Ziua Logo
  Nr. 3881 de vineri, 16 martie 2007 
 Cauta:  
  Detalii »
Editia de ora 16
Elizabeth Hurley, mireasa de doua ori intr-o saptamana
 9 martie, 15:51 
Actrita britanica Elizabeth Hurley si noul ei sot, miliardarul Arun Nayar, se pregatesc pentru o a doua ceremonie de unire a destinelor, in orasul Jodhpur din India, relateaza BBC. Nunta, programata pentru diseara, va fi oficiata de un preot hindus, in conformitate cu traditiile indiene.
Desi nu se stie exact cine a creat vesmintele lui Hurley, costumul lui Nayar a fost conceput si realizat de designerul indian Rohit Bal. Printre invitati se numara printul grec Nikolaos Pavlos si prietena sa Tatiana, magnatul indian Gautam Singhania si Parameshwar Godrej.
Un astrolog din Jodhpur, Madan Purohit, a afirmat ca ziua de vineri este extrem de potrivita pentru casatoria celor doi: ''Din punct de vedere astrologic, daca se casatoresc astazi, vor avea parte de o viata lunga si fericita impreuna''.
Totodata, au fost luate si masuri de siguranta sporite pentru a-i tine departe pe paparazzi. Un membru al personalului de la Palatul Umaid Bhawan a declarat ca angajatii nu vor avea acces la Fountain Courtyard, locul unde va avea loc ceremonia, doar invitatilor fiindu-le permis sa asiste. ''Atat de mult ne dorim sa vedem o nunta atat de mare si de frumoasa dar ni s-a spus ca nu avem voie sa intram. Cand oamenii ne vor intreba daca i-am vazut pe cei doi in carne si oase, va trebui sa mintim, sa spunem ca da'', a continuat, nemultumit, angajatul.
Ambianta traditionala
Conform managerului general al Umaid Bwahan, Sanjay Uma Shankar, totul a fost pregatit in stil traditional. In plus, invitatele vor purta sari-uri roz iar barbatii vor fi imbracati in vesminte traditionale indiene portocalii.
Mirii au sosit miercuri la Jodhpur si au petrecut timp de trei zile. Joi, Hurley si Nayar, impreuna cu invitatii lor, au plecat la Nagaur, unde au dansat o seara intreaga pe acordurile binecunoscutului percutionist indian Sivamani. Tot joi a sosit si actrita de la Bollywood, Preity Zinta, alaturi de prietenul ei, Ness Wadia. Intregul grup a petrecut o noapte in corturi regale si s-au intors de dimineata la Jodhpur, pentru a se pregati pentru marele eveniment din aceasta seara.
Elisabeth a devenit cunoscuta datorita relatiei sale de 13 ani cu starul cinematografiei britanice Hugh Grant, incheiata in 2000, dupa o intalnire foarte mediatizata a actorului cu o prostituata. Doi ani mai tarziu, Elisabeth Hurley a nascut un copil, rod al relatiei sale cu producatorul american Steve Bing.
Hurley si Nayar s-au cunoscut la putin timp dupa nasterea fiului ei.
REACTII LA CALD
Adriana GHEORGHE, redactor sef ZIUA online:
"E induiosatoare intristarea unuia dintre angajatii Palatului Umaid Bhawan datorata interzicerii accesului lor, a angajatilor, la Fountain Courtyard, unde va avea loc ceremonia propriu-zisa. Si are dreptate. E mare pacat sa nu poti vedea o nunta asa de mare si de frumoasa, petrecuta sub nasul lor, dar... nu intocmai sub ochii lor. Si cel mai trist in toata povestea asta e faptul ca vor trebui sa minta, sa spuna ca da, i-au vazut in carne si oase. Pentru ca vor trebui sa minta, neindoielnic!"
A. E.  
 Afisari: 108  |  Tiparire pagina  |  Tiparire articol (optimizat)  |  Trimitere pe e-mail 
A r h i v a
Stirile zilei 2007-03-16
 16:16 
Bani pentru partid, varianta PNL (Gorj)  2007-03-09
1 comentariu
 15:53 
Vioara Stradivarius s-a intors in patrimoniul Ministerul Culturii  2007-03-09
 Top afisari / comentarii 
 Cat ne costa "Principalul" (3721 afisari)
 "300" vs 70 de milioane de iranieni (2394 afisari)
 Cine stie - castiga? (1876 afisari)
 Putin l-a certat pe Abramovici (1779 afisari)
 Povestea decretului pierdut (1433 afisari)
 Romani, vi se pregateste ceva (680 afisari)
 ''Vladutz'' compromite pentru a treia oara securitatea eBay (233 afisari)
 Batalia verbala intre Palate s-a mutat la BBC in "Europa astazi" (102 afisari)
 Curtea de Apel Bucuresti l-a arestat pe omul de afaceri Sever Muresan (91 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00750 sec.