Ziua Logo
  Nr. 3996 de miercuri, 1 august 2007 
 Cauta:  
  Detalii »
Editia de ora 16
Hagi: ''Am facut un meci foarte bun si meritam acest rezultat''
Becali nu da prime dupa debutul cu dreptul al Stelei in Liga Campionilor
 1 august, 15:44 
Gica Hagi (foto: Ioana Carlig, ZIUA foto)
Succes important pentru echipa antrenata de Gica Hagi, in cadrul primei manse a turului secund preliminar al Champions League. Patronul stelist Gigi Becali a felicitat jucatorii, adaugand ca rezultatul pozitiv marcat pe tabela s-a datorat in mare masura alegerii unsprezecelui ideal de joc. Nici un anunt insa despre o prima substantiala in cazul unui noi victorii, saptamana viitoare, asa cum Becali obisnuia sa iasa dupa meciurile importante castigate de echipa ros-albastra. Un semn ca tensiunile dintre el si suporteri cantaresc greu atunci cand vine vorba de generozitatea patronului. "Hagi a folosit echipa ideala si ca Steaua de acum trebuie sa castige toate meciurile, pentru ca este foarte puternica", a declarat Becali pentru RealitateaTV. "Cred ca am facut un meci foarte bun si meritam acest rezultat. O victorie meritata, ii felicit pe baieti si sper ca a doua repriza sa o jucam si mai bine la Bucuresti", a comentat Hagi succesul formatiei sale. Reusita tacticii de joc aplicata de Hagi a fost evidentiata si de directorul sportiv al Stelei, Adrian Ilie: "Un meci reusit facut de stelisti, unul foarte bine gandit tactic, un razboi la mijlocul terenului". La capatul unui meci lipsit de faze spectaculoase la ambele porti, Steaua a invins aseara campioana Poloniei, Zaglebie Lubin, cu 1-0, prin golul marcat de Dorin Goian in minutul 56. Mansa a doua a partidei dintre Steaua si Zaglebie Lubin va avea loc pe 8 august, pe stadionul Ghencea, incepand cu orele 20.30.
Hagi: Ii felicit pe baieti
''Meci foarte greu in fata unei echipe foarte bune ce s-a organizat foarte bine, a precizat Gheorghe Hagi. Am castigat o repriza. A doua repriza o jucam la Bucuresti. Dupa parerea mea, nimic nu este terminat, dar cred ca am facut un meci foarte bun si meritam acest rezultat. Nu este usor sa joci in deplasare contra campioanei Poloniei, care nu a mai pierdut acasa de mult timp. O victorie meritata, ii felicit pe baieti si sper ca a doua repriza sa o jucam si mai bine la Bucuresti''.
Becali: Rezultatul este de 99% calificare
Gigi Becali (foto: Lucian Curelariu, ZIUA foto)
Intr-o interven�ie telefonica la Realitatea Tv, Gigi Becali a declarat ca Hagi a folosit echipa ideala si ca Steaua de acum trebuie sa castige toate meciurile, pentru ca este foarte puternica.
"Sunt foarte multumit. Rezultatul este de 99% calificare. Zaglebie nu este o echipa care sa ne poata bate la doua goluri diferenta. Mai linistit ca acum nu am fost la nici-un meci international. Sper sa avem noroc la tragerea la sorti, insa mai mult ca sigur vom juca din nou in grupele Ligii Campionilor", a adaugat finantatorul din Ghencea.
Balint: Jocul Stelei - imbucurator, dar nu spectaculos
Fostul jucator al Stelei, Gabi Balint a felicitat, la finalul celor 90 de minute, echipa pentru meciul tactic reusit. In opinia sa, Steaua este inca o echipa in formare, care are nevoie de timp pentru a ob�ine rezultatele dorite. "Jocul Stelei este unul imbucurator, chiar daca nu a fost unul spectaculos", a concluzionat Balint pentru RealitateaTV.
Goian: Am stat bine in faza defensiva
Dorin Goian a inscris aseara golul pentru Steaua, in minutul 56, cu o lovitura de cap la un corner executat de Dica. ''Stiam ca vom avea un meci greu, i-am vazut pe polonezi in meciuri inregistrate pe casete video. Stiam ca sunt un adversar foarte puternic. Am vrut sa-i evitam la tragerea la sorti. Dar, nu s-a intamplat asa si am cazut cu ei. Chiar daca in a doua repriza polonezii au dat impresia ca sunt peste noi, cred ca am stat bine in faza defensiva. Important este ca nu am primit gol'', a declarat semnatarul victoriei formatiei din Ghencea.
Dica: Meci greu, in urma caruia jucatorii se resimt
Atacantul Nicolae Dica a declarat ca meciul de aseara nu a fost deloc unul simplu. "Important e ca am castigat si avem sanse mai mari la calificare. In retur trebuie sa-i tratam la fel de serios, sa castigam si acasa, pentru ca avem nevoie de victorii. I-am multumit lui Goian ca a reusit sa marcheze si ca a reusit sa ne faca fericiti. Nu numai Golanski a fost tavalit, ci toti aveau la final dureri de spate, de picioare, de maini... S-a jucat cam dur, dar fotbalul e un joc barbatesc", a spus Dica.
Mansa retur este programata miercurea viitoare, 8 august, pe stadionul Ghencea, incepand cu orele 20.30.
REACTII LA CALD
Marius GHERGHE, sef Departament Sport:
"Steaua a castigat destul de lejer la Lubin, 1-0 cu Zaglebie, chiar daca venea dupa o perioada neconcludenta a meciurilor amicale si fara cativa dintre titulari. Hagi a ales un joc de siguranta, economic, mai ales dupa golul lui Goian, dar a promis spectacol la meciul retur de la Bucuresti. Steaua este aproape calificata in ultimul tur preliminar al Ligii Campionilor, Zaglebie fiind mai degraba o echipa mediocra, mult sub valoarea trupei din Ghencea."
C.S.  
A r h i v a
Stirile zilei 2007-08-01
 20:09 
Schimbari radicale in sistemul de invatamant
 17:44 
Diplomatia romana - o afacere de famiglie
 17:16 
SUA si-au pierdut armele prin Irak
1 comentariu
 17:10 
TVR1, scoasa din Basarabia
 16:55 
Chitaristul Rolling Stones isi scrie memoriile
 16:31 
Romania, mai aproape de petrolul caspic
 15:56 
Rupert Murdoch a castigat batalia pentru Dow Jones
 Top afisari / comentarii 
 Basescu se prabuseste din avion in jacuzzi (4746 afisari)
 Patriarhul politic (3897 afisari)
 Patriarhul Teoctist - o persoana controversata (3296 afisari)
 Sex-ambasadoarea vrea in Centrala (3118 afisari)
 Probe ignorate in asasinatul de la Mangalia (2375 afisari)
 Diplomatia romana - o afacere de famiglie (352 afisari)
 Schimbari radicale in sistemul de invatamant (165 afisari)
 Becali nu da prime dupa debutul cu dreptul al Stelei in Liga Campionilor (134 afisari)
 TVR1, scoasa din Basarabia (124 afisari)
 Romania, mai aproape de petrolul caspic (100 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00878 sec.