Ziua Logo
  Nr. 4710 de joi, 10 decembrie 2009 
 Cauta:  
  Detalii »


Pentru a putea trimite un articol trebuie sa va autentificati.



Nume:
Parola: 
Utilizator nou »      Parola uitata »
Memoreaza datele de autentificare?

O singura solutie: unificare si puritate morala

Marturisesc cititorilor si ascultatorilor mei ca ma incearca o surda satisfactie de cate ori simt ca s-a facut, in tara, inca un pas pentru separarea graului de neghina... Este ceea ce se intampla in prezent... Politica nu-i "fata mare", daca mi-e permis sa spun! Dar gradul de abjectie la care ea a coborat la noi ca fond si ca forma in ultimele zile face - cred eu - din scumpa noastra Romanie un record absolut.

"Am fost martorii celei mai murdare campanii electorale, organizate dupa 1989 in Romania", scria Vladimir Tismaneanu, cunoscut istoric al comunismului la o mare universitate americana. Dupa care adauga: in pofida cascadei de minciuni, a fabricatelor de doua parale, a atacurilor sub centura, in pofida pangaririi numelui sau si al familiei mele, a insinuarilor vicioase, iata ca pana la urma principalul autor, coalitia Grivco (Hrebenciuc, Patriciu, Vantu, Voiculescu etc) a primit azi, din partea Curtii Supreme, raspunsul meritat: alegerile n-au fost falsificate!

Coalitia Grivco, marea instigatoare a denunturilor calomnioase impotriva presedintelui tarii, domnul Traian Basescu, a substituit prin televiziunea si presa care ii sta la dispozitie dialogului national, afurisirea desantata a adversarului politic, sustinuta "maniacal, delirant si hipnotizant", cum tot domnul Tismaneanu scrie.

In marea ei majoritate si spre rusinea ei, mass-media romaneasca a devenit in ultimii trei ani partasa unei manipulari in stil mare. Ea nu a reusit, totusi, sa anuleze bunul simt al natiunii. De aici si supararea domnului Crin Antonescu, uns cu putin timp in urma presedinte al Partidului National Liberal.

In cele cateva luni de prezidentie a PNL, domnul Antonescu a fost in raport cu PSD, un fel de reincarnare a colaborationistului tradator, Guta Tatarascu, din anii 50 ai secolului expirat, istoria repetandu-se in prezent cu alianta pusa la cale de Crin Antonescu cu Mircea Geoana (liberalii cu socialistii), sanctionata negativ de electorat.

Iata de ce nu pot incrimina renuntarea de catre PNL la alianta cu PSD, dezbatuta in aceste momente cu usile inchise. Exista o singura solutie onorabila pentru liberali: unificare si puritate morala...

Serban ORESCU, serban.orescu@ziua.ro
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Verdictul (5312 afisari)
 Calin isi strange oastea (4064 afisari)
 Pedelistii demonteaza acuzatiile de hotie (2529 afisari)
 Antonescu si Orban in opozitie cu viitorul liberalilor (2223 afisari)
 Libanul a solicitat o donatie de armament (1967 afisari)
 UPDATE ORA 19:35 Sever Voinescu: Caseta detinuta de Basescu cu Geoana e reala, dar nu sunt imagini cu Geoana primind sex oral (7699 afisari)
 Atentie cand scoateti bani de la bancomat. Hotii fura cu ...revista!  (3278 afisari)
 Alin Cocos: Elena Udrea nu are cum sa-mi impuna cu cine sa-mi traiesc viata (3051 afisari)
 Domnule Mircea Badea, stiti de ce nu face domnul Berceanu autostrazile promise? Ca sa nu ne imbolnavim de cancer! (2408 afisari)
 Viata vesnica, la un pas sa devina realitate! VEZI CUM (2275 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2009 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00486 sec.