Ziua Logo
  Nr. 3852 de sambata, 10 februarie 2007 
 Cauta:  
  Detalii »
Editia de ora 16
Anna Nicole Smith a fost gasita moarta seara trecuta, intr-o camera de hotel
 9 februarie, 16:09 
Soc in lumea vedetelor de la Hollywood - Anna Nicole Smith, fosta actrita si vedeta Playboy, a murit sera trecuta. Oficial, cauzele decesului nu sunt cunoscute pana in acest moment. Exista insa numeroase speculatii care dau ca posibil motiv consumul de droguri. Considerata una dintre cele mai frumoase femei din lume, Anna Nicole a fost gasita in stare de inconstienta in camera unui hotel din apropiere de Miami. In urma cu numai cateva luni, femeia si-a pierdut fiul, in varsta de 20 de ani, mort din cauza unei supradoze. Tragedia este cu atat mai mare cu cat in urma Annei ramane o fetita de numai cinci luni, Dannielynn, motiv de disputa intre mai multi posibili tati.
In varsta de 39 de ani, pe numele sau adevarat Vickie Lynn, fosta vedeta Playboy a fost descoperita fara cunostinta de asistenta sa, care a chemat imediat salvarea. Desi a fost transportata de urgenta la Memorial Regional Hospital din Hollywood, unde i-au fost facute manevrele de resuscitare, Smith nu a mai putut fi salvata. Echipa medicala va face in cursul zilei de astazi o autopsie pentru a afla cauzele mortii. Avocatul fostei actrite a declarat ca aceasta suferea de cateva zile de simptome specifice gripei.
Anna Nicole Smith, sotie de miliardar
Anna Nicole Smith a avut o viata personala tumultuasa, care a tinut constant capul de afis al presei de scandal. Dupa o tinerete plina de peripetii si de slujbe prost platite, Anna Nicole se marita, a doua oara, al 26 de ani, cu miliardarul J. Howard Marshall, un binecunoscut magnat american al petrolului. Presa de scandal din Statele Unite a speculat faptul ca proaspatul sot avea nu mai putin de 89 de ani si a lansat speculatia conform careia Anna ar fi acceptat cererea in casatorie nu din dragoste, ci pentru bani. Anna a negat insa cu vehementa aceste speculatii, marturisind ca isi iubeste cat se poate de mult sotul.
Dupa numai un an si o luna de la petrecerea de nunta, insa, Marshall a murit - pe 4 august 1995, in Houston. La cateva saptamani dupa inmormantarea sotului, Anna Nicole a intentat un proces unuia dintre fiii acestuia, E. Pierce Marshall, cerand jumatate din averea lui Howard, care se ridica la nu mai putin de 1,6 miliarde de dolari. Tanara s-a coalizat cu celalalt fiu al fostului ei sot, James Howard Marshall al III-lea, pe care miliardarul il dezmostenise. Acesta avea sa marturiseasca in cadrul procesului ca tatal lui ii promisese, verbal, ce-i drept, o parte din averea sa. Exista insa o mare problema: atat Anna, cat si Howard al III-lea nu erau inclusi in testamentul facut de raposat. In 1996, vedeta a marturisit ca fostul sot ii promisese verbal ca ii va da jumatate din avere daca se casatoreste cu el. In septembrie 2000, o instanta din Los Angeles a hotarat acordarea sumei de 450 de milioane de dolari fostei doamne Marshall. Anna nu a avut insa cand sa se bucure de acesti bani, asta pentru ca, in iulie 2001, un judecator din Houston a schimbat verdictul, hotarand ca Anna nu ar avea drept la averea sotului sau. Dupa alte hotarari judecatoresti, unele impotriva si altele in favoarea vaduvei, Curtea Suprema a decis, pe 1 mai 2006, ca Anna Nicole are dreptul sa se judece mai departe pentru jumatate din averea lui Marshall.
Anna Nicole Smith, mama
Dispatitia Annei lasa fara mama o fetita de numai cinci luni, Dannielynn, nascuta pe 7 septembrie 2006.
La cateva ore de la moartea starletei, Larry Birkhead, un fotograf care afirma ca este tatal micutei, a anuntat ca va cere, vineri, o audiere judiciara in regim de urgenta. Miercuri, in ajunul mortii Annei Nicole Smith, un judecator a cerut efectuarea unui test ADN bebelusului inainte de 21 februarie, in vederea stabilirii paternitatii acestuia. Smith a afirmat intotdeauna ca tatal bebelusului este avocatul si sotul sau Howard K. Stern.
Moartea fiului
Pe 10 septembrie 2006 a avut loc cel mai tragic eveniment din viata Annei Nicole Smith. Fiul ei, Daniel, in varsta de 20 de ani, a murit, chiar in camera maternitatii. Daniel venise sa isi viziteze mama si pe noua lui sora. Desi cauzele au ramas initial necunoscute, Anna a cerut o a doua autopsie, ce a relevat faptul ca Daniel murise din cauza unei supradoze: amestec, in exces, de Metadon, Lexapro si Zoloft. Ceremonia de inmormantare a avut loc pe 19 octombrie 2006, in Bahamas.
Anna Nicole, actrita
Anna a fost prezenta pe platou atat in filme, cat si la televiziune. Primul ei rol a fost in lung-metrajul "To The Limit", din 1995, unde a interpretat-o pe Colette Dubois, o femeie ce cauta razbunare dupa ce sotul i-a fost omorat. Urmatorul ei film a fost "Skyscapper" in 1997, film la care a fost si producatoare. In 2002, a debutat in televiziune, unde a avut propria emisiune, intitulata "The Anna Nicole Show". Show-ul prezenta aspecte din viata ei, fiind comparat de multi cu mult mai celebrul "The Osbournes". Show-ul a fost anulat in februarie 2004, pe motiv de "diferente de creatie". Anna nu s-a lasat insa, si a continuat sa joace in comediile "Be Cool" din 2005, in care i-a avut colegi pe Uma Thurman si pe John Travolta si in "Illegal Aliens", un an mai tarziu - aceasta reprezenzand de altfel si ultima ei aparitie pe marele ecran.
REACTII LA AFLAREA MORTII VEDETEI
Cativa apropiati ai Annei, atat membri ai familiei cat si fosti colaboratori, s-au declarat socati de dispartitia prematura a Annei. Va prezentam mai jos cateva reactii ale acestora, citati de bbc.co.uk:
DONNA HOGAN, sora Annei
Suntem distrusi de vestea mortii surorii mele. Indiferent de ce probleme am mai avut, de-a lungul anilor, Anna era parte din familia noastra si ne va lipsi foarte mult. A fost o femeie decisa sa paraseasca oraselul din Texas in care s-a nascut si sa-si faca un nume.
HUGH HEFNER, fondatorul PLAYBOY
Am primit cu foarte mare tristete vestea disparitiei Annei Nicole. A fost o prietena buna, care a insemnat foarte mult pentru familia Playboy si pentru mine personal. In aceste momente grele, gandurile si rugaciunile mele se indreapta catre prietenii si cei dragi ei.
Familia fostului sot, J. HOWARD MARSHALL
Familia nostra a fost socata sa afle de moartea Annei Nicole Smith. Dorim sa ne exprimam gandurile noastre bune catre familia ei, in aceste momente dificile.
JEFF SHORE, E! STUDIOS
Pentru cei dintre noi care au lucrat indeaproape cu Anna Nicole si am reusit sa cunoastem femeia din spatele imaginii publice, vestea mortii ei este una devastatoare. A fost o persoana draguta care si-a adorat fiul, care ne-a facut sa radem si sa plangem alaturi de ea, si care nu s-a temut niciodata de ce ar putea crede cei din jurul sau despre ea. Nu se va mai naste cineva ca Anna... Imi e deja dor de ea...
REACTII LA CALD
Mona BICA, redactor Departament Magazin:
"Disparitia Annei Nicole Smith este intr-adevar o pierdere. O fire sincera si prietenoasa, m-a impresionat pentru ca, desi si-a dorit sa traiasca viata ca orice om normal, a avut mereu de intampinat probleme si rautati din partea celor din jur".
Cristina STEFAN  
 Comentarii: 1 Afiseaza toate comentariile  
Nu se " va afla " niciodata.; a fost ucisa.   de Aladin
A r h i v a
Stirile zilei 2007-02-10
 16:10 
Basescu vrea sa vorbeasca Parlamentului, Opozitia spera sa nu vina cu ''smecherii''  2007-02-09
11 comentarii
 16:08 
Richard Branson ofera 25 de milioane de dolari celui care va salva planeta de la supraincalzire  2007-02-09
1 comentariu
 Top afisari / comentarii 
 Basescu doi, trei (4233 afisari)
 Eminescu, urmarit de Securitatea austro-ungara (3190 afisari)
 O Doamna si trei nomenclaturisti (2929 afisari)
 Iranul si Irakul, variabile ale aceleiasi ecuatii (2876 afisari)
 Gigi Becali isi cauta stramosul imparat al Bizantului (2569 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00860 sec.