Ziua Logo
  Nr. 4656 de sambata, 3 octombrie 2009 
 Cauta:  
  Detalii »


Pentru a putea trimite un articol trebuie sa va autentificati.



Nume:
Parola: 
Utilizator nou »      Parola uitata »
Memoreaza datele de autentificare?

Twente si Steaua au remizat doar pentru ca portarii s-au aflat intr-o zi de exceptie

Punctul lui Zapata

In cea de-a doua runda de meciuri a grupei H, fotbalistii lui Stoichita au facut un meci curajos, punandu-i deseori in dificultate pe vicecampionii Olandei, care, la randul lor, s-au "lovit" de prestatia impecabila a lui Zapata.

Singurul punct obtinut de echipele romanesti joi a fost consemnat in dreptul echipei ros-albastre, cea care a suferit serios in multe momente ale meciului cu Twente. Stoichita a inceput partida cu Surdu mijlocas stanga, ceea ce a creat un dezechilibru evident la mijlocul terenului. Olandezii au avut nenumarate ocazii la poarta lui Zapata, dar interventiile columbianului au tinut Steaua in joc. Ros-albastrii nu au facut act de prezenta, reusind in a doua repriza sa-si preseze adversarul, avand si cateva ocazii de gol, cele mai mari fiind ratate de Kapetanos. Fara gol si in cel de-al doilea meci din Europa League, Steaua are numai doua puncte in clasamentul grupei. "A fost un meci foarte spectaculos. Puteam sa castigam si noi, dar si ei. Totusi, pe final nu am mai fost la fel de omogeni si le-am dat posibilitatea sa vina peste noi. In acest moment cred ca toate echipele au sanse egale de a trece de faza grupelor. Totul depinde de noi si de ce facem cu Fenerbahce in urmatoarele doua partide", a declarat, imediat dupa meci, Stoichita. Cel mai bun jucator al meciului, Robinson Zapata, a spus ca seara extraordinara nu a fost numai a lui, ci si a fundasilor sai, care l-au protejat de multe ori, si a intregii echipe. "Am avut mai multe faze grele, dar am avut un sut in repriza a doua, cand Sorin (n.r. - Ghionea) era in fata mea. Sincer, habar n-am cum am respins-o, dar ma bucur ca nu a intrat in poarta. M-au ajutat mult si colegii mei, mai ales Petre Marin si Ghionea".

Multumiti si olandezii

Chiar daca au avut ocaziile de gol mai clare, cei de la Twente s-au declarat destul de bucurosi de rezultatul obtinut. "Este un rezultat bun. Acum avem patru puncte si asta e bine. Cu Steaua, golul nu a vrut sa vina. Steaua a avut si ea oportunitati, insa nu atat de clare. Sunt bucuros ca nu am primit gol. Steaua este o echipa buna. Impreuna cu Fenerbahce, sunt favoriti in aceasta grupa", a spus fundasul echipei olandeze, Ronnie Stam.

Cristian MUNTEANU, cristian.munteanu@ziua.ro
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Geoana a murit, traiasca Antonescu & Oprescu (3504 afisari)
 Un Playboy pentru Cotroceni (2785 afisari)
 Debarcare neconstitutionala (2113 afisari)
 Sex cu subalternele (1908 afisari)
 "Mostenitorii" lui Plesita nu se lasa... (1651 afisari)
 Madonna si Lady GaGa s-au paruit intr-un studio de televiziune! (VIDEO) (4148 afisari)
  Hitler ar fi murit de moarte buna in Argentina (3809 afisari)
 Nepotul lui Elvis a mostenit atat infatisarea, cat si talentul bunicului sau (2457 afisari)
 Lapovita si ninsoare in noiembrie, viscol in decembrie VEZI PROGNOZA PE TREI LUNI (2403 afisari)
 Vanghelie: Simpatica doamna Udrea nu a fost inregistrata doar de DGIPI, ci si de alte servicii aflate in subordinea lui Traian Basescu (2304 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2009 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00460 sec.