Ziua Logo
  Nr. 4080 de miercuri, 7 noiembrie 2007 
 Cauta:  
  Detalii »
Sport
Nu ratati, de la 21.45, pe ziua.net, comentariul live al partidei Steaua - FC Sevilla
"Dos a uno por Steaua" ("2-1 pentru Steaua'')
 7 noiembrie, 16:26 
Marius Lacatus, recent instalat pe banca tehnica a Stelei, debuteaza in Liga Campionilor, in aceasta seara, incepand cu 21.45, intr-un meci impotriva spaniolilor de la FC Sevilla, partida din cadrul grupei H a competitiei. Antrenorul echipei din Ghencea a declarat, ieri, la conferinta oficiala de presa, ca echipa sa va face tot ce-i sta in putinta pentru a obtine primele puncte din Liga Campionilor. "O victorie cu FC Sevilla ar insemna un moment de rascruce pentru Steaua si iesirea din criza", a sustinut fostul antrenor al Stelei, Cosmin Olaroiu. Mult mai optimist a parut presedintele Consiliului de Administratie al clubului, Valeriu Argaseala, care a sugerat ca singurele cuvinte pe care le stie in spaniola sunt "Dos a uno por Steaua" (2-1 pentru Steaua- n.r). De partea cealalta, antrenorul spaniolilor, Manuel Jimenez, crede ca o eventuala victorie impotriva "ros-albastrilor" le va asigura calificarea in optimi. La fel sustine, la unison, si presa iberica: Sevilla nu se poate impiedica de o echipa in criza, asa cum este Steaua. Cele doua formatii s-au mai intalnit de trei ori, toate intalnirile fiind castigate de spanioli.
Valeriu Argaseala: Ce stiu in spaniola? Dos a uno por Steaua. Si 1-0 e bun
Presedintele Consiliului de Administratie al FC Steaua, Valeriu Argaseala, a declarat astazi ca singurele cuvinte pe care le stie in spaniola sunt "dos a uno por Steaua" (2-1 pentru Steaua-n.r.). "Ce stiu in spaniola? Dos a uno por Steaua. Si 1-0 e bun, dar e meci greu, e si vremea cum e, dar sper sa obtinem primele puncte in Liga Campionilor. Uitati-va ce a facut Liverpool cu Besiktas, Milan cu Sahtior sau Rosenborg cu Valencia. La nivelul asta, chiar daca se fac investitii, se intampla uneori lucruri care nu pot fi explicate si care duc la rezultate incredibile. Sunt unele lucruri pe care trebuie sa le acceptam", a mai spus Argaseala.
Olaroiu: O victorie cu FC Sevilla ar insemna pentru Steaua iesirea din criza
"In zece zile, Lacatus nu putea face minuni. Steaua a trecut prin momente dificile, atatea schimbari de antrenori, si nu e usor pentru jucatori. Trebuie rabdare, trebuie lasat, Steaua are valoare si usor-usor o va demonstra. M-as bucura pentru Lacatus sa castige cu Sevilla, ar fi un moment de rascruce, o victorie ar insemna o schimbare radicala a situatiei. Sevilla e in mare forma, dar nimeni nu e invincibil", a spus fostul antrenor stelist Cosmin Olaroiu.
Presa spaniola: Sevilla nu se poate impiedica de o echipa in criza, cum este Steaua
"Sevilla nu poate ceda la Bucuresti in fata unei Steaua in criza totala", scrie cotidianul "Sport". Cotidianul "La Rioja" comenteaza urmatoarele: "Clima va fi un inamic, din moment ce vor fi zero grade, dar Sevilla e obligata sa confirme statutul de favorita". "Daca nu invinge, Steaua isi ia adio de la Liga Campionilor. Sevilla este superioara unei echipe cum e Steaua, aflata in criza", scrie si ziarul ABC Sevilla. "Sevilla va intalni un adversar care a fost campion al Europei, un clasic al competitiilor europene, dar care, sinceri fiind, nu se poate ridica la nivelul actual al Sevillei", noteaza publicatia "Diario de Sevilla". "Steaua, o echipa cu o situatie dezastruoasa in campionat si Liga, in timp ce Sevilla este in vana", concluzioneaza ziarul "AS".
Probleme de efectiv
Pentru aceasta intalnire, Steaua nu va putea conta pe Ghionea, Radoi si Plesan, accidentati. Petre Marin si Marius Croitoru au acumulat deja cate doua avertismente in primele trei jocuri din grupa H si, in cazul in care vor primi si diseara "galben", nu vor putea evolua in urmatorul meci, cel cu Slavia Praga, din Ghencea, de pe 27 noiembrie.
In tabara adversa, noul tehnician al spaniolilor nu va putea conta pe serviciile urmatorilor jucatori: Javi Navarro, Julien Escude, Enzo Maresca, Duda, Federico Fazio si Jose Angel Crespo, toti fiind accidentati.
Echipele probabile
Steaua: Zapata - Emeghara, D. Goian, Rada, Nesu - Nicolita, Lovin, Ov. Petre, Croitoru - Dica, V. Badea.
FC Sevilla: Palop - Alves, Mosquera, Dragutinovici, Adriano - Jesus Navas, Poulsen, Keita, Capel - Luis Fabiano, Kanoute
Stadion pe jumatate gol
Spre deosebire de sezonul trecut din Liga Campionilor, cand Steaua a jucat cu tribunele pline meciurile de acasa, in aceasta seara, se pare ca se va repeta istoria din meciul cu Arsenal. Fanii nu s-au inghesuit sa cumpere bilete la meci, pana aseara fiind vandute doar 9.500 de tichete. Pentru a atrage cat mai multi suporteri in tribune la acest meci, clubul din Ghencea a obtinut o dispensa din partea UEFA pentru a putea vinde bilete si astazi, in ziua meciului, pana aproape de ora disputarii partidei.
Chiar daca numarul suporterilor este redus, Jandarmeria a luat masuri sporite de siguranta, trimitand 300 de jandarmi la stadion.
Partida Steaua Bucuresti -FC Sevilla, va incepe la ora 21:45 si va fi comentata, in timp real, de un redactor ZIUA Sport.
C.S.  
A r h i v a
Stirile zilei 2007-11-07
 19:55 
Elicopter prabusit in judetul Arges
 18:35 
Romanca agresata la Milano
2 comentarii
 17:31 
Voronin recunoaste ca Moldova este a lui Stefan cel Mare
6 comentarii
 17:30 
Generalul Plesita acuzat de terorism
2 comentarii
 17:28 
Trabantul isi aniverseaza cei 50 de ani la Zwickau
 17:27 
Tariceanu si Prodi cer sprijinul UE pentru integrarea sociala a romilor
 17:00 
Analistii avertizeaza: Pretul barilului de petrol se indreapta spre pragul de 100 de dolari
 16:48 
Viktor Iuscenko si-a tras insula
1 comentariu
 16:13 
Centrala de la Belene nu a primit unda verde pentru inceperea constructiei
 16:09 
Demonstrantii de la Tbilisi, dispersati de fortele de ordine
 16:07 
Actorul Russell Crowe se crestineaza
1 comentariu
 15:34 
SUA nu mai tin cont de Rusia in privinta scutului antiracheta
 15:02 
Romania risca milioane de euro amenda pentru incalcarea tratatului comunitar
 14:47 
Rusia se retrage din tratatul CFE
 13:47 
Sarkozy vrea sa recucereasca inima Americii
 13:24 
Basescu: Infractionalitatea in Italia nu a inceput acum zece luni, ci cu mult inainte
1 comentariu
 12:21 
Tariceanu discuta astazi cu Prodi despre situatia romanilor din Italia
1 comentariu
 11:52 
Caini vii aruncati intr-o groapa plina cu lesuri
 Top afisari / comentarii 
 CIA si extraterestrii (4444 afisari)
 Teroarea Rosie, la 90 de ani (2605 afisari)
 SIE nu stie (2125 afisari)
 Romania domnului Cioroianu (2097 afisari)
 Iuscenko a inspectat insula Serpilor si canalul Bastroe (1877 afisari)
 Voronin recunoaste ca Moldova este a lui Stefan cel Mare (453 afisari)
 Romanca agresata la Milano (366 afisari)
 Caini vii aruncati intr-o groapa plina cu lesuri (349 afisari)
 SUA nu mai tin cont de Rusia in privinta scutului antiracheta (321 afisari)
 Viktor Iuscenko si-a tras insula (319 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00765 sec.