Ziua Logo
  Nr. 4481 de luni, 9 martie 2009 
 Cauta:  
  Detalii »


Pentru a putea trimite un articol trebuie sa va autentificati.



Nume:
Parola: 
Utilizator nou »      Parola uitata »
Memoreaza datele de autentificare?

PSD arunca blestemul Ciorbea asupra PD-L

Alegerile din acest an au bagat politicienii in fibrilatie. PSD a intrat oficial in Opozitia de la Putere si zgaltaie din tatani "Parteneriatul pentru Romania". Parteneriatul, de fapt incestul guvernamental PDL-PSD, se desira mai ceva ca un ciorap ADESGO agatat in scaieti electorali. Pedelistii, la randul lor, au gura cusuta, fiind monitorizati de sefi sa nu se certe cu PSD si sa nu traga astfel taburetul de sub piciorusele bocului. Din aceasta cauza, in weekendul trecut, au asistat neputinciosi cum noii lor asociati intru exploatarea guvernarii le fura slanina din fasole, la Geoagiu Bai. Secta "Martorii lui Stolojan" oricum depusese juramantul tacerii, mai dihai decat calugarii shaolin, frustrata ca s-a ales cu praful de pe toba guvernarii.

BoSii PSD au gasit de cuvinta sa faca opozitie guvernamentala la "Scoala de primavara a TSD". Acum nu e vacanta. Oare cum de-or avea timp de congrese vlastarele rosii de Geoagiu Bai? Pesemne le-o fi dat Bazac scutiri medicale pentru dirigentie.

PregAtirea de artilerie a zazaniei din coalitie a fost asigurata de Ion Iliescu, acest tanc T-34 al PSD. La o emisiune televizata, el a comentat materialist-dialectic tot ceea ce fluxurile de stiri pun in carca Genghis-Hanului de la Cotroceni, de la virtualul acord cu FMI pana la demascarea super-spionului Achim. Floricel Achim.

Iliescu a Incheiat asigurandu-ne ca Geoana "a evoluat". Pentru cine stie slovele chirilice, bunicuta a vrut sa spuna ca al doilea om din stat nu mai e prostanac daca-l contracandideaza pe Basescu. A fost prostanac doar la ultimul congres PSD, cand l-a contracandidat pe el, Tatucul.

PD-L vede cum fiecare pasare pe limba ei piere. Ornitologic vorbind, situatia sta cam albastru. Pesedistii au invatat de la chinezi cum sa pirateze drepturile de autor. Doar din China si-a luat Nastase containerele de chinezarii pentru Zambaccian. Asa cum chinezii vand marfa contrafacuta sub brandurile "Adibas" si "Panaonic", tot asa PSD a furat brandul pedist "Cum sa fim si la opozitie si la guvernare", denuntand ororile societatii "Guvernarea S.A", unde sunt actionari cu 50%.

Noroc cA Iliescu este liber-cugetator, altfel credeam ca a adus incantatiile vrajitoresti ale lui Ciorbea si Tariceanu asupra PD-L. Sa vada si ei cum e in pielea "impotentului" Ciorbea sau a "patricianului" Tariceanu, denuntati de ministrii lor din opozitie.

Dar astea sunt opiu pentru popor. Bunicuta Voodoo nu ar infige niciodata ace intr-o papusa Barbie pe post de Elena Udrea. Ar fi chiar "mistucism", dupa cum spunea o faimoasa victima iliesciana din decembrie.

Adrian NAstase ataca si el puterea. Fostul premier nu e baron local si nu asteapta de la Blaga bani pentru anveloparea blocurilor. Isi permite sa spuna ceea ce crede. Oricum, blocul din Zambaccian e deja anvelopat de Irina Jianu.

In fruntea RevoluTiei se afla eliberatorul popoarelor din Ferentari, Marean Vanghelie. Gras, brunet, cu camasa rosie, pare Chavez denuntandu-l pe Bush. "Sunt un animal si credeti-ma ca Basescu coboara in jos", anunta el triumfator.

Liberalii, la randul lor, isi dau branci unul altuia, pentru ca strapon-tina opozitiei e cam ingusta. Ca sa nu fie mai prejos decat challen-gerul Crin Antonescu, Tariceanu anunta ca va candida la Presedintia Romaniei. Nu crede nici el ce spune. Saptamana trecuta decreta ca el si Crin, nu au nicio sansa. Factiunile liberale au de ales intre a-si face partid sau a-si vinde nurii fie la PSD, fie la PD-L.

Dar puterea e la noi. De la Revolutie am capatat dreptul sa-i inlocuim pe ciorditori cu manglitori. Poate-i speriem totusi cu stampilele de vot.

George SCARLAT
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Imobiliarele s-au blocat in preturi (3627 afisari)
 PSD arunca blestemul Ciorbea asupra PD-L (2491 afisari)
 Romanul falimentar (1993 afisari)
 Ticalosie de adolescente (1968 afisari)
 Metastaza poate fi evitata (1555 afisari)
 Un jandarm a murit dupa ce mașina in care se afla a fost lovită de un autoturism ce rula cu 260 km/h (VIDEO) (2357 afisari)
 Dispozitivele de alungire a penisului chiar functioneaza (2199 afisari)
 Descoperire macabra: O tanara a fost legata cu un snur de maini si de gat, violata si omorata in bataie (1940 afisari)
 Cel mai batran fotomodel din lume - o britanica de 80 de ani (FOTO) (1734 afisari)
 Dani Otil: Mihaela a facut primii 50 de pasi ca sa fim impreuna (1464 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2009 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00430 sec.