Ziua Logo
  Nr. 3974 de vineri, 6 iulie 2007 
 Cauta:  
  Detalii »
Editia de ora 16
Eva Longoria si Tony Parker, casatorie la castel
Nunta in gasca "Nevestelor disperate"
 6 iulie, 15:17 
Frumoasa actrita texana Eva Longoria si starul baschetului american, Tony Parker, isi vor uni maine destinele in cadrul unei ceremonii fastuoase, cu invitati pe masura - Michael Douglas, Catherine Zeta Jones, colegele miresei din faimosul serial "Neveste Disperate" si fotbalistul Thierry Henry, amic de-al mirelui. Nunta de poveste se va desfasura intr-un loc special, castelul francez Vaux-le-Vicompte, care isi va inchide cu aceasta ocazie pentru prima data portile pentru public. Data aleasa, 7.07.2007 este considerata in numerologie o combinatie speciala, aducatoare de noroc. Eva si Tony au vandut deja drepturile de publicare ale fotografiilor de la nunta revistei "Ok", pentru suma record de doua milioane de dolari.
Ceremonia civila va avea loc in centrul Parisului, orasul eternilor indragostiti, si va fi oficiata de primarul Bertrand Delanoe, iar messa este programata la Saint-Germain-l'Auxerrois, capela regilor Frantei, in imediata apropiere a Luvrului.
Scenariul imaginat de Eva Longoria (32 de ani) pentru nunta ei cu Tony Parker (25 de ani) a fost plasat intr-o loc cat se poate de special - castelul francez Vaux-le-Vicompte, care isi va inchide cu aceasta ocazie pentru prima data portile in fata vizitatorilor. Situat la 55 km de Paris, castelul datand secolul al XVII-lea, este inclus in patrimoniul francez.
"O astfel de nunta este organizata la noi o data la 10 ani. Este mai putin importanta din punct de vedere financiar, cat in privinta prestigiului si a publicitatii", a declarat presei Jean-Charles de Vogue, a carui familie poseda castelul incepand cu anul 1875, conform Rompres.
Printre invitati sunt asteptati membrii echipei San Antonio Spurs, al carei conducator de joc este Tony Parker, partenerele de platou ale Evei, precum si cuplul de actori Michael Douglas si Catherine Zeta-Jones.
Pentru nuntasi au fost rezervate 120 de camere in cele doua palate din Rue de la Paix si din Place Vandome. In ce priveste costurile, doar parterul castelului, inchiriat intre orele 20,00 si 1,00, a fost disponibil pentru 35.000 de euro, fara taxe.
Atmosfera evenimentului va fi intretinuta de muzica celebrilor Lionel Richie si Jamie Foxx.
Conform cotidianului elvetian "Le Matin", cei doi vor purta doua verighete deosebite: un inel cu 27 de diamante pentru Eva si un inel sobru, de aur alb, pentru Tony, totul in valoare de 38.500 euro.
Eva si Tony au vandut drepturile de publicare ale fotografiilor de la nunta revistei "Ok", in schimbul sumei de doua milioane de dolari.
REACTII LA CALD:
Margarita GEICA, redactor sef adjunct:
"Dupa mult comentata casatorie a lui Demi Moore cu mult mai tanarul Ashton Kutcher, o alta vedeta hollywoodiana de sex feminin isi ia un sot - e drept ca diferenta de varsta este de doar sapte ani - mai mic. Regula era ca barbatii celebri sa-si ia neveste ori amante de varste cat mai invers proportionale conturilor din banca ale domnilor. Doamnelor, domnisoarelor, iata ca se poarta si a la Demi sau a la Eva! Chestiunea este cat poate rezista o astfel de relatie. Pana una-alta, casa de piatra Evei care, din nevasta disperata, a ajuns doar... nevasta".
C.S.  
A r h i v a
Stirile zilei 2007-07-06
 17:36 
Autostrada accidentelor in lant
 16:07 
Privatizarea Automobile Craiova ar putea fi incheiata pana la 1 septembrie
 16:01 
Comandantul Fortelor aliate din Europa, John Craddock, saluta contributia Romaniei la misiunile NATO
 16:00 
Suma record pentru o pictura de Rafael
 15:47 
Vaduva Neagra si Dragonul de mare pun pe jar litoralul romanesc
 Top afisari / comentarii 
 Despre principii (2631 afisari)
 Ucraina modifica granita cu Romania (2520 afisari)
 Aromanii sunt sau nu romani? (2245 afisari)
 Strategia nationala de politie politica (1994 afisari)
 Fenomene extreme la Londra (1822 afisari)
 Vaduva Neagra si Dragonul de mare pun pe jar litoralul romanesc (318 afisari)
 Autostrada accidentelor in lant (194 afisari)
 Nunta in gasca "Nevestelor disperate" (76 afisari)
 Suma record pentru o pictura de Rafael (75 afisari)
 Privatizarea Automobile Craiova ar putea fi incheiata pana la 1 septembrie (57 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00612 sec.