Ziua Logo
  Nr. 4325 de luni, 1 septembrie 2008 
 Cauta:  
  Detalii »
Sport
Transferuri bomba pe ultima suta de metri in Liga I
 1 septembrie, 12:54 
Antonio Semedo
Sfarsitul perioadei de mercato in Liga I a creat o agitatie demna de filmele de actiune. Se anunta si se dezmint transferuri de jucatori din ora in ora. Granzii Ligii I vor sa se intareasca pe ultima suta de metri incercand sa aduca intariri pe posturile in care aveau un deficit de jucatori de valoare. Steaua a anuntat ca l-a transferat pe Semedo si ca negociaza cu Ogararu. Dinamo l-a acontat pe Mitea dar exista zvonuri ca il va pierde pe Moti. Cei de la CFR Cluj, nu cauta jucatori ci antrenor, iar Oleg Protasov se pare ca este favoritul principal la ocuparea acestui post.
Steaua doua transferuri intr-o zi
Bomba a fost detonata saptamana trecuta, atunci cand dupa tragerea la sorti a grupelor Ligii Campionilor, patronul echipei Steaua, Gigi Becali, a anuntat ca este foarte aproape de a-l transfera pe atacantul portughez, Antonio Semedo, de la CFR Cluj. Foarte multa lume s-a indoit de cele spuse de patronul Stelei insa luni la dimineata, Semedo a semnat un nou contract cu Steaua, pe o durata de 4 ani, transmite gsp. Jucatorul va incasa 250.000 de euro pe an si o prima de instalare de 200.000 de euro, pe care o va primi esalonat, cate 50.000 de euro in fiecare an de contract. El a fost trecut pe lista de jucatori pentru Liga Campionilor pe care Steaua urmeaza sa o trimita la UEFA in aceasta dupa-amiaza.
Un alt transfer pe care Steaua vrea sa il realizeze luni este cel al fundasului, George Ogarau de la Ajax Amsterdam. Ogararu a ajuns la Bucuresti sambata urmand ca astazi sa negocieze si sa semnze contractul cu Steaua. Fundasul plecat de doi ani din Ghencea a spus ca a fost convins usor sa se intoarca, dar cu toate acestea oferta lui Gigi Becali l-a luat putin prin surprindere.
"Exista o intelegere verbala intre mine si Steaua. Eu ma astept sa joc asa de bine precum am fost apreciat. Nu am stiut cand am plecat de acasa ca exista posibilitatea de a ajunge la Steaua. Practic, in aeroport s-au intamplat toate lucrurile astea. Intr-un fel ma asteptam. Aceasta clipa am asteptat-o demult. Dar nu ma asteptam sa vina asa repede", a declarat Georege Ogararu.
Gigi Becali a afirmat ca i-a facut o oferta lui Ogararu de 300.000 euro la semnatura si 250.000 pe an salariul lui".
Patronul Stelei, Gigi Becali, a declarat, sambata, ca Ajax Amsterdam este dispusa sa se desparta de George Ogararu doar sub forma de imprumut "inca nu se stie ce va fi. A fost vorba ca Ajax sa-i dea drumul liber lui Ogararu, dar olandezii s-au razgandit. O sa ni-l dea imprumut si o sa platim o suma de bani. Salariul va fi platit de ei. Se negociaza", a spus Becali.
Oricare ar fi modalitatea sub care se vor intelege cele doua cluburi un lucru este aproape cert, astazi Ogarau va semna cu Steaua.
Dinamo achizitioneaza dar si cedeaza
Nicolae Mitea
Adversara istorica a Stelei, Dinamo a anuntat si ea ca il va transfera pe atacantul Nicolae Mitea in prezent la Ajax Amesterdam.
Presedintele executiv al lui Dinamo, Cristian Borcea, a afirmat ca atacantul Nicolae Mitea va reveni de la Ajax la Dinamo si va semna cu echipa din Stefan cel Mare un contract valabil patru ani. "Transferul lui Mitea se face astazi (luni). Vine la Dinamo si va semna un contract pe patru ani", a declarat Cristian Borcea.
Nicolae Mitea a mai evoluat la Dinamo in sezonul 2002-2003, dupa care s-a transferat la Ajax, unde a fost legitimat in ultimii cinci ani.
Atacantul Nicolae Mitea a declarat, duminica, pe Aeroportul Henri Coanda, ca este foarte bucuros ca a revenit la Dinamo si va face tot posibilul pentru a deveni un jucator de baza al echipei antrenate de Mircea Rednic.
"Am revenit acasa si sunt mandru ca voi juca la acest club. Nu consider ca revenirea in tara e un pas inapoi, chiar daca vin de la Ajax Amsterdam. Neavand posibilitatea sa joc in alta parte, am ales sa vin aici si m-am gindit si la echipa nationala cand am revenit in stefan cel Mare. Dinamo va avea nevoie de mine, voi deveni indispensabil. Oricum voi munci sa joc, pentru ca niciun jucator nu are postul de titular asigurat", a declarat Nicolae Mitea.
Dinamo are insa alta problema care macina suporterii, se pare ca fundasul Cosmin Moti este ofertat de clubul italian Lazio, iar conducerea tehnica si executiva a clubului tinde sa il cedeze clubului italian. Se pare ca situatia lui Moti se va lamuri in acesta saptamana intr-un fel sau altul.
CFR cauta antrenor
Oleg Protasov
Conducerea lui CFR Cluj se afla in negocieri avansate cu tehnicianul ucrainean Oleg Protasov, ramas fara angajament dupa ce a fost demis de la Dnepr, au declarat, duminica, surse apropiate gruparii ardelene, transmite NewsIn.
Conform acestora, Protasov a primit o oferta foarte buna din partea campioanei, iar luni va semna contractul.
Oleg Protasov nu a infirmat, dar nici nu a confirmat posibilitatea de a ajunge la Cluj. "Pentru moment nu pot sa va raspund la aceasta intrebare", s-a rezumat sa spuna fostul tehnician al Stelei.
Presa centrala a scris sambata ca antrenorul lui CFR Cluj, Ioan Andone, a fost demis vineri noaptea dupa egalul cu Politehnica Iasi, scor 0-0, informatie care nu a fost confirmata oficial. Conducerea lui CFR Cluj a postat un comunicat pe site-ul oficial al clubului prin care a anuntat ca "pana marti vom lua cele mai bune masuri, avand ca scop indreptarea urgenta a situatiei", fara a preciza insa daca acestea ar putea implica demiterea lui Andone.
Oleg Protasov a ramas fara angajament vineri, dupa ce conducerea echipei ucrainene Dnepr Dnepropetrovsk l-a demis in urma ratarii calificarii in grupele Cupei UEFA.
Z.O.  
 Afisari: 755  |  Tiparire pagina  |  Tiparire articol (optimizat)  |  Trimitere pe e-mail 
A r h i v a
Stirile zilei 2008-09-01
 22:25 
Un membru al gruparii "Mandatarii", pus in libertate de magistratii TMB
2 comentarii
 20:38 
Traian Basescu: "Romania a propus UE noi mecanisme pentru securitatea tarilor riverane la Marea Neagra"
4 comentarii
 20:21 
Au furat sina de cale ferata
4 comentarii
 20:08 
Cotidianul olandez De Telegraaf: SUA vor ataca Iranul peste cateva saptamani
46 comentarii
 19:38 
Un caz care a bagat in ceata autoritatile britanice: Dan Iosif vindea permise englezesti cu 750 de euro bucata
6 comentarii
 19:24 
FESTIVALUL OM BOLNAV: Fisa de observatie - Ziua 3
 19:09 
Tupeu de "pridvornic" al Kremlinului: Moscova critica Bucurestii pentru emiterea de pasapoarte romanesti cetatenilor moldoveni
8 comentarii
 19:01 
Senatorii nu si-au putut alege noua conducere din cauza scandalului dintre PRM si PC
2 comentarii
 18:32 
Gazprom a anuntat ca va intrerupe temporar livrarile de gaze catre Europa
6 comentarii
 18:31 
Petre Roman si-a prezentat iubita rudelor din Spania
19 comentarii
 18:29 
Miron Mitrea va demisiona miercuri din Parlament
 18:24 
Si comorile dacilor raman in Ucraina
6 comentarii
 18:23 
Ministrul bulgar al Economiei: "Pe 3 septembrie vom demara proiectul nuclear Belene"
 18:19 
Fetusii gasiti in mormantul lui Tutankhamon ar putea fi fiicele gemene ale faraonului
2 comentarii
 18:07 
Sfarsitul lumii ar putea veni peste 9 zile!
37 comentarii
 17:59 
Pedagogii din Republica Moldova au iesit in strada chiar in prima zi a anului scolar
1 comentariu
 17:58 
Poettering: "Orice amenintare la adresa vreunui membru UE va fi considerata una la adresa intregii Uniuni Europene"
7 comentarii
 17:35 
Cele mai spectaculoase 9 poduri din lume
2 comentarii
 17:33 
Maurizio Trombetta este noul antrenor al echipei CFR Cluj
1 comentariu
 17:08 
Rusia avanseaza ideea constituirii unei forte internationale de politie in Abhazia si Osetia de Sud
9 comentarii
 Top afisari / comentarii 
 In slujba mafiei (2679 afisari)
 Secretele impartirii lumii intre imperiul britanic si cel nazist (2118 afisari)
 Cobaii Americii (1579 afisari)
 Celebritati ucise pe sosele (1541 afisari)
 Voiculescu si-a lansat campania imorala (1531 afisari)
 Sfarsitul lumii ar putea veni peste 9 zile! (7418 afisari)
 Un caz care a bagat in ceata autoritatile britanice: Dan Iosif vindea permise englezesti cu 750 de euro bucata (5685 afisari)
 Cotidianul olandez De Telegraaf: SUA vor ataca Iranul peste cateva saptamani (4067 afisari)
 Si comorile dacilor raman in Ucraina (2565 afisari)
  Petre Roman si-a prezentat iubita rudelor din Spania  (2550 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01224 sec.