Ziua Logo
  Nr. 3897 de miercuri, 4 aprilie 2007 
 Cauta:  
  Detalii »
Editia de ora 16
Crima pasionala la sediul CNN
 4 aprilie, 16:37 
Captura CNN
O femeie a fost impuscata mortal ieri seara de fostul ei prieten in complexul sediului central al CNN din Atlanta. Atacatorul a fost ulterior impuscat de un ofiter de securitate. Femeia, care era gravida, a murit la spital din cauza ranilor suferite, in timp ce barbatul se afla in stare critica. In urma incidentului, redactia de stiri a postului american a fost evacuata.
Politia l-a identificat pe Arthur Mann, in varsta de 30 de ani, drept autorul incidentului, relateaza CNN. Potrivit ofiterului de politie James Polite, Mann si fosta lui prietena se certau in apropiere de intrarea principala in complex. Un angajat al firmei care asigura securitatea centrului a vazut un barbat tragand o femeie de par la etajul de deasupra nivelului unde a avut loc atacul. Barbatul i-a spus paznicului sa se dea la o parte, iar acesta a plecat sa cheme un gardian si apoi l-a vazut pe barbat ca ar cobori scarile impreuna cu femeia. In mai putin de un minut, a auzit impuscaturile. Victima, identificata a fi Clara Riddles, o angajata a hotelului Omni din incinta Centrului CNN, a fost transportata de urgenta la spitalul Grady Memorial, unde a decedat la scurt timp. Barbatul este internat la aceiasi unitate medicala, in stare critica, si se afla sub supravegherea fortelor de ordine, a declarat o purtatoare de cuvant a spitalului, Denise Simpson, citata de CNN.
Politia a precizat ca barbatul risca sa fie acuzat de crima iar autopsia cadavrului femeii este facuta in aceasta dimineata, a anuntat o sursa medicala. Incidentul a determinat evacuarea partiala a redactiei CNN.
REACTII LA CALD
Cristina STEFAN, redactor ZIUA online:
''Din pacate, din ce in ce mai multe astfel de crime absurde au loc in Statele Unite. Elevi nervosi care isi impusca profesorii, deja celebrii postasi care o iau razna...Poate ca legislatia in ceea ce priveste detinerea armelor de foc ar trebui sa fie mai drastica. Sunt curioasa daca rating-ul CNN a crescut semnificativ in urma acestei tragedii''.
Adrian ENCULESCU  
A r h i v a
Stirile zilei 2007-04-04
 18:34 
Curtea Constitutionala a decis ca modificarea Legii referendumului e neconstitutionala
2 comentarii
 16:22 
Stanculescu si Chitac, cate 15 ani de detentie
 Top afisari / comentarii 
 BB, primul model anorexic al omenirii (4587 afisari)
 Guvernul a murit! Traiasca Guvernul! (3517 afisari)
 Presa straina plange dupa Macovei (3480 afisari)
 Catacombele secrete ale lui Stalin (3038 afisari)
 Rusia avertizeaza SUA pentru Iran (2551 afisari)
 Curtea Constitutionala a decis ca modificarea Legii referendumului e neconstitutionala (353 afisari)
 Crima pasionala la sediul CNN (111 afisari)
 Stanculescu si Chitac, cate 15 ani de detentie (69 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00618 sec.