Ziua Logo
  Nr. 4019 de marti, 28 august 2007 
 Cauta:  
  Detalii »
Editia de ora 16
Nu ratati diseara! Redactorii ZIUA Sport comenteaza in timp real meciul Dinamo-Lazio
Cainii rosii ataca grupele Ligii Campionilor
 28 august, 14:47 
Tensiune maxima in tabara "cainilor rosii". Dinamo intalneste in aceasta seara, incepand cu orele 22.00, formatia Lazio Roma. De rezultatul partidei depinde prezenta, in premiera, a echipei antrenate de Mircea Rednic in grupele Ligii Campionilor. Recompensa promisa de conducerea din Stefan cel Mare in caz de calificare este una fabuloasa, vehiculandu-se suma de 150.000 de dolari pentru fiecare jucator dinamovist. In tur, meciul disputat pe Stadio Olimpico din Roma s-a incheiat la egalitate, 1-1. Oficialii se asteapta ca tribunele stadionului Lia Manoliu sa fie pline. Pana aseara, numarul de bilete vandute depasea 45.000, insa, ca urmare a cererii suporterilor, oficialii din Stefan cel Mare au obtinut suplimentarea numarului de bilete cu 7.000. "Daca va castiga Dinamo, ne vom scoate palaria", a afirmat antrenorul lui Lazio Roma, in timp ce tehnicianul lui Dinamo a dat asigurari ca are un lot valid pentru meciul impotriva italienilor. "Am mare incredere in jucatorii pe care ii am la dispozitie, au inteles ca suntem intr-un moment foarte important, putem realiza cea mai mare performanta a lui Dinamo de dupa Revolutie. Meritam sa ne calificam", a precizat Rednic. Ordinea pe stadion va fi asigurata de un efectiv de 500 de jandarmi. Accesul spectatorilor in tribune va fi permis incepand cu orele 19.00.
Rednic: Suntem pregatiti sa eliminam Lazio
Margaritescu, Nastase, Oprita, Pulhac si Bratu sunt refacuti dupa accidentari si pot evolua contra lui Lazio, a anuntat Rednic, care a precizat ca ii va titulariza numai pe cei care pot evolua un meci intreg. "Am tot lotul valid, toti jucatorii cu probleme s-au antrenat normal, mai putin Moti, Stoican si Zicu. Este un lucru foarte bun, dar trebuie sa tin cont de faptul ca unii jucatori nu s-au antrenat mai bine de doua saptamini", a declarat tehnicianul ros-albilor.
Gica Popescu: Lazio va juca pe cartea atacului
Fostul international Gica Popescu a declarat ca Lazio va juca pe cartea atacului in partida de azi, si ca italienii sunt orientati catre jocul ofensiv. "Meciul de la Bucuresti va fi mai greu pentru dinamovisti decat partida din Italia", a opinat Popescu.
In ceea ce priveste sumele mari vehiculate ca prime pentru calificarea in grupele Ligii Campionilor, Gica Popescu a precizat ca ele pot avea un dublu efect, de stimulare a fotbalistilor, dar si de blocaj. ''Banii aduc presiune, le tremura picioarele la fotbalisti, ii crispeaza. Jucatorii nu trebuie sa se gandeasca la bani, ci la performanta''.
Oficialii dinamovisti au promis prime record pentru fotbalul romanesc, in cazul in care echipa din Stefan cel Mare se califica in grupele Ligii Campionilor.
Pentru detalii, accesati site-ul ZIUA: "Haita" ataca Liga http://www.ziua.net/display.php?data=2007-08-14&id=225229
Lotul cu care Lazio a venit in Romania cuprinde 19 jucatori
Echipa italiana a deplasat la Bucuresti un lot de 19 fotbalisti care ii include pe fundasii Ballotta, Berni - portari, Belleri, Cribari, De Silvestri, Tuia, Zauri, Scaloni, Stendardo, mijlocasii Firmani, Ledesma, Manfredini, Mudingayi, Kolarov, si atacantii Pandev, Rocchi, Tare, Del Nero, Makinwa.
Avionul lui Lazio a aterizat pe Aeroportul Baneasa aseara la ora 20.00, cu intarziere de o ora fata de programul stabilit.
Antrenorul Delio Rossi: Daca va castiga Dinamo, ne vom scoate palaria
Delio Rossi
"Va fi un meci special pentru ambele echipe. Dinamo e o echipa buna, mai avansata ca pregatire decat noi, dar vom face totul pentru calificare. /.../ Experienta este foarte importanta, noi suntem mai maturi, dar daca va castiga Dinamo, noi ne vom scoate palaria in fata celor puternici", a incheiat Rossi.
Antrenorul italian a afirmat ca nu se teme de atmosfera de pe Stadionul ''National-Lia Manoliu''. 'Suntem profesionisti si jucam si in Italia pe terenuri ostile. Cred ca marti seara va fi mai importanta abordarea psihologica a meciului, decat atmosfera'.
Atacantul Tomasso Rocchi: ''Important este sa ne calificam, golul e doar o satisfactie personala''
Atacantul lui Lazio a declarat ca isi doreste sa inscrie in poarta lui Bogdan Lobont, mai ales ca in tur a ratat un penalty si alte numeroase ocazii. 'Meciul cu Dinamo e important pentru doua sezoane, pentru ca inseamna completarea celui trecut si inceputul unei aventuri importante in cel nou. Imi pare rau ca nu am marcat in tur, imi lipseste un gol in Liga Campionilor, pentru ca in UEFA am inscris acum trei ani. Mi-ar placea sa sparg acum gheata. Sper, chiar daca nu o sa marchez eu maine, ca echipa va invinge. Cred ca important este sa ne calificam, golul e doar o satisfactie personala', a spus atacantul, conform Rompres.
Numarul biletelor a fost suplimentat cu 7000
In urma solicitarii fanilor si data fiind miza partidei, conducerea clubului din Stefan cel Mare a reusit sa suplimenteze numarul de locuri pentru meciul cu Lazio cu nu mai putin de 7.000 de bilete. Tichetele vor putea fi achizitionate de la casele de bilete astazi, in intervalul orar 10.00 - 18.00, conform site-ului clubului dinamovist.
Tehnicianul Mircea Rednic s-a aratat multumit de numarul mare de bilete vandute, fiind sigur ca publicul va juca un rol important in confruntarea cu Lazio. "Dinamo are foarte multi suporteri si avem nevoie de sustinerea lor. Italienii stiu ca va fi un infern pentru ei", a afirmat Rednic.
Meciul, condus de o brigada spaniola
Partida din aceasta seara va fi arbitrata de o brigada din Spania, avandu-l la centru pe Manuel Mejuto Gonzalez, asistat de Juan Carlos Yuste Jimenez si Jesus Calvo Guadamuro. Observator UEFA pentru arbitri va fi elvetianul Francesco Bianchi.
500 de jandarmi la stadion
Peste 500 de jandarmi din cadrul Directiei Generale de Jandarmi a Municipiului Bucuresti vor asigura securitatea pe Stadionul Lia Manoliu. Pe durata meciului de fotbal, efectivele de jandarmi vor fi sprijinite de agenti comunitari si echipaje ale Politiei Rutiere.
Potrivit legii, spectatorilor le este interzis sa introduca pe stadion bauturi alcoolice, petarde si alte obiecte care pot conduce la tulburarea ordinii publice sau la acte de violenta sau sa afiseze inscriptii care instiga la ura nationala, de clasa rasiala ori religioasa, se mentioneaza intr-un comunicat al Jandarmeriei, remis presei.
Accesul suporterilor pe stadion se va face incepand cu ora 19.00.
Partida va incepe la ora 22.00 si va fi comentata, in timp real, pe site-ul ZIUA, de redactorul Departamentului Sport Bogdan Gheorghe.
C.S  
 Afisari: 100  |  Tiparire pagina  |  Tiparire articol (optimizat)  |  Trimitere pe e-mail 
A r h i v a
Stirile zilei 2007-08-28
 17:55 
Afacerea secolului, in presa internationala
1 comentariu
 17:50 
Cel mai mare cazinou din lume s-a deschis la Macao
 17:38 
Mioara Mantale, fost prefect, actual subprefect
 17:01 
Zile negre pentru Yahoo
 16:18 
Are sapte ani si cantareste 220 de kilograme
1 comentariu
 15:42 
Vasile Blaga le-a vorbit femeilor democrate despre necesitatea legalizarii prostitutiei
 14:47 
Cea mai lunga eclipsa de luna, urmarita cu atentie de NASA
 14:03 
Mircea Dinescu: Exista candidati la scaunul patriarhal pe lista colaboratorilor
 13:17 
Varianta Pro Democratia a fost trimisa la Senat
 Top afisari / comentarii 
 Moda autodistrugerii (3293 afisari)
 Afara cu huliganul! (3144 afisari)
 Owen Wilson a incercat sa se sinucida (2663 afisari)
 Amenintarea Chinei la adresa Rusiei (2484 afisari)
 Solidaritate impotriva trecutului  (2010 afisari)
 Afacerea secolului, in presa internationala (1219 afisari)
 Are sapte ani si cantareste 220 de kilograme (407 afisari)
 Mircea Dinescu: Exista candidati la scaunul patriarhal pe lista colaboratorilor (339 afisari)
 Mioara Mantale, fost prefect, actual subprefect (256 afisari)
 Cel mai mare cazinou din lume s-a deschis la Macao (220 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01127 sec.