Ziua Logo
  Nr. 3972 de miercuri, 4 iulie 2007 
 Cauta:  
  Detalii »
Editia de ora 16
Paris Hilton, invitata la "Larry King Live", filosofeaza
"Dumnezeu are grija ca totul sa se intample cu un scop"
 28 iunie, 16:09 
Larry King, unul dintre cei mai cunoscuti, longevivi si apreciati moderatori de televiziune din Statele Unite, in emisiunile caruia au fost invitati presedinti de stat, personalitati de calibru, actori si cantareti celebri, a ales sa o cheme in studioul CNN pe recent eliberata din detentie Paris Hilton. Prezenta tinerei Hilton in studiourile CNN poate ca se justifica prin dorinta de a sparge audientele. Asa cum, la noi, daca-l inviti pe Gigi Becali sau pe Cornel Vadim Tudor te asiguri de un rating bun. Daca Becali este binecunoscut pentru constanta sa raportare la Divinitate, in cazul mostenitoarei imperiului hotelier cu acelasi nume, se pare ca aceasta legatura i s-a revelat in timpul detentiei. "Dumnezeu are grija ca totul sa se intample cu un scop", a tras concluzia Paris Hilton, care a tinut sa mentioneze ca a acceptat interviul doar pentru ca isi doreste ca oamenii sa inteleaga prin ce a trecut ea.
"Este pentru mine ca un nou inceput", a rostit aseara in fata a milioane de telespectatori ai CNN, Paris Hilton, increzatoare in schimbarea produsa in interiorul sau, in timpul celor 23 de zile de inchisoare.
Aceasta a declarat, in cadrul primului sau interviu acordat dupa iesirea din detentie, ca s-a "schimbat" cu adevarat in timpul "sejurului" de trei saptamani. "Am fost imatura si am avut cateva optiuni gresite. Ele m-au transformat insa in ceea ce sunt azi", a povestit mostenitoarea lantului Hilton.
"Pedeapsa nu a fost proportionala cu infractiunea. Nu cred ca meritam sa merg la inchisoare", a declarat tanara. Perioada petrecuta "la racoare" a fost caracterizata drept una "traumatizanta", dar "Dumnezeu are grija ca totul sa se intample cu un scop", a mai spus aceasta.
Vedeta a tinut sa mentioneze ca a acceptat interviul doar pentru ca isi doreste ca oamenii sa inteleaga prin ce a trecut. De asemenea, Paris a marturisit telespectatorilor americani ca a primit scrisori de la mame ale caror fete o considera un model, un motiv in plus pentru ea de a-si schimba comortamentul intr-unul demn de urmat.
Cat despre conditiile din centrul de detentie in care a stat, Paris a explicat ca dimensiunile reduse ale celulei si lipsa unei ferestre, au determinat o agravare a claustrofobiei de care suferea. De asemenea, vedeta a criticat hrana servita detinutelor, pentru simplul motiv ca "nu era gustoasa".
Condamnata la 45 de zile de detentie si incarcerata pe 3 iunie, Hilton a fost eliberata, prima data, pe 7 iunie, "din motive medicale" ce nu au fost dezvaluite. In urma deciziei unui judecator, aceasta a ajuns din nou la inchisoare in ziua urmatoare. In varsta de 26 de ani, Paris a parasit pentru totdeauna celula sa marti, dupa 23 de zile de detentie, beneficiind de o reducere a pedepsei pe motiv de buna purtare.
REACTII LA CALD
Adriana GHEORGHE, redactor sef ZIUA online:
""Dumnezeu are grija ca totul sa se intample cu un scop", fraza starletei din interviul cu Larry King, isi va gasi locul, binemeritat, la gramada cu multe alte citate emise de greu-incercata Paris Hilton (si care se gasesc la primul search pe google), cum ar fi: "Daca eu am reusit sa fiu atat de mediatizata si sa scot un album asa de bine vandut, nevand nici voce si nici minte, asta e cea mai buna dovada ca nu exista Dumnezeu." In "realitatea" celor care construiesc ori consuma astfel de gonflari ale ideii de celebritate, faptul ca lui Paris Hilton i s-a intamplat ce i s-a intamplat este desigur un eveniment grav, de natura sa o maturizeze. Cu totii am urmarit cu inima stransa fata ei, aparent incapabila de emotii reale, plansa si chinuita. Si da, si-a castigat dreptul de a merge la Larry King si a ne vorbi despre experienta ei. Iar diferenta dintre o lume in care Paris Hilton exista (a se citi si-a castigat dreptul de a exista) si o lume in care ea nu numai ca nu conteaza ci nici macar nu exista, e aproximativ diferenta dintre cat de constienta a fost dra Hilton cand a zis primul citat si cat de la nimereala l-a zis pe cel de-al doilea (da, cel cu nu exista Dumnezeu...)".
C.S.  
 Afisari: 193  |  Tiparire pagina  |  Tiparire articol (optimizat)  |  Trimitere pe e-mail 
A r h i v a
Stirile zilei 2007-07-04
 18:46 
CSAT: Efectivele militare dislocabile in 2008 in strainatate, mai mari decat in 2007 cu 346 de militari  2007-06-28
 15:29 
Sanatatea, respinsa de senatori. Agricultura, votata de deputati  2007-06-28
 15:23 
Presa britanica critica dur raportul de monitorizare in cazul Romaniei si Bulgariei  2007-06-28
 15:13 
La science des reves ( Arta Viselor)  2007-06-28
 14:28 
Rasvan Popescu, ales presedinte CNA  2007-06-28
 Top afisari / comentarii 
 Basescu acuza complotul Hrebenciuc-Olteanu-Verestoy si vrea Guvern&premier PD (2884 afisari)
 Grupul-varza de la Cluj (2135 afisari)
 Cea mai scumpa camera de hotel din lume (1912 afisari)
 Cacealmaua Vampirului (1847 afisari)
 Bill Gates detronat (1649 afisari)
 Pavarotti pregateste un album de muzica religioasa (258 afisari)
 Premierul nu renunta la majorarea pensiilor (202 afisari)
 Voronin si Putin se plang unul altuia de atitudinea Romaniei (114 afisari)
 Ziua Americii, sarbatorita cu fast in Capitala (106 afisari)
 Diplomatii romani din Marea Britanie au ajuns pe ''Lista rusinii" (92 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00755 sec.