Ziua Logo
  Nr. 3859 de luni, 19 februarie 2007 
 Cauta:  
  Detalii »
Editia de ora 16
Steaua Bucuresti intalneste diseara FC Sevilla, in cadrul XVI-lor Cupei UEFA
Steaua joaca pentru finala
 15 februarie, 16:26 
Cosmin Olaroiu, antrenorul echipei Steaua Bucuresti
NU RATATI!
Redactorii Departamentului Sport ai ziarului ZIUA comenteaza asta-seara in timp real, pe site-ul ZIUA, principalele faze ale partidei programate la ora 20.30
Emotii in tabara suporterilor si a membrilor echipei din Ghencea. Steaua intalneste in aceasta seara, in cadrul primei manse a 16-imilor Cupei UEFA pe insasi castigatoarea de anul trecut a acestei competitii, FC Sevilla. Sosirea la Bucuresti a uneia dintre cele mai valoroase echipe din lume a facut ca cele aproximativ 30.000 de bilete puse in vanzare pentru partida de azi sa se epuizeze rapid, inca de acum doua saptamani. Pentru a fi evitate orice fel de incidente, traficul rutier va fi restrictionat incepand cu orele 19:00, pe Bulevardul Ghencea (intre Strada Brasov si Drumul Sarii), pe intreaga durata a intalnirii Steaua - FC Sevilla.
Olaroiu: "Daca am fi avut doi Dica, am fi jucat in Liga Campionilor"
Absenta lui Nicolae Dica, golgheterul Stelei in Liga Campionilor este o pierdere importanta in schema lui Olaroiu. "Dica este foarte greu de inlocuit. Daca am fi avut doi Dica, nu am fi jucat acum in Cupa UEFA, ci saptamana viitoare, in Liga Campionilor", a glumit antrenorul Stelei. El considera ca absenta "decarului" stelist va cantari mai mult decat cele din lotul spaniolilor. "Conteaza mult mai mult pentru noi absenta lui Dica decat conteaza toate accidentarile din lotul Sevillei", a spus Olaroiu, facand referire la faptul ca oaspetii au venit la Bucuresti fara trei dintre titulatii sai - Javi Navarro, Renato si Jes�s Navas - indisponibili din motive medicale.
Tehnicianul Stelei le-a declarat ziaristilor ca nu are inca stabilita exact formula de start pentru meciul din aceasta seara. "Tot timpul este greu sa alegi primul unsprezece la Steaua. Toti sunt niste jucatori foarte valorosi. Mai am doua semne de intrebare cu privire la formula de echipa", a spus Olaroiu.
Antrenorul formatiei din Ghencea a adaugat ca incearca sa nu se lase amagit de inceputul slab de an competitional pe care il inregistreaza FC Sevilla, respectiv cele patru remize albe (scorul 0-0) obtinute in ultimele cinci meciuri din Spania. "Nu trebuie sa ne gandim ca sunt intr-un moment prost, ci ca sunt in forma maxima. Au si jucatori peste media lotului, insa exprimarea lor si modul de a gandi jocul sunt cele mai importante", a sunat avertizarea lui Olaroiu.
Acesta a dat asigurari ca echipa sa va juca turul din Ghencea cu un singur scop: victoria. "O victorie ar fi foarte importanta, dar calificarea se joaca in doua meciuri. Ar fi important sa nu primim gol, insa nu ne-a interesat vreodata sa nu primim gol, ci sa marcam", a mai spus "Oli".
Relaxare inainte de meci
Atat componentii echipei oaspete, FC Sevillia, cat si cei ai formatiei din Ghencea, au ales sa se destinda cateva ore inainte de meciul de diseara.
Astfel, fotbalistii echipei FC Sevilla, insotiti de antrenorul Juande Ramos, s-au plimbat prin Capitala, oprindu-se cateva minute in fata Palatului Parlamentului, fara a vizita insa celebra Casa a Poporului.
In acest timp, jucatorii stelisti s-au relaxat timp de aproape doua ore, in jurul pranzului, in cadrul unui complex din Regie, unde au jucat rummy, biliard si tenis de masa.
REACTII LA CALD
Bogdan GHEORGHE, redactor Departament Sport:
"Steaua incepe si anul 2007 cu un meci tare in Europa. Dupa ce in toamna anului trecut a adus la Bucuresti adversari precum Real Madrid, Olympique Lyon sau Dinamo Kiev, in aceasta seara in Ghencea vine FC Sevilla, detinatoarea Cupei UEFA si a Supercupei Europei. Cu ajutorul experientei internationale acumulate in ultimii doi ani, dar si a publicului fantastic de pe Stadionul Steaua, ros-albastrii au nevoie de un rezultat bun in perspectiva returului de peste o saptamana, din Spania".
C. STEFAN  
A r h i v a
Stirile zilei 2007-02-19
 20:20 
STEAUA - FC SEVILLA 0-2  2007-02-15
 16:25 
Democratii reclama furt la votul motiunii anti-Macovei  2007-02-15
 16:14 
Procesul lui George Copos a fost suspendat  2007-02-15
 16:14 
Mici copii (Little children)  2007-02-15
 Top afisari / comentarii 
 Afara cu PD (4242 afisari)
 Straniul testament al Annei Nicole Smith (4134 afisari)
 Iorgovan: Macovei "e erbivora" (2738 afisari)
 S-a transformat Romania in pasalac nemtesc? (2696 afisari)
 Japca Distrigaz (2585 afisari)
 Osemintele generalului Vaitoianu si maresalului Averescu, furate de Ceausescu (665 afisari)
 Daniel Corogeanu, condamnat la 14 ani de inchisoare: Dumnezeu sa va apere! (313 afisari)
 Adrian Cioroianu la Externe (131 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00834 sec.