Ziua Logo
  Nr. 3851 de vineri, 9 februarie 2007 
 Cauta:  
  Detalii »
Editia de ora 16
Emil Constantinescu explica dedesubturile Dosarului Tigareta II
 5 februarie, 16:55 
Emil Constantinescu (foto: Mircea PAUN)
Intr-un interviu acordat ziarului ZIUA, fostul presedinte al Romaniei, Emil Constantinescu, explica dedesubturile dosarului ''Tigareta II''. Potrivit declaratiilor fostului sef de stat, ''scandalul Tigareta a fost creat pentru a distrage atentia de la esential: conexiunea cu ceea ce se numea <<zona Dinamo>>, adica alte cazuri de coruptie, care au fost disjunse ulterior din dosarul mare, dupa care s-a dat neinceperea urmaririi penale, si asa a ramas si azi''.
Mai mult decat atat, Constantinescu crede ca procurorul Mihai Popov, unul dintre anchetatorii din Tigareta II, a tinut in mod special ca problema sa ramana nerezolvata si dosarul sa ramana inchis pana in ziua de azi. Fostul presedinte continua seria dezvaluirilor si afirma ca, in al doilea rand, prin Tigareta s-a urmarit si ''distragerea atentiei de la faptul ca contrabanda cu tigari era un mic accesoriu la contrabanda cu arme pe linia CSI - Romania - tari din lumea a treia''.
Cititi integral interviul in ziarul ZIUA de maine!
Reamintim ca procurorul Mihai Popov declara, ieri, ca ''afacerea Tigareta II'' a fost una a Clubului Dinamo, iar exploatarea mediatica a cazului avea ca unic scop debarcarea de la putere a fostului presedinte Emil Constantinescu.
Pentru mai multe detalii legate de acest subiect, accesati si: http://www.ziua.ro/display.php?data=2007-02-05&id=215338
REACTII LA CALD:
Roland Catalin PENA, redactor-sef adjunct:
"<<Tigareta 2>> a fost de la inceput o chestiune, pentru cunoscatori, pusa in seama serviciilor secrete. Ce spune acum dl procuror Popov vine sa intareasca ceea ce se intimpla din 1990 in Romania. Fostii securisti si acolitii lor au pus mana pe economia Romaniei. Doar o intrebare: Ce simplu cetatean putea sa devalizeze Bancorex? Cluburile securiste Dinamo si Steaua trebuiau desfiintate din primele zile ale lui 1990.
L-ati vazut duminica pe comandantul clubului Dinamo, dupa bataile cu torte intre galeria lui Dinamo si a Stelei in Sala Floreasca, cum era interesat doar ca echipa sa nu piarda cu 10 la zero? Omul asta se numeste Marcel Popescu si ramane stapan pe Clubul Sportiv Dinamo, fara sa-l intrebe niciun ministru de ce e camasa, desi e general!!!!!. Dupa scandalul din Sala Floreasca, e clar cine si ce face la Dinamo!! Unul ca Borcea sa conduca Dinamo, sa construiasca hoteluri pe plajele din Mamaia, fara sa aiba pe cineva in spate??? Ete na!
Atacurile concertate impotriva presedintelui Basescu vin si cam dinspre Dinamo!!! La Steaua macar s-a despartit fotbalul de celelalte sporturi. La Dinamo e grav! Hai sa-l vedem pe ministrul Blaga!"
A. E.  
 Comentarii: 1 Afiseaza toate comentariile  
basescu,stoica,radu vasile,vc tudor ,cristoiu,si restul de securisti   de coscaru
A r h i v a
Stirile zilei 2007-02-09
 16:43 
Marul discordiei de azi din Alianta, PSD, tot strange capete de acuzare pentru demiterea lui Basescu  2007-02-05
 14:04 
Ascultati interviul cu cei doi romani retinuti trei luni de zile de armata americana  2007-02-05
2 comentarii
 14:00 
Liberalii cer sa fie infiintata o autoritate de inregistrare si interceptare, alcatuita din civili electronisti, si nu din ofiteri SRI  2007-02-05
 Top afisari / comentarii 
 Jocul la sacrificiu (3360 afisari)
 Groparul Directiei Generale Anticoruptie (3015 afisari)
 Copilul Laviniei Sandru ingrijoreaza femeile democrate (2880 afisari)
 Ciudateniile arhitectonice ale lumii (2827 afisari)
 Blestemul familiei O'Neal (2717 afisari)
 Basescu vrea sa vorbeasca Parlamentului, Opozitia spera sa nu vina cu ''smecherii'' (572 afisari)
 Anna Nicole Smith a fost gasita moarta seara trecuta, intr-o camera de hotel (366 afisari)
 Richard Branson ofera 25 de milioane de dolari celui care va salva planeta de la supraincalzire (153 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00858 sec.