefului
Asistenta personala Mercedes Nunns, in varsta de 42 de ani, a avut o aventura de trei ani cu fostul ei sef. In prezent casatorita cu barbatul visurilor ei, femeia spune ca respectiva aventura a devenit cea mai nefericita perioada din viata ei. De atunci au trecut zece ani si totusi ea mai simte si acum gustul amar. Seful ei, Daniel, in varsta de 39 de ani, era casatorit si avea un baiat adolescent.
Aventura a inceput furtunos. Dupa o petrecere la care au baut prea mult, cei doi s-au culcat impreuna. O relatie cu un barbat insurat nu era tocmai visul lui Mercedes, iar ea s-a hotarat sa demisioneze. Desi se simtea extrem de vinovata ea a ramas la firma, convinsa ca mariajul sefului se va incheia in orice moment. "Am avut o relatie plina de pasiune si, desi, stiam ca gresesc, era extrem de incitant. Daniel imi cumpara multe cadouri si era un amant excelent" isi aminteste Mercedes. De-a lungul celor trei ani de aventura, Daniel i-a spus in fiecare zi ca isi va parasi sotia, iar ea l-a crezut de fiecare data. "Intr-o zi a venit la serviciu alb ca varul si mi-a spus ca sotia lui a aflat de mine. Femeia ii daduse un ultimatum: ori se desparte de mine, ori mariajul se termina. S-a uitat la mine pentru cateva secunde si mi-am dat seama ca totul intre noi s-a incheiat. Ciudat este ca nu despartirea a fost cea care m-a distrus, ci faptul ca mi-am pierdut trei ani degeaba", isi incheie Mercedes povestea, potrivit "The Sun".
R.R.  
 Comentarii: 1 Afiseaza toate comentariile  
Prima profesie   de Igor
A r h i v a
Stirile zilei 2009-03-04
 20:35 
Tariceanu: Nici eu, nici Crin Antonescu nu l-am invinge pe Basescu la prezidentiale. As opta pentru sustinerea unui independent.
39 comentarii
 20:22 
Romania a recomandat expulzarea atasatului militar ucrainean la Bucuresti si a asistentului acestuia
6 comentarii
 20:04 
Un comandant iranian spune ca rachetele iraniene pot lovi instalatiile nucleare israeliene
31 comentarii
 19:46 
Emil Boc si-a CANCEL-at Cancelaria: "In vremuri de restriste, premierul da semnalul"
1 comentariu
 19:23 
"Dom Costel", fostul sef de la ANIF, trimis in judecata pentru comiterea infractiunilor de lipsire de libertate
 19:15 
Decanul Academiei Diplomatice de la Moscova: "Exista o probabilitate mare ca prabusirea Statelor Unite sa se produca in 2010"
46 comentarii
 19:05 
Preotii italieni vor sa interzica SMS-urile si iPod-urile in Postul Pastelui
1 comentariu
 19:03 
A aparut costumul de baie care se usuca intr-o clipita
 19:00 
Cel mai tare sofer roman!
6 comentarii
 18:38 
Angajatorii si salariatii vor stabili cine va primi tichete de vacanta
 18:33 
Culmea prostiei! Au vrut sa jefuiasca o banca dar au patruns in cladirea de alaturi
1 comentariu
 18:06 
BVB a crescut puternic pe fondul aprecierii pietelor financiare internationale
 18:04 
Spionajul rusesc arata cu degetul spre Ucraina in cazul agentului bulgar
4 comentarii
 17:53 
CPI a emis un mandat de arestare impotriva presedintelui sudanez Omar el-Bechir
1 comentariu
 17:46 
CNSAS: 29 de magistrati au colaborat cu fosta Securitate (Vezi lista)
8 comentarii
 17:45 
Si Basescu rade de inaltimea lui Boc - VIDEO
4 comentarii
 17:43 
Soc: Spionul Petar Zikolov a lucrat 10 luni pentru serviciile secrete romanesti
5 comentarii
 17:42 
Pompier sanctionat dupa ce s-a plans pe Internet de "lepadaturile umane" pe care le-a salvat
1 comentariu
 17:38 
Farmaciile din mediul rural nu vor mai fi obligate sa respecte criteriul demografic
1 comentariu
 17:36 
Campanie impotriva afectiunilor alergice si respiratorii
 Top afisari / comentarii 
 Hartile cutremurului (8657 afisari)
 Conflict cu Ucraina (3077 afisari)
 Spionul bulgar tundea catelul vecinei (2756 afisari)
 Contre intre Atanasiu si generalul Badalan (1769 afisari)
 PNL, decont si succesiune (1583 afisari)
 Frumoasa filipineza care suceste mintile barbatilor cu formele sale! (FOTO) (4605 afisari)
 Decanul Academiei Diplomatice de la Moscova: "Exista o probabilitate mare ca prabusirea Statelor Unite sa se produca in 2010" (3004 afisari)
 Cel mai tare sofer roman!  (2994 afisari)
 Soldatul universal, Jean-Claude Van Damme, beat intr-un club de noapte din Sofia (2266 afisari)
 Si Basescu rade de inaltimea lui Boc - VIDEO (1994 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2009 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01257 sec.