Ziua Logo
  Nr. 4649 de vineri, 25 septembrie 2009 
 Cauta:  
  Detalii »


Pentru a putea trimite un articol trebuie sa va autentificati.



Nume:
Parola: 
Utilizator nou »      Parola uitata »
Memoreaza datele de autentificare?

Covei: vand masini si sparg seminte

Iustin Covei, arestat pentru clonare de carduri, spune ca isi asigura existenta cu ajutorul parintilor si din vanzarea de masini. In rest, "sta pe banca si sparge seminte", a declarat beizadeaua Craiovei, sfidand instanta Curtii de Apel. Ieri, instanta a judecat recursul impotriva deciziei Tribunalului Bucuresti de arestare preventiva a 14 persoane pentru infractiuni de clonare de carduri si retragere ilegala de sume de bani cu ajutorul acestora.

Fiul judecatorului de la Curtea de Apel Craiova Marin Covei a sustinut, in fata magistratilor bucuresteni, ca a fost filmat la un bancomat al Bancii Comerciale Carpatica atunci cand incerca sa retraga o suma de bani virata de o firma de asigurari pentru un accident in care fusese implicata masina prietenei sale.

Covei a precizat ca a incercat sa retraga banii cu un card care apartinea prietenei sale, insa acesta a ramas blocat, dar a recuperat cardul intr-un sfert de ora. Cardul nu era falsificat, spune Covei, pentru ca zilele urmatoare a reusit sa scoata bani de pe el, fara probleme. Intrebat despre interceptarile telefonice ale procurorilor, in care se presupune ca discuta cu un alt inculpat, Petrel Halanei, despre confectionarea de dispozitive pentru retrageri ilegale de bani din bancomate, Covei a sustinut ca, de fapt, vorbea cu Halanei, care ii era coleg de facultate, despre grilele pentru examenul de licenta pe care l-au sustinut in iulie. Mai mult, a sustinut Covei, nu isi explica motivele pentru care se afla in boxa acuzatilor. Covei a fost intrebat si despre legaturile pe care le avea cu ceilalti inculpati, el spunand ca ii stie pe cei mai multi din cartier, fiind vecini. La intrebarea legata de modul in care isi petrece timpul cu acestia, Covei a raspuns ca "stau pe banca si sparg seminte". Totodata, Iustin Covei a spus ca un alt inculpat, Sergiu Dumitriu, il ajuta la vanzarea de masini si de piese auto si ca veniturile sale sunt asigurate si cu ajutorul parintilor sai. Legat de masina care a fost ridicata in urma descinderilor de la Craiova din 17 septembrie, Covei a declarat ca a primit-o cadou de la parinti , dupa ce a promovat examenul de licenta. Iustin si celelalte 13 persoane cercetate de DIICOT in cazul clonarii de carduri nu regreta faptele si nu accepta ideea ca au incalcat legea. La inchiderea editiei, instanta desfasura audieri.

Robert MIRCEA - robert.mircea@ziua.ro
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Generalul Olaru arunca manusa (5938 afisari)
 Biserica cu spatele la zid (2351 afisari)
 Ghaddafi a facut spectacol la ONU (2305 afisari)
 Covei: vand masini si sparg seminte (990 afisari)
 Criterii (988 afisari)
 Tanara prinsa beata la volan bate politistii din sectie (VEZI VIDEO) (1849 afisari)
 Coincidenta bulgareasca la Loto 6/49: Numerele 06, 22, 41 si 43 au iesit castigatoare de doua ori consecutiv la Bucuresti (1618 afisari)
 Jaf la drumul mare din fonduri europene (1496 afisari)
 Incredibil! Portarul lui IFK Goteborg si-a micsorat poarta in timpul meciului! (VIDEO) (1398 afisari)
 Cel mai trist catel din lume (FOTO) (1223 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2009 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01356 sec.