Ziua Logo
  Nr. 4554 de sambata, 6 iunie 2009 
 Cauta:  
  Detalii »


Pentru a putea trimite un articol trebuie sa va autentificati.



Nume:
Parola: 
Utilizator nou »      Parola uitata »
Memoreaza datele de autentificare?

Stiri pe scurt

Trica a revenit la CFR

Plecat anul trecut la cipriotii de la Anorthosis Famagusta, mijlocasul roman Eugen Trica s-a intors la formatia de la care se transferase, CFR Cluj. Nereusind sa se acomodeze in Insula Afroditei, Trica a semnat un contract pe doi ani, ca jucator liber de contract, cu gruparea ardeleana. "Sunt foarte fericit pentru ca am revenit acasa si vreau sa repar greseala plecarii de la acest club prin contributia mea la atingerea obiectivelor echipei din actualul si viitorul sezon: grupele Europa League, respectiv eventul!", a spus Trica. (C.M.)

Cristea vrea la Dinamo

Atacantul imprumutat la Politehnica Iasi in acest retur a declarat ca vrea sa revina in "Groapa" si sa joace cu Dinamo in cupele europene. "Imi pare rau ca Dinamo nu va lua campionatul, asa as fi avut doua motive de bucurie, dupa ce am reusit sa pun umarul la salvarea Iasului de la retrogradare. Vreau ca sezonul viitor sa joc cu Dinamo in cupele europene si sper sa mi se dea aceasta sansa", a afirmat Andrei Cristea. Acesta a mai spus ca este incantat ca alte echipe se intereseaza de serviciile sale: "Am auzit ca Ilie Dumitrescu ma doreste la Panthrakikos, iar cei de la CFR ar fi si ei interesati de mine. Ramane de vazut unde voi juca sezonul viitor, dar, repet, eu as vrea sa joc la Dinamo". (MIG)

Liga sau Rapid

Joao Paolo Andrade a declarat ieri pentru site-ul oficial al clubului giulestean ca isi doreste sa evolueze la o echipa de Liga Campionilor, dar, in cazul in care nu va reusi, Rapid ramane prima sa optiune in eventualitatea ca prinde un loc in Europa League. "Raman cu amintiri frumoase de la Rapid si imi pare rau ca n-am putut face mai mult. Vreau sa evoluez la o echipa de Champions League, dar, daca nu reusesc, Rapid ramane prima mea optiune", a spus Andrade, care a discutat cu directorul general al Rapidului, Grigore Sichitiu, posibilitatea de a continua la Rapid. J.P. Andrade a fost imprumutat de la FC Porto, iar giulestenii au suportat doar o treime din salariul anual al fotbalistului, de 400.000 de euro. (MIG)

Demisii la MTS

Reinfiintarea MTS a avut efecte devastatoare pentru ANS, mai toti fostii directori alegand alte orizonturi sportive, asa cum procedase vizionarul ex-director general Artur Hoffman, transferat la COSR. Astfel, aparitia ministrului Monica Iacob-Ridzi si schimbarea regulilor jocului au declansat un val de demisii, Mioara Dumitrescu, Mariana Zisu, Stefania Iordache si Mihai Algiu, nume de rezonanta in peisajul economico-administrativ, iesind din decor deranjati de noua maniera de lucru si de diminuarea salariilor. Zilele trecute, ex-directorul Mihai Capatana, un expert in legislatie sportiva, a demisionat si el, preferand oferta fotbalului. Ramas printre putinii oameni de sport in MTS, secretarul de stat Octavian Bellu, revenit recent din SUA, unde a fost inclus in "Hall of Fame", ne-a spus ieri ca ramane pe corabie, dar nu cu orice pret! "Am plecat din gimnastica pentru ca n-am acceptat compromisuri. Nici la MTS nu le voi accepta", a atentionat Bellu. (T.R.)

Plimbare fara Razvan

"Tricolorii" au efectuat ieri, in jurul pranzului, o plimbare prin Kaunas, inaintea antrenamentului oficial de aseara, sustinut la Marijampole. In frunte cu capitanul Cristian Chivu, componentii echipei nationale au iesit pe principala artera comerciala din oras, o strada pe care nu au voie automobilele. Romanii au parut bine dispusi si au intrat in cateva magazine. Selectionerul Razvan Lucescu nu i-a insotit pe jucatori, ramanand la hotel pentru a pregati meciul!

Riciu vede schimbari

Directorul Scolii Federale de Antrenori din cadrul FRF a declarat ieri ca Razvan Lucescu va face schimbari radicale inca din primul meci al sau la Nationala, iar cel putin cinci jucatori noi vor fi titulari in Lituania. "Vom vedea o maniera de joc surprinzatoare la Nationala. Nu va fi foarte diferita de cea a lui FC Brasov. La echipa de club, Razvan nu beneficia in atac de jucatori cu o valoare individuala foarte mare, dar la Nationala se poate baza pe asa ceva. Cred ca vor aparea cel putin cinci jucatori noi in formula de start. Eu am mare incredere in Razvan, are multe din calitatile unui antrenor modern, care isi doreste sa devina unul de top", a spus Mircea Radulescu.

Mutu vs. Hagi

Absent de la nationala din cauza unei accidentari, "Briliantul" a declarat pentru o emisiune a postului italian Sky Sport 1 ca a incercat sa demonstreze ca poate fi valabila comparatia sa cu Gica Hagi, fiind vazut in Romania ca un "mostenitor" al "Regelui". "Hagi a fost unul dintre cei mai buni jucatori romani din toate timpurile. A fost greu sa fiu comparat cu el, dar si o onoare, iar eu am incercat mereu sa demonstrez ca aceasta comparatie poate fi valabila", a spus Adrian Mutu, care a vorbit si despre experientele sale la Inter, Verona, Parma, Chelsea si Juventus, inainte de a ajunge la Fiorentina.

A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Mort prin asfixiere erotica (1717 afisari)
 Inghitit de Atlantic (1670 afisari)
 Intre genocid si Holocaust in Transilvania (lll) (1669 afisari)
 UE sta la masa cu indezirabilul Smirnov (1585 afisari)
 Time-out pentru Felix (1527 afisari)
 Petre Roman s-a casatorit la Snagov (2300 afisari)
 Aviația braziliană a recuperat cadavre și fragmente din avionul dispărut in Atlantic (1920 afisari)
 Prunariu: Am vorbit cu Mihai Dobre cu 5 secunde inainte sa moara si el suspecta o defectiune tehnica (1636 afisari)
 Gigi Becali catre Traian Ungureanu: O sa fii un mascarici in Parlamentul European (1321 afisari)
 Avionul disparut in Atlantic a trimis 24 de mesaje automate de anomalie in mai putin de cinci minute (1285 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2009 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00489 sec.