Ziua Logo
  Nr. 4561 de luni, 15 iunie 2009 
 Cauta:  
  Detalii »


Pentru a putea trimite un articol trebuie sa va autentificati.



Nume:
Parola: 
Utilizator nou »      Parola uitata »
Memoreaza datele de autentificare?

Razbunarea CFR-ului

Clujenii au castigat Cupa Romaniei dupa 3-0 cu Timisoara, o finala umbrita de prestatia arbitrului Balaj si a suporterilor banateni

Razbunarea nu este numai a CFR-ului, ci si a federatiei, care i-a dat o palma lui Marian Iancu, patronul Timisoarei, pentru toate luptele si declaratiile din ultimele noua luni. Cu sprijinul arbitrului Balaj, dar si cu un joc mult mai consistent, clujenii castiga a doua Cupa consecutiva, una care va ramane insa umbrita de felul in care Timisoara, aici intrand si echipa, si suporterii, a reactionat la acest esec.

Un penalty usor acordat ardelenilor in minutul 28, dar si unul neacordat Timisoarei putin inainte, au inflamat la maximum spiritele la Targu Jiu, oras care a gazduit in premiera o finala de Cupa Romaniei. Suporterii veniti din Banat au rupt gardul despartitor si au asistat la meci ca in Anglia, asta pana pe final, cand au patruns pe teren. Unul dintre invadatori s-a dovedit a fi cu adevarat un al 12-lea jucator, fiindca a patruns in careul advers odata cu echipa sa, fiind la un pas sa marcheze. N-a facut-o el, a trimis Karamian mingea in poarta, dar evident ca Balaj a anulat reusita. Scenele violente dintre suporterii Timisoarei si jandarmi au intrerup meciul pentru sapte minute, atunci cand era deja minutul 87, iar scorul era 3-0. In cele din urma, galeria Timisoarei a fost evacuata, iar partida s-a incheiat. Festivitatea de premiere a fost si ea umbrita de banateni, pentru ca sefii clubului le-au ordonat jucatorilor sa nu participe la decernarea medaliilor cuvenite invinsilor, astfel ca pe podium a urcat doar detinatoarea trofeului, CFR Cluj. Organizarea dezastruoasa a acestei finale, reponsabilitate cazuta in seama FRF, a dus la aceste incidente, insa Mircea Sandu a venit linistit in fata presei si a spus ca totul s-a facut ca la carte, amenintand ca FRF va lua in considerare varianta de a exclude echipa timisoreana din competitie in sezonul viitor. Cat despre fotbalul propriu-zis, a fost un meci la discretia clujenilor, care au facut legea pe teren si au castigat absolut meritat, devenind prima echipa din Provincie care castiga de doua ori la rand acest trofeu.

CFR - FC TIMSOARA 3-0 (2-0)

Au marcat: DEAC 6, PERALTA 28p, CULIO 54

Stadion: "Municipal", Tg. Jiu; spectatori: 13.000.

CFR: Nuno Claro - Tony, Muresan, Alcantara, Panin - Mara (81 D. Ruiz), Dani, Peralta (58 Pereira), Culio, Deac (69 Dubarbier) - Y. Kone. Antrenor: Antonio Conceicao.

FC TIMISOARA: Pantilimon - Badoi (46 Arm. Karamian), Nibombe (75 Luchin), Cisovsky, Latovlevici - St. Stancu, Borbely (58 Vrsic), Alexa, Art. Karamian - Parks, Bucur. Antrenor: Valentin Velcea.

Cartonase galbene: Peralta 35, Y. Kone 41, Culio 54 / Alexa 34, Borbely 36

Au arbitrat: Cr. Balaj - Cr. Nica, A. Onita.

Bogdan GHEORGHE
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Cum si unde a murit Eminescu (4586 afisari)
 Detonatorul Ahmadinejad (2056 afisari)
 Cabana de criza (1576 afisari)
 Presedintele Basescu anunta recesiunea (1439 afisari)
 Norme pentru Prima Casa (1158 afisari)
 Chris Brown se razbuna din nou: Scene fierbinti de sex cu Rihanna circula pe Internet! (VIDEO) (3675 afisari)
 Vadim, folosit de Iliescu ca sa redevina presedinte. Istoria se repeta? (2584 afisari)
 Megan Fox face senzatie la Berlin cu o rochie ce lasa mult loc imaginatiei! (VEZI FOTO) (2415 afisari)
 Fete frumoase testand sutiene intr-un... montagne russe! (FOTO/ VIDEO) (2237 afisari)
 In traficul aglomerat din Bucuresti, smecherii de Romania folosesc Salvarea pe post de... taxi (2012 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2009 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00449 sec.