Ziua Logo
  Nr. 4121 de vineri, 28 decembrie 2007 
 Cauta:  
  Detalii »
Monden
Dupa despartirea de Madonna, rebelul de la Hollywood pune capat celui de-al doilea mariaj
Sean Penn si Robin Wright divorteaza dupa 11 ani de mariaj
 28 decembrie, 14:25 
In timp ce presa de la Hollywood face un bilant al cuplurilor celebre, doua vedete s-au grabit sa prinda sfarsitul de an pentru a pune capat relatiei lor, dupa un mariaj de 11 ani. Este vorba de Sean Penn si Robin Wright, care si-au spus discret adio. Existenta unei cereri de divort a fost confirmata de insusi reprezentantul artistic al cuplului. Parinti a doi copii, Penn, 47 de ani, si Wright, 41 de ani, sunt impreuna de la inceputul anilor '90, dar s-au casatorit, oficial, abia in 1996. Numele celor doi se adauga unei intregi serii de despartiri celebre ale anului, din care amintim pe Cameron Diaz si Justin Timberlake, Jennifer Aniston si Vince Vaughn, Kylie Minogue si actorul francez Olivier Martinez.
Juramintele care promiteau dragoste vesnica au fost incalcate, din nou, in cetatea filmului american, Hollywood. De data aceasta este vorba de un cuplu format din sarmantul Sean Penn, starul din "21 de Grame" si delicata actrita Robin Wright, cunoscuta publicului datorita rolului sau din "Forrest Gump". Cei doi soti au depus deja cererea de divort, veste confirmata si de apropiatii celor doi. Penn, in varsta de 47 de ani, si Wright, 41 de ani, s-au cuplat la inceputul anilor '90, dar au spus "da" in fata altarului abia sase ani mai tarziu. "Mariajul nu este usor, dar in cea mai mare parte a sa este placut", povestea actorul, la un an dupa casatorie. "O iubesc pe Robin. Intotdeauna am iubit-o", a adaugat, la acea vreme, Penn. Cei doi soti au impreuna doi copii, o fata, Dylan Frances, de 16 ani, si un baiat, Hopper Jack, de 14. Pe langa viata de zi cu zi, Sean Penn si Robin Wright au fost parteneri si pe ecran. Au jucat impreuna in filme precum "Hurlyburly" sau "She's so Lovely".
Pe vremea cand filmau pentru "She's so Lovely", cei doi erau tineri, fericiti si indragostiti
Regizor, scenarist si actor de cinema, Sean Penn a devenit celebru atat datorita carierei sale de succes, cat si prin taria cu care si-a sustinut, de-a lungul timpului, parerile in legatura cu subiecte politice stringente, cum ar fi cea legata de participarea americana in Irak. Socotit unul dintre cei mai talentati actori ai generatiei sale, alegandu-si cu grija scenariile, Penn a jucat intr-o mare varietate de roluri, de la cel al unui retardat mintal, in filmul "Eu sunt Sam" (2001), pana la cel de superpolitist, in "Traducatoarea", sau de chitarist comic, in "Acorduri si dezacorduri". In 2004 a primit Oscarul pentru cel mai bun actor in filmul lui Clint Eastwood "Mistic River".
Inainte de a o cunoaste pe actuala sa sotie, Penn a mai fost casatorit, in 1985, cu regina muzicii pop, Madonna, amor "cu nabadai", ce a durat doar patru ani. La vremea respectiva, gurile rele spuneau ca actorul s-a folosit de acest mariaj pentru a-si construi un nume si pentru a se face cunoscut. "Cand eu si Madonna am format un cuplu, ea era un star in devenire. Nu era un superstar, nu era un idol. Curand ea a devenit proprietate publica, iar sotul ei a fost tratat in aceeasi maniera", a precizat artistul. Pe langa un profesionist si un actor perfectionist, Sean Penn este un adevarat "personaj", un tip controversat, renumit pentru gesturile sale excentrice si pentru comportamentul care il recomanda drept unul dintre rebelii Hollywoodului. "Viata privata este viata privata si nimeni nu are de ce sa isi bage nasul", a sustinut dintotdeauna actorul, ceea ce i-a creat, in afara ecranului, o imagine de bataus al paparazzilor. Penn a avut numeroase conflicte cu "vanatorii de vedete". A facut chiar si inchisoare, din acelasi motiv, in Los Angeles, timp de o luna, pentru ca a agresat un fotograf. La randul sau, Robin a mai imbracat rochia de mireasa de dragul lui Dane Witherspoon, in 1986, insa, doi ani mai tarziu a divortat.
C.S.  
Alte articole
  Ea este frumoasa care i-a rapit inima lui Sean Penn, dupa despartirea de Robin Wright (FOTO)    (2009-09-15 18:26)
  Robin Wright despre despartirea de Sean Penn: Suntem prea batrani pentru a ne mai prosti    (2009-08-18 17:08)
 Afisari: 611  |  Tiparire pagina  |  Tiparire articol (optimizat)  |  Trimitere pe e-mail 
A r h i v a
Stirile zilei 2007-12-28
 18:28 
Asasinarea lui Jesse James de catre lasul Robert Ford (The Assassination of Jesse James by the Coward Robert Ford)
 18:04 
PSD ar cam desfiinta CNSAS-ul
2 comentarii
 17:14 
Intalnire Guvern - sindicate sub patronajul Presedintiei, pe 7 ianuarie
1 comentariu
 16:19 
Actorul George Ivascu si sotia sa, Alice Barb, s-au impacat
2 comentarii
 16:17 
Legenda teatrului romanesc, Clody Bertola a plecat dintre noi
 15:44 
Elodia a fost ucisa dupa ora 22:00 in noaptea de 29 spre 30 august
1 comentariu
 15:19 
Italia expulzeaza imigrantii pe considerente de securitate nationala
 14:55 
Rusia isi va spune in ianuarie argumentele privind scutul antiracheta la Varsovia
4 comentarii
 14:53 
Se scumpesc medicamentele
1 comentariu
 14:41 
Fiul isi bate tatal: Britanicii il vor pe Printul William rege
3 comentarii
 13:39 
Faze tari in 2007: Lindsay Lohan, innebunita dupa sex, pat de aur pentru Chivu si Elisei, un american s-a imbogatit dupa ce a alunecat pe un gainat
 12:43 
Mai tare decat Michael Jackson
 12:00 
Benazir Bhutto, ucisa de Al-Qaida
12 comentarii
 11:19 
Restrictii de trafic in noaptea de Anul Nou
 10:51 
Fara prea multa zapada de Revelion
 Top afisari / comentarii 
 Cazul Orban, un precedent periculos (2604 afisari)
 Asasinatul (2572 afisari)
 Serbia spune adio UE si NATO pentru Kosovo (2047 afisari)
 PSD, cocotat de ATLE pe primul loc (2003 afisari)
 "Si la multi ani". Moldova cui? (1497 afisari)
 Faze tari in 2007: Lindsay Lohan, innebunita dupa sex, pat de aur pentru Chivu si Elisei, un american s-a imbogatit dupa ce a alunecat pe un gainat (3244 afisari)
 Elodia a fost ucisa dupa ora 22:00 in noaptea de 29 spre 30 august (2957 afisari)
 Actorul George Ivascu si sotia sa, Alice Barb, s-au impacat (1772 afisari)
 Benazir Bhutto, ucisa de Al-Qaida (1144 afisari)
 Mai tare decat Michael Jackson (950 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01138 sec.