Ziua Logo
  Nr. 4181 de miercuri, 12 martie 2008 
 Cauta:  
  Detalii »
Magazin
Frumoasa si bestia: Cum se explica relatiile dintre femeile frumoase si barbatii urati
 12 martie, 18:33 
Sunt celebre, tinere si frumoase. Au ales sa se implice, la un moment dat al vietii, in relatii controversate cu barbati mai putin aratosi decat ele. Nu au parut sa tina seama atunci cand presa a comentat pe seama diferentelor de natura estetica. Dragostea dintre fotomodelul Heidi Klum si cantaretul Seal, tumultoasa legatura dintre Kate Moss si rebelul rocker Pete Doherty, ca sa nu mai vorbim de casatoria dintre Julia Roberts si Lyle , sunt doar cateva exemple care vin in sprijinul teoriei "frumoasa si bestia". Actrita Scarlet Johanson a fost cea care a pus punctul pe i: prefera barbatii urati, pentru ca acestia sunt inteligenti si mai amuzanti.
Fotografii de la "Dail Mail" i-au surprins, in culmea fericirii pe doi viitori soti. Este vorba de actrita Sienna Miller, care a acceptat, dupa...a treia cerere, sa se casatoreasca cu iubitului ei, Rhys Ifans. Jurnalistii scriu ca perseverenta actorului in varsta de 39 de ani a dat rezultate. Prima oara a cerut-o pe Sienna in august 2007 si a folosit o metoda originala. I-a trimis un mesaj in galeza: "Marita-te cu un inadaptat".
Sienna Miller si Rhys Ifans
A urmat o a doua propunere in decembrie 2007, cand actrita a implinit 26 de ani. Atunci, Ifans a ascuns un inel de logodna intr-un morman de cadouri. Nu a avut succes. Abia la a treia cerere in casatorie actrita ar fi raspuns afirmativ. Rhys a recunoscut ca se va casatori cu Sienna, insa a afirmat ca totul ar trebuie sa fie secret, intr-un loc cat se poate de exotic: o plaja din Cancun, Mexic, locul unde s-au si cunoscut. Poate ca va amintiti de alesul Siennei - care arata cu totul diferit de fostul iubit al tinerei, Jude Law - din filmul "Notting Hill", cu Hugh Grant si Julia Roberts. In favoarea lui va putem spune ca este un actor special, cu har si umor, calitati care poate au atras-o pe Sienna.
Heidi Klum si Seal
Unul dintre cele mai mediatizate cupluri ale momentului este cel format din fotomodelul german Heidi Klum si cantaretul de culoare Seal, interpret al hitului "Kiss from a Rose". Formeaza una dintre cele mai admirate perechi de vedete. Mama a trei copiii, Heidi Klum a fost desemnata, nu o data, de specialisti din industria modei si ziaristi, cel mai sexi top-model din lume. Dupa o prima casatorie nereusita, Heidi Klum a avut o relatie cu boss-ul din Formula 1, Flavio Briatore. La scurt timp dupa ce s-a despartit de italian, Heidi Klum l-a cunoscut pe Seal. In ciuda comentariilor rautacioase pe seama semnelor lasate pe fata solistului de Lupus, o boala de care a suferit in copilarie, cei doi s-au casatorit si astazi formeaza o familie fericita. Au impreuna doi baieti, "dar de fapt trei, pentru ca Seal este si tatal fiicei mele Leni, chiar daca nu cel natural", dupa cum declara, amuzata, Heidi Klum. Seal are o voce extraordinara, este un sot devotat si nu numai Heidi il considera un barbat extrem de atragator.
Lyle Lovett si Julia Roberts
Uimitor, insa barbatul din imagine a fost casatorit cu frumoasa actrita Julia Roberts. La momentul cand cei doi erau impreuna, presa scria ca, intr-adevar, pentru femei chiar conteaza sufletul unui barbat si nu neaparat felul cum arata alesul inimii lor. Pe numele sau Lyle Lovett, castigator a patru premii Grammy pentru cel mai bun album country, cea mai buna colaborare vocala si cea mai buna voce masculina in muzica country, fostul sot al Juliei a aparut si in filme -"The player", "Short cuts" sau "Cookieas fortune". Dupa ce o lume intreaga s-a intrebat ce anume a vazut actrita la acest barbat firav si usor clapaug, cuplul s-a destramat.
Pete Doherty si fotomodelul momentului, Kate Moss
Muzicianul Pete Doherty a devenit cunoscut publicului larg datorita controversatei relatii pe care a avut-o cu supermodelul britanic, Kate Moss. Multa lume s-a intrebat, de nenumarate ori, cum un tip ca Pete Doherty a reusit sa-i fure inima lui Kate.
Desi presa a scris despre desele lor despartiri si impacari, asezonate cu escapadele nocturne la petreceri unde se consumau frecvent droguri, legatura lor a fost una puternica.
Scarlett Johansson: Prefer barbatii urati
Cunoscuta datorita unor succese de box-office precum "Lost in Translation" sau "The Island", frumoasa blonda Scarlett Johansson declara, in ruma cu cateva luni, ca baietii frumosi si de bani gata nu o impresioneaza. Din contra, ca ar prefera oricand un barbat urat, dar cu caracter. "Nu ma intereseaza aspectul fizic, ci personalitatea, calitati precum un simt al umorului dezvoltat, incredere si intelegere. Toate acestea te pot face sa te simti atras de o persoana la care in mod normal nici nu te-ai uita".
Quod erat demonstrandum!
C.S  
 Comentarii: 5 Afiseaza toate comentariile  
Quad erat demonstrandum!   de Dacia
In viata reala, adica intre oameni de rand   de Olga Khan
Conteaza mai mult partea nevazuta!   de Parsivu
Relatiile astea se explica ....   de Alcor
Autorul a uitat ceva.   de Ion Puiu Stoisor
A r h i v a
Stirile zilei 2008-03-12
 21:04 
Mercenari din Italia, invinsi de "doamna Geta" din Bacau
1 comentariu
 20:55 
Vasile Blaga: PD-L a gasit elementul definitoriu al programului de guvernare, dar nu l-a stabilit inca
4 comentarii
 20:46 
Vosganian: "Taxa de prima inmatriculare va scadea cu pana la 40%"
3 comentarii
 20:44 
NATO catre Rusia: Ciocu' mic!
12 comentarii
 19:45 
Oaia care prinde 48 de kilometri la ora
 19:40 
Razvan Lucescu, suspendat patru etape
 19:22 
Un picior de speriat: Paris Hilton traieste pe picior mare la propriu
 18:36 
Carla Bruni, ignorata la Elysee de Simone Veil
15 comentarii
 18:35 
Congresul american a fost evacuat
 18:19 
Traian Basescu a promulgat din Suedia Legea votului uninominal
 18:13 
Ministrul David: "Achizitiile publice preferentiale trebuiau monitorizate de DGA"
 18:06 
Acuzatie de omucidere in cazul prabusirii avionului Concorde
 18:04 
Basescu spera ca UE se va implica mai activ in rezolvarea problemei transnistrene
2 comentarii
 17:56 
Marea Loja Nationala din Romania recunoscuta de Marea Loja Mama a Lumii
10 comentarii
 17:52 
Guvernatorul New York-ului, Eliot Spitzer, a demisionat
1 comentariu
 17:48 
Bucatar sef, sufera de frica de mancare
 17:32 
Inca un trader de la Societe Generale acuzat de frauda
 17:16 
Cu taraful in gat
 17:00 
Analiza Equilibri: Romania si rolul sau in geopolitica Marii Negre
4 comentarii
 16:41 
Partidele politice germane pot cumpara actiuni la posturi de radio si televiziune
 Top afisari / comentarii 
 Percutorul secuiesc (3189 afisari)
 Cartelul fiarelor (1769 afisari)
 Jefuitorii de organe (1506 afisari)
 Concluzii (1476 afisari)
 Reabilitarea lui Iuda (1456 afisari)
 Frumoasa si bestia: Cum se explica relatiile dintre femeile frumoase si barbatii urati (5763 afisari)
 Un meteorit da peste cap teoriile spatiale (3233 afisari)
 NATO catre Rusia: Ciocu' mic! (3092 afisari)
 Carla Bruni, ignorata la Elysee de Simone Veil (2850 afisari)
 Mercenari din Italia, invinsi de "doamna Geta" din Bacau (2677 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01012 sec.