Ziua Logo
  Nr. 4566 de sambata, 20 iunie 2009 
 Cauta:  
  Detalii »


Pentru a putea trimite un articol trebuie sa va autentificati.



Nume:
Parola: 
Utilizator nou »      Parola uitata »
Memoreaza datele de autentificare?

Necolaiciuc posibil agent acoperit

Mihai Necolaiciuc, ex-directorul general al SN CFR, a fost arestat miercuri seara in parcarea restaurantului Denny's din localitatea West Palm Beach - statul Florida, de catre politistii americani, pentru sedere ilegala.

Autoritatile judiciare americane, in fata carora Necolaiciuc va fi dus pentru a fi judecat pentru sedere ilegala, vor avea ultimul cuvant in vederea predarii acestuia anchetatorilor romani care au demarat procedurile de extradare. Exista posibilitatea ca judecatorii americani sa nu-l predea pe Necolaiciuc, si sa decida ca acesta trebuie expulzat - masura care se aplica pe scara larga celor care sunt depistati ca stau ilegal in SUA. In acest caz, Mihai Necolaiciuc poate scapa de politistii si procurorii romani, in cazul in care s-ar alege ca acesta sa fie deportat intr-un stat care nu are acord bilateral de extradare incheiat cu Romania. Pentru fraudele estimate de procurori la peste 111 milioane de euro, Necolaiciuc risca 15 ani de inchisoare. Aducerea lui in tara poate genera marturisiri despre complicii sai care l-au ajutat sa devalizeze bugetul SN CFR. Surse avizate ne-au informat ca Necolaiciuc nu putea deturna asemenea sume, prin achizitii publice uriase facute la preturi supraevaluate, fara sa fie sustinut de intreaga conducere a CFR si a Ministerului Transporturilor, care avea corp de control si directii de specialitate care supervizau achizitiile. Aceleasi surse au adaugat ca Necolaiciuc ar fi ofiter acoperit al unui serviciu secret, care a avut misiune sa dreneze banul public in scopuri oculte. In plus, Curtea de Conturi a evitat un control serios in respectiva perioada.

Razvan SAVALIUC
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Noua Mica Antanta (2376 afisari)
 Alistar prins cu averi ascunse (1913 afisari)
 Necolaiciuc posibil agent acoperit (1798 afisari)
 Giovanni Becali sparge Dinamo (1684 afisari)
 Felix rapus de verisoare (1589 afisari)
 Clarvazatoarea care a prezis atentatele din SUA, sustinea ca al Treilea Razboi Mondial va incepe in 2010 (6331 afisari)
 Rusia a declasificat informatii despre agentul sovietic care a furnizat Moscovei ziua si ora la care urma sa fie declansata operatiunea Barbarossa  (5030 afisari)
 Cum l-au ingropat, asa l-au gasit! (IMAGINI SOCANTE) (3932 afisari)
 Posesoarea celui mai sexy posterior pozeaza fara chiloti (FOTO) (3386 afisari)
 In chiloti si cu sanii mai mult pe afara, Jordan s-a destrabalat in Ibiza (FOTO) (3096 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2009 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00447 sec.