Inca din primele zile ale vietii savuram din plin ceea ce mamele nostre poarta in sani. In felul acesta crestem mari si sanatosi. La asta s-a gandit si proprietarul restaurantului Sorchen din statiunea elvetiana Winterthur cand a introdus in meniu supe si sosuri care au in componenta cel putin 75%...lapte de mama, relateaza editia online a cotidianului "Telegraph". Numai ca, de aceasta data, meniul este pentru toate varstele. "Toti am crescut cu lapte de mama, de ce nu l-am introduce in dieta?", a afirmat Hans Locher, care a devenit brusc cel mai controversat proprietar de restaurant din Elvetia. El a atras atentia presei dupa ce a publicat, in ziarele locale, anunturi potrivit carora cumpara lapte de mama. "Am experimentat gustul minunat atunci cand s-a nascut fiica mea", a explicat el. Momentan insa, autoritatile elvetiene au o problema. Cum legislatia nu reglementeaza folosirea laptelui uman in alimentatie, nu stiu daca sa interzica meniul restaurantului sau sa ia actiunea elvetianului ca pe o ciudatenie.