Ziua Logo
  Nr. 4690 de vineri, 13 noiembrie 2009 
 Cauta:  
  Detalii »


Pentru a putea trimite un articol trebuie sa va autentificati.



Nume:
Parola: 
Utilizator nou »      Parola uitata »
Memoreaza datele de autentificare?

Steaua la tribunal

Bergodi contesta demiterea sa si cere daune de 500.000 de euro pentru ca i-a fost afectata imaginea

Bogdan Tohaneanu, avocatul antrenorului italian demis de Steaua, a declarat ieri ca a depus o contestatie la decizia conducerii gruparii din Ghencea de a-i desface contractul clientului sau si a solicitat daune in valoare de 500.000 de euro pentru afectarea imaginii tehnicianului si atitudine discriminatorie!

"Am depus o contestatie la Tribunalul Bucuresti la decizia conducerii Stelei de a-i desface contractul de munca lui Bergodi. De asemenea, acolo am cerut si daune de 500.000 de euro pentru afectarea imaginii clientului meu si pentru discriminarea la care a fost supus atunci cand jucatorii si staff-ul si-au primit banii, iar el, nu", a spus Tohaneanu. Reprezentantul lui Bergodi il considera responsabil pentru litigiul dintre Steaua si clientul sau pe Valeriu Argaseala, presedintele CA al FC Steaua. "Nu este vinovat Gigi Becali, ci presedintele Argaseala. S-a ajuns aici din cauza ambitiilor sale de a demonstra ce mare conducator este. Din pacate, Argaseala nu face altceva decat sa dauneze imaginii Stelei. De asemenea, Comisia Tehnica a FRF si cei de la LPF poarta o mare vina pentru ca s-a ajuns pana aici", a spus Tohaneanu, care a mai precizat ca pe adresa Stelei a sosit, pe 9 noiembrie, o instiintare de la FIFA care informeaza clubul ca Bergodi a reclamat ca are de primit o restanta de 121.000 de euro. Totodata, FIFA invita la rezolvarea pe cale amiabila a litigiului.

Cristiano Bergodi a fost dat afara de Gigi Becali, dupa o cearta petrecuta in vestiarul echipei, la pauza meciului Steaua - Sheriff Tiraspol (0-0) din Europa League. Recent, la meciul Steaua - Alba Iulia, fanii ros-albastrilor au scandat numele italianului, in timp ce lui Gigi Becali i-au cerut sa plece din Ghencea.

Probleme pentru italieni

Pe langa Bergodi, alti doi italieni sunt in litigiu cu fostele cluburi la care au lucrat. Astfel, Nicolo Napoli a reclamat faptul ca Univ. Craiova nu i-a achitat o suma de bani care ar fi insemnat prima de calificare in Europa League. Napoli a fost data afara intr-un moment in care echipa olteana era pe locul 6, care s-a dovedit calificant pentru Europa League, iar italianul a dus cazul la FIFA. De asemenea, Dario Bonetti a cerut sefilor de la Dinamo sa-i plateasca salariul pana la finalul acestui sezon (120.000 de euro), in caz contrar urmand sa apeleze la comisiile forului mondial. (MIG)

Marius GHERGHE - marius.gherghe@ziua.ro
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 In 20 de ani POSTA a prapadit Tezaurul filatelic romanesc (2595 afisari)
 Basescu a vandut gogosi electorale Armatei (2346 afisari)
 Invataturile lui Isarescu: jigniri gratuite catre romani (2023 afisari)
 Scandalul interceptarilor II (1865 afisari)
 Trei interceptari din sezonul de vanatoare (1716 afisari)
 Au fost descoperite cantitati importante de apa pe Luna  (36101 afisari)
 Dupa ce l-a facut sa planga in direct, Mihaela Radulescu i-a dezvaluit lui Dani cea mai mare fantezie sexuala a sa - VIDEO (6737 afisari)
 Cel mai batran "iepuras" Playboy, pictorial incendiar la 60 de ani (3950 afisari)
 Accident oribil in Bucuresti! Doua tinere au murit, dupa ce bolidul in care erau s-a frant literalmente in doua (FOTO/VIDEO) (3142 afisari)
 "Descoperiti masturbarea", campania pentru adolescenti care a provocat numeroase dispute in Spania (2022 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2009 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00465 sec.