Ziua Logo
  Nr. 3982 de luni, 16 iulie 2007 
 Cauta:  
  Detalii »
Editia de ora 16
Forbes a intocmit un top al celebritatilor cu ceremonii de casatorie opulente
Liza Minnelli, mireasa cu cea mai costisitoare nunta
 13 iulie, 16:10 
Casatoria actritei americane Liza Minnelli cu producatorul David Gest, oficiata in anul 2002 si estimata la fabuloasa suma de 3,5 milioane de dolari a fost desemnata cea mai costisitoare ceremonie de acest gen din ultimele doua decenii. Pe locul al doilea in clasamentul intocmit de revista "Forbes", se situeaza petrecerea data cu ocazia oficializarii legaturii dintre membrul trupei Beatles, Paul McCartney si Heather Mills, in timp ce suma de 2,5 milioane de dolari, investita in acest eveniment fericit de actrita Elizabeth Hurley si omul de afaceri indian Arun Nayar, in urma cu doar cateva luni, ii plaseaza pe acestia din urma "doar" pe pozitia a treia. Pe locul sapte in topul celor mai costisitoare nunti ale vedetelor il regasim pe cantaretul Elton John, care s-a casatorit cu regizorul David Furnish in decembrie 2005. Conform statisticilor, o nunta in Statele Unite costa, in medie, 26.800 de dolari
Doua divorturi in topul celor mai scumpe casatorii
Ceremonia in care actrita americana Liza Minnelli si-a unit destinul cu producatorul David Gest, celebrata in anul 2002 si estimata la fabuloasa suma de 3,5 milioane de dolari conduce detasat in topul celor mai costisitoare dintre ceremoniile de casatorie ale celebritatilor din ultimele doua decenii, realizat de renumita revista "Forbes".
Cavalerul de onoare ales de Gest a fost nimeni altul decat Michael Jackson, in timp ce raspunzator de atmosfera pentru cei 500 de invitati a fost Tony Benne, acompaniat de o orchestra formata din 60 de muzicieni. Din nefericire pentru mirii de top, la nici un an de la fericitul aveniment, cei doi au ales sa se desparta.
Paul McCartney si Heather Mills s-au situat pe locul al doilea, cu o nunta luxoasa pentru care au platit nu mai putin de 3 milioane de dolari. Petrecerea pusa la cale de membrul legendarei trupe Beatles si fostul top model, pentru cei 300 de oaspeti, a fost una in stil indian, cu dansatori, rochii luxoase, mancare vegetariana si artificii. Si in cazul perechii McCartney-Mills, dragostea s-a spulberat la scurt timp, in prezent cei doi aflandu-se in plin proces de divort.
Pe pozitia a treia in top s-au situat actrita Elizabeth Hurley si omul de afaceri indian Arun Nayar, cu o nunta care a costat aproximativ 2,5 milioane de dolari. Cuplul a avut o dubla ceremonie de casatorie pe parcursul a opt zile, in martie 2007.
Casatoria Elton John, pe locul sapte al clasamentului
Actorii Tom Cruise si Katie Holmes s-au casatorit in noiembrie 2006, la castelul Odescalchi de langa Roma, Italia, iar nunta lor a costat aproximativ 2 milioane de dolari. Elizabeth Taylor s-a casatorit pentru a opta oara cu Larry Fortensky, un mire mai tanar cu 20 de ani decat celebra actrita s-au casatorit la ferma lui Michael Jackson, in octombrie 1991, iar petrecerea in cazul lor a costat 2 milioane de dolari. Perechea a divortat cinci ani mai tarziu.
Katie Holmes si Tom Cruise
Urmatorii in clasament sunt cantareata Christina Aguilera si producatorul Jordan Bratman, care s-au casatorit in noiembrie 2005, la o vie din Napa Valley, iar nunta lor a costat aproximativ 2 milioane de dolari.
Pe pozitia a saptea in topul Forbes se situeaza Elton John, care s-a casatorit cu regizorul David Furnish in decembrie 2005. Ceremonia, la care au asistat 600 de invitati, a costat aproximativ 1,5 milioane de dolari.
Celor doi le urmeaza in top actorii Michael Douglas si Catherine Zeta-Jones, care si-au oficializat legatura in noiembrie 2000, la hotelul Plaza din New York. Celebrul jucator de golf Tiger Woods si Elin Nordegren s-au casatorit in octombrie 2004, intr-o exclusivista statiune din Barbados. Woods a inchiriat un hotel intreg pentru ceremonia ultra-secreta, iar nunta a costat aproximativ 1,5 milioane de dolari.
Pe pozitia a zecea in topul realizat de Forbes s-a plasat actorul Eddie Murphy, care s-a casatorit cu manechinul Nicole Mitchell in 1993, la hotelul Plaza din New York, in fata a 500 de oaspeti. Murphy si Mitchell au divortat in 2006.
In realizarea topului, redactorii "Forbes" au avut in vedere faptul ca, in medie, o nunta in Statele Unite costa, 26.800 de dolari, potrivit The Wedding Report, un sondaj realizat anual asupra nuntilor.
REACTII LA CALD
Vlad Basalici, redactor ZIUA online:
" O astfel de nunta, in cazul celebritatilor, nu inseamna deloc o afacere nerentabila, daca se au in vedere onorariile pe care revistele le dau pentru a publica in exclusivitate fotografii, plus reclamele plasate discret in peisajul nuptial. Toate acestea pot aduce un profit substantial insurateilor."
C.S.  
 Afisari: 109  |  Tiparire pagina  |  Tiparire articol (optimizat)  |  Trimitere pe e-mail 
A r h i v a
Stirile zilei 2007-07-16
 19:04 
Din sapte, au ramas sase judecatori PSD  2007-07-13
2 comentarii
 17:21 
Liste si sanctiuni la PSD  2007-07-13
1 comentariu
 15:33 
Giovanni Becali: Chivu mai poate ajunge la Inter doar printr-un miracol  2007-07-13
 Top afisari / comentarii 
 Hahalera de la Cotroceni si frica de lustratie (3948 afisari)
 Combinatorul Stolojan (3798 afisari)
 Periculosul Passaris ar putea evada (3283 afisari)
 Cneji si voievozi romani innobilati ungureste! (2934 afisari)
 La Sighet, Pintilie si-a descris "colaborarea" cu Securitatea (2372 afisari)
 Tonomat pentru inchiriat DVD-uri (104 afisari)
 Romania, fara marca inregistrata Dracula (95 afisari)
 Blocaj la Primaria Capitalei (87 afisari)
 Ping pong politic pe uninominal si somatii (63 afisari)
 Problema euro - transata azi la Toulouse (58 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00792 sec.