Ziua Logo
  Nr. 4469 de luni, 23 februarie 2009 
 Cauta:  
  Detalii »


Pentru a putea trimite un articol trebuie sa va autentificati.



Nume:
Parola: 
Utilizator nou »      Parola uitata »
Memoreaza datele de autentificare?

Stiri pe scurt

Impuscati in Spania

Doi romani au fost raniti prin impuscare, sambata, in orasul spaniol San Sebastian de los Reyes, si se afla in stare grava, a anuntat politia, citata de Madridiario, in pagina electronica.Unul dintre raniti prezenta rani la nivelul toracelui, iar celalalt a fost ranit in zona fetei. Agresorul romanilor este un cetatean spaniol, care a fost retinut si care ii angajase pe romani pentru realizarea unei lucrari. Agresorul a negat ca el a deschis focul, desi a recunoscut ca a avut o serie de divergente cu ei in ceea ce priveste pretul respectivei lucrari. (R.M.)

Tablourile lui Ceausescu

Valentin Ceausescu, fiul cel mare al fostului dictator comunist, a fost pus legal in posesia a 15 lucrari de arta extrem de valoroase, din patrimoniul national. Curtea de Apel a dat sentinta in favoarea acestuia, dupa zece ani de procese cu statul roman, motivand ca respectivele opere au fost gasite in resedinta de la Snagov a lui Ceausescu si ca exista un proces-verbal in acest sens. Printre lucrari se afla gravuri de Goya, tablouri de Tonitza, Pallady, Petrascu, Ciucurencu, Ghiata, piese de portelan si de argint. (A.N.P.)

Cezar Preda externat

Presedintele Comisiei parlamentare pentru controlul activitatilor SRI, Cezar Preda, a fost externat sambata, la pranz. Deputatul fusese internat la Spitalul Judetean Brasov dupa ce s-a intoxicat cu monoxid de carbon la o pensiune din Poiana Brasov. Preda n-a fost singurul afectat. Alte cinci persoane, printre care sotia parlamentarului si trei copii, au fost intoxicate. (R.M.)

Lovit cu sabia

Un tanar de 19 ani din Timis a ajuns la Spitalul Municipal din Timisoara cu o rana la cap, dupa ce a fost lovit cu o sabie , informeaza Mediafax. Victima a povestit ca a fost taiata de doua persoane cand se intorcea acasa de la o discoteca, in localitatea Izvin. La jumatatea drumului, a fost oprit de o masina din care au coborat doi indivizi care l-au lovit cu o bata de baseball, iar ulterior l-au taiat in cap cu o sabie. El a facut plangere la Politie si i-a identificat pe cei doi agresori. (R.M.)

Oprit cu 12 focuri

Politistii din Pitesti au tras, ieri, 12 focuri de arma pentru imobilizarea unui tanar in varsta de 25 de ani aflat la volanul unui autoturism. Soferul nu oprise la semnalul agentilor de circulatie, iar urmarirea, inceputa in fata stadionului din Pitesti, s-a incheiat dupa sapte kilometri, in comuna Mosoaia, dupa ce conducatorul masinii a scapat volanul din maini si s-a oprit intr-un copac. Barbatul, care nu avea permis, nu a fost ranit, fiind cercetat pentru conducere fara permis si conducerea unui autoturism neinmatriculat. (R.M)

A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Obama il bate pe Dumnezeu (3164 afisari)
 Reteta de post strict secreta (3004 afisari)
 Geoana presedinte (2486 afisari)
 "Taiati libidoul romanilor!" (1740 afisari)
 Viena, cuibul spionilor (1453 afisari)
 Sharon Stone, dezbracata intr-o rochie (5239 afisari)
 Spune-mi in ce sector stai, ca sa iti spun ce clan te terorizeaza (4850 afisari)
 Sexy-Oscarul pentru cea mai buna actrita ... intr-o scena nud! (FOTO) (3741 afisari)
 Noua Lara Croft, topless la piscina! (FOTO) (3563 afisari)
 Sexy-actrita din "Slumdog Millionaire", Freida Pinto, si ale sale picioare perfecte!  (2870 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2009 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00509 sec.