Ziua Logo
  Nr. 4495 de miercuri, 25 martie 2009 
 Cauta:  
  Detalii »


Pentru a putea trimite un articol trebuie sa va autentificati.



Nume:
Parola: 
Utilizator nou »      Parola uitata »
Memoreaza datele de autentificare?

Nicu, titular cu sarbii

Selectionerul a dezvaluit unui prieten ca il va folosi din primul minut pe mijlocasul Herthei impotriva Serbiei * Informatia care confirma titularizarea celui mai proaspat cetatean roman a venit de la Marcel Raducanu

Cu cerneala inca uda pe pasaportul romanesc, Maximilian Nicu se bucura deja de o mare incredere din partea selectionerului Victor Piturca. Marcel Raducanu, fost international roman, stabilit de aproape 30 de ani in Germania, a dezvaluit

intr-o emisiune la SportKlub ca ultimul venit printre "tricolori" va fi titular in meciul de sambata al Romaniei, impotriva Serbiei.

"Mi-a zis un prieten de-al lui Piti, care vorbeste si cu mine, ca Max Nicu va fi titular. Piturca i-a zis asta", a spus luni seara la Sport Klub Marcel Raducanu, dezvaluind unul dintre secretele ascunse de selectioner in nisipul de la Mamaia. Nicu s-a antrenat normal incepand de luni, a fost bine primit de coechipieri si este titular la liderul din Bundesliga, Hertha Berlin. In plus, linia de mijloc a nationalei este o sita cu gauri destul de mari pe ambele flancuri, iar disponibilitatea lui Nicu de a acoperi aceste minusuri il face sa fie printre prioritatile lui Piturca. Max a venit accidentat la lot dar acest lucru nu pare sa fie o problema, el purtand in permanenta un bandaj peste glezna suferinda si integrandu-se bine in programul lotului.

Unde intra "neamtul"?

Folosit de regula pe partea stanga a liniei de mijloc la Hertha, Nicu a jucat in ultima partida, cea de la Stuttgart, pe banda dreapta. El se simte mai bine pe stanga, deci Nicolita, Codrea, Ov.Petre, Nicu ar fi o varianta interesanta pentru meciul de sambata. O alta solutie, cu Petre si Codrea inchizatori, Cocis (Nicolita), Mutu, Nicu la mijloc si Marica varf impins ar fi, de asemenea, una de luat in seama. Unul dintre preferatii lui Piturca, Banel Nicolita, ar putea sa nu intre in primii unsprezece daca este preferat Cocis.

Adversarul colegilor de club

Doi dintre coechipierii lui Max Nicu de la Hertha sunt printre alesii lui Antic pentru meciul de la Constanta. Atacantul Marko Pantelic si mijlocasul Gojko Kacar au fost selectionati si este foarte probabil ca primul sa se afle printre titulari sambata seara. Chiar daca nu prea mai prinde echipa la Hertha dupa ce Voronin a fost imprumutat de la Liverpool, Pantelic este un excelent jucator de contraatac, mai potrivit decat tehnicul dar mofturosul Sulejmani pentru un meci aspru, cum probabil ca va fi cel de sambata. Un alt jucator din Bundesliga este stoperul Borussiei Dortmund, Neven Subotic. Foarte inalt (1,93) acesta marcheaza destul de des, reusind sa inscrie de cinci ori in actuala editie de Bundesliga. Mergand pe mana "nemtilor", Antic se dovedeste mai putin pretentios decat Victor Piturca, selectionerul nostru nefiind incantat de ceea ce ofera o competitie cu o sfert finalista in Champions League si cu doua echipe in aceeasi faza a Cupei UEFA.

Ovidiu DRAGAN
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Capcana timp (3094 afisari)
 Secretul lui Pogea (2586 afisari)
 Armata maraie in front (2024 afisari)
 Mainile tradeaza bolile (1648 afisari)
 Radiografia lui Mitrea pune cruce PSD (1621 afisari)
 Cei mai fermi sani de pe covorul rosu (FOTO) (6698 afisari)
  Virgil Magureanu: "In zilele urmatoare se vor opera arestari spectaculoase" (5487 afisari)
 Sexy Carmen Electra, nud in inima Mexicului! (FOTO) (2219 afisari)
 Cristi Minculescu, operat din nou (2209 afisari)
 Viorel Hrebenciuc, internat de urgenta la Elias (1851 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2009 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00463 sec.